WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Melissa

Szef KRRiT o pozwach TVN: możliwość cenzury prewencyjnej. Sakiewicz starł się z posłem KO

Melissa Śro Lut 08, 2023 7:31 am

Pisowi marzy się ustrój na kształt Rosyjskiego. Za poruszanie tematów niewygodnych dla władzy - kulką w łeb. Rajmund K dobrze nauczyły syna jak likwidować wrogów jedynej słusznej partii....
Awatar użytkownika
YKK

Re: Szef KRRiT o pozwach TVN: możliwość cenzury prewencyjnej. Sakiewicz starł się z posłem KO

YKK Śro Lut 08, 2023 8:14 am

Ale kwik przy tym korycie. I nawet Jarząbek powrócił ;)
Awatar użytkownika
Obserwator1

Re: Szef KRRiT o pozwach TVN: możliwość cenzury prewencyjnej. Sakiewicz starł się z posłem KO

Obserwator1 Śro Lut 08, 2023 8:39 am

Mój borze sosnowy, jak ciężko jest prorządowym pracownikom medialnym. Pis już rządzi 7 lat, ciągle dosypuje im pieniędzy a ci czują się prześladowani. Coraz większa nerwowość u nich. Czyżby z powodu zbliżających się wyborów?
Awatar użytkownika
Gosc

Gosc Śro Lut 08, 2023 9:34 am

Prywatne opinie - przecież to jest jakaś kpina . Znaczy komisja sejmowa jest spotkaniem prywatnych osób - proponuję przenieść posiedzenie do restauracji.
Awatar użytkownika
Adam

Adam Śro Lut 08, 2023 9:59 am

Czy Platforma naprawdę nie ma lepszych ludzi od mediów niż pani Katarasińska?
Awatar użytkownika
tefałpen

tefałpen Śro Lut 08, 2023 10:51 am

Wszystkie wiadra z szambem na pokład!
Współczuję nam wszystkim tej gęstniejącej atmosfery siarkowodoru.
Awatar użytkownika
obserwator

obserwator Śro Lut 08, 2023 11:38 am

najwyrazniej dziennikarze (i inne zawody) tzw. dobrej zmiany nie wytrzymuja presji konkurencji, dlatego w normalnych warunkach konkurencyjnych nie daja rady i potrzebuja solidnego wsparcia wladzy, rezygnacji z konkursow na stanowiska, dotacji itp. I chyba zapominaja, z e w tym ukladzie rowniez nic nie ma za darmo
Awatar użytkownika
bison616

bison616 Śro Lut 08, 2023 11:41 am

Bardzo proste rozumowanie, takie samo jak podczas 2 kadencji Po. Wolność dla naszych , reszta zamknąć mordy bo będą procesy. Kto pamięta wie doskonale o czym mówie.
Awatar użytkownika
bison616

bison616 Śro Lut 08, 2023 11:44 am

"Melissa" napisał(a): Pisowi marzy się ustrój na kształt Rosyjskiego. Za poruszanie tematów niewygodnych dla władzy - kulką w łeb. Rajmund K dobrze nauczyły syna jak likwidować wrogów jedynej słusznej partii....
Elegancja propagande siejesz jak w 3 rzeszy jak widac po like kłamstwo powtorzone tysiace razy staje sie prawdą. Fake puszczaj dalej jak widać motłoch ci wierzy, w juz dawno obalone kłamstwo.
Awatar użytkownika
2,7 miliarda na Propaganadę i Szczucie

2,7 miliarda na Propaganadę i Szczucie Śro Lut 08, 2023 12:00 pm

"bison616" napisał(a): Elegancja propagande siejesz jak w 3 rzeszy jak widac po like kłamstwo powtorzone tysiace razy staje sie prawdą. Fake puszczaj dalej jak widać motłoch ci wierzy, w juz dawno obalone kłamstwo.

Przecież tę zasadę od samego początku stosuje TVPiS i wszelkie pisowskie gadzinówki. Zaczęło się od kłamstwa smoleńskiego i Polski w ruinie...
Awatar użytkownika
Andrusa

Andrusa Śro Lut 08, 2023 1:12 pm

no biedne te media i dziennikarze prorządowi, ci z komercyjnych mediów dybią non-stop na nich i ich niezależność, śmieszne argumenty
Awatar użytkownika
Stefan

Stefan Śro Lut 08, 2023 4:33 pm

"Melissa" napisał(a): Pisowi marzy się ustrój na kształt Rosyjskiego. Za poruszanie tematów niewygodnych dla władzy - kulką w łeb. Rajmund K dobrze nauczyły syna jak likwidować wrogów jedynej słusznej partii....

A może sprecyzuj kto tu chce wprowadzić cenzurę prewencyjną.... a może przypomnij jak to wolność słowa wyglądała za PO-PSL... kto inwigilował dziennikarzy?
Awatar użytkownika
jak

jak Śro Lut 08, 2023 4:48 pm

Ja ci mogę Sakiewicz pomóc się sprawdzić tylko by cię reanimowali później.
Awatar użytkownika
orzeł

orzeł Śro Lut 08, 2023 10:45 pm

PiS jak i PO mają podobny syndrom, czyli pociąg do władzy. Obie strony lubią cenzurę, manipulację i granie emocjach.
Awatar użytkownika
Jener

Jener Czw Lut 09, 2023 9:12 am

Pan Tomasz zapomniał jak był stałym komentatorem TVN24 w ,,Loży prasowej’’ i częstym gościem TVN24, kiedy jeszcze lubił tę stację. Jakżesz ja bym chciał zobaczyć te archiwalne nagrania, o których zapomniał wpisać do biogramu w Wikipedii
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości