WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Brawo!

Re: Szef KRRiT sprawdzi reportaż TVN24 o Janie Pawle II. Postępowanie wszczął z urzędu

Brawo! Śro Mar 15, 2023 2:27 pm

Brawo KRRiT!
Awatar użytkownika
Polak

Re: Szef KRRiT sprawdzi reportaż TVN24 o Janie Pawle II. Postępowanie wszczął z urzędu

Polak Śro Mar 15, 2023 2:37 pm

Prawda w oczy kole
Awatar użytkownika
Adam K

Adam K Śro Mar 15, 2023 3:18 pm

PO i TVN, to jedno? Chyba tam się Panu Premieru trochę w głowie pomieszało...
Awatar użytkownika
Sylwia

Sylwia Śro Mar 15, 2023 3:51 pm

"rh minus" napisał(a):
"Sylwia" napisał(a):
"Bb" napisał(a): Żeby to zobaczyć, trzeba wykupić abonament do tvn24. Player TVN24 Go jest zablokowany na przegladarkach chrome i mozilla i oznaczony jako strona która wyświetla niebezpieczne reklamy. Głupszego sposobu na promocję przez ... świat nie widział.

I tak nie zamierzam tego oglądać.

Twój problem. Kogo to obchodzi?

Jak widać to ciebie teraz.
Awatar użytkownika
Patron TVP

Patron TVP Śro Mar 15, 2023 4:01 pm

Hehe, wiadomości piszą o materiale realizowanym pod tezę ;)
Awatar użytkownika
No

No Śro Mar 15, 2023 4:08 pm

Podoba mi się wyrażenie z urzędu. Mnie z urzędu zmienili kategorie działki i teraz muszę płacić 10 razy większy podatek. Moja własność i nikt mnie nie pytał o zdanie.
Awatar użytkownika
Kamil

Kamil Śro Mar 15, 2023 4:16 pm

Jestem katolikiem jestem wierzący ale tą sprawą powinny zająć się instytucje kościele i zaprzeczyć lub potwierdzić i pokazać dowody ale po co jeżeli PiS może teraz robić na tym politykę bo ludziom znudziła się już katastrofa smoleńska
Awatar użytkownika
Jana

Jana Śro Mar 15, 2023 4:37 pm

To jest zdumiewające, że masa emocjonuje się jeszcze tym co serwują jej TfałszN i TfałszP XD
Awatar użytkownika
Yolo

Yolo Śro Mar 15, 2023 4:48 pm

Państwo wyznaniowe w pełnej krasie!
Awatar użytkownika
Ferma

Ferma Śro Mar 15, 2023 4:49 pm

"Sylwia" napisał(a):
"Bb" napisał(a): Żeby to zobaczyć, trzeba wykupić abonament do tvn24. Player TVN24 Go jest zablokowany na przegladarkach chrome i mozilla i oznaczony jako strona która wyświetla niebezpieczne reklamy. Głupszego sposobu na promocję przez ... świat nie widział.

I tak nie zamierzam tego oglądać.

I po co ta informacja tutaj? Nikogo nie obchodzą twoje telewizyjne plany.
Awatar użytkownika
pracowniktn24

pracowniktn24 Śro Mar 15, 2023 5:20 pm

Samul dobrze się zapowiadał ale zrobił kanał z dico polo reportażem. Rozumiem, że właściciele nie rozumieją jaki potencjał trwoni to towarzystwo dając sie tak łatwo punktować. Szkoda. Materiał bardzo głupi po prostu.
Awatar użytkownika
2PaC

2PaC Śro Mar 15, 2023 7:43 pm

Jeszcze tylko 6 miesięcy I się pozbędziemy tych szkodnikow z pislandu... ten prlowski kacyk zniknę w oka mgnieniu.
Awatar użytkownika
Trumny

Trumny Śro Mar 15, 2023 7:53 pm

Niech on będzie miał KRRIT tyle lat ukrywanie wszystkiego i kłamanie ludzi....
Awatar użytkownika
Jurek

Jurek Śro Mar 15, 2023 7:53 pm

Co on jeszcze robi ten.........
Awatar użytkownika
Gruszek

Gruszek Śro Mar 15, 2023 7:57 pm

Ten kłamie dalej i kłamie dalej....
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości