WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Jurek

Szef Netfliksa: dzienniki telewizyjne umierają. Branża tv: pomyłka, dzienniki to kręgosłup telewizji (opinie)

Jurek Czw Lis 05, 2015 10:21 am

Leśne dziadki. Powodzenia, śpijcie dalej. Jedyna Wyszyńska chociaż dopuszcza możliwość porażki. Was już nie ma, tylko jeszcze reklamy macie.
Awatar użytkownika
mar

Re: Szef Netfliksa: dzienniki telewizyjne umierają. Branża tv: pomyłka, dzienniki to kręgosłup telewizji (opinie)

mar Czw Lis 05, 2015 10:32 am

Mają też średnio na minutę tylu widzów, co internetowy serwis miesięcznie:)
Awatar użytkownika
Ner Gall Anonim

Re: Szef Netfliksa: dzienniki telewizyjne umierają. Branża tv: pomyłka, dzienniki to kręgosłup telewizji (opinie)

Ner Gall Anonim Czw Lis 05, 2015 11:09 am

Za 10 lat cała telewizja przeniesie się do internetu i tyle. ale Solorze, Waltery i Daszczyńskie et consortes nie chca sie jeszcze do tego przyzanać. Nawet dzienniki telewizyjne będziemu ogadac w swoim laptopach, tabletach i innych SMARK- fonach :-) . Czy żeby dowiedzieć się miedzy 19 a 20.00 o tym co dzieje się na świecie ja musze ogladac koniecznie twarz sepleniącego Kraśki, dyszaćego ze starości, Gugały i przygłuchej wytrzeszczonej ocznie Pochanke, ?? Nie, nie musze i za niedługo nie będe ich oglądał. Uff !!! :-)
Awatar użytkownika
j

j Czw Lis 05, 2015 11:35 am

Gugała nie przypominam sobie kiedy ostatni raz cię widziałem na wizji bo nie oglądam Polsatu. A za wywiad z Hofmanem to za grosz nie mam dla ciebie szacunku.
Awatar użytkownika
ani grosza

ani grosza Czw Lis 05, 2015 11:50 am

"Ner Gall Anonim" napisał(a): Za 10 lat cała telewizja przeniesie się do internetu i tyle. ale Solorze, Waltery i Daszczyńskie et consortes nie chca sie jeszcze do tego przyzanać. Nawet dzienniki telewizyjne będziemu ogadac w swoim laptopach, tabletach i innych SMARK- fonach . Czy żeby dowiedzieć się miedzy 19 a 20.00 o tym co dzieje się na świecie ja musze ogladac koniecznie twarz sepleniącego Kraśki, dyszaćego ze starości, Gugały i przygłuchej wytrzeszczonej ocznie Pochanke, ?? Nie, nie musze i za niedługo nie będe ich oglądał. Uff !!!

Przecież już się przeniosła i możliwe jest odtwarzanie różnych nagrań , po drugie żebyś coś na tym laptopie zobaczył to najpierw musi ktoś to nagrać i obrobić, więc twoje wizje są nierealne, ponadto stacje, które nagrają coś coś extra czekają z publikacją na główne wydanie serwisu. Ponadto są prawa autorskie i ten co jest właścicielem nagrania nie chce abyś sobie je dowolnie odtwarzał bez oglądania reklam i licencji. Z jednym się zgodzę KRRiTV to jest relikt przeszłości i w obliczu działalności mediów również internetowych nie ma żadnego sensu, częstotliwości po cyfryzacji jak się okazuje jest więcej niż chętnych (takich których stać na płacenie za nadawanie)
Awatar użytkownika
valis

valis Czw Lis 05, 2015 1:43 pm

Jarosława Gugały opinie.... litosci, co to za bzdury.
Zenujacy wieszcz na miare swojej stacji :)
Poza tym Netflixa (nie Netfliksa - tak samo jak nie ma Koka-koli panie "tajemniczy autorze" czyli ps) uzywajam od lat na Roku i jezeli mam ochote na newsy to je sobie obejrze na jednej z aplikacji np od Sky NEWS poczawszy.
Awatar użytkownika
Wiktor

Wiktor Czw Lis 05, 2015 3:06 pm

Ludzie rozsądni szukają w internecie wiadomości z różnych źródeł a frajerzy oglądają dzienniki mediów mainstreamowych.
Awatar użytkownika
światowiec?

światowiec? Czw Lis 05, 2015 4:02 pm

"valis" napisał(a): Jarosława Gugały opinie.... litosci, co to za bzdury.
Zenujacy wieszcz na miare swojej stacji
Poza tym Netflixa (nie Netfliksa - tak samo jak nie ma Koka-koli panie "tajemniczy autorze" czyli ps) uzywajam od lat na Roku i jezeli mam ochote na newsy to je sobie obejrze na jednej z aplikacji np od Sky NEWS poczawszy.

A może dlatego, żeby światowcy wiedzieli, że w języku polskim końcówki "x" spolszcza się w przypadkach zależnych i zastępuje grupą "ks"?
Awatar użytkownika
com

com Pią Lis 06, 2015 11:02 am

Powiem szczerze nie pamiętam kiedy oglądałem dziennik telewizyjny? Był to 1990 lub 1991 rok? Jakoś tak zniknął z anteny na początku lat 90-tych ... :)

A tak na poważnie to nie pamiętam kiedy oglądałem w tv przez 5 minut serwis informacyjny. Tak jakoś wychodzi, że jak tylko go zobaczę zaraz przełączam na inny kanał ...
Awatar użytkownika
wwwwl2#6;2

wwwwl2#6;2 Czw Gru 03, 2015 6:55 pm

ja kocham dzienniki .pozatym zauwazylem ze u was zaczyna sie szerzyc propaganda pisu .tv jeszcze itnieje.pozdrawiam i zycze fajnego piatku
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości