WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Agata

Szymon Hołownia wystartuje na prezydenta Polski. „Musimy zamontować bezpartyjny bezpiecznik”

Agata Nie Gru 08, 2019 6:47 pm

Boszzzzz, całowałam w usta przyszłego prezydenta na pielgrzymce!
Awatar użytkownika
Kz

Re: Szymon Hołownia wystartuje na prezydenta Polski. „Musimy zamontować bezpartyjny bezpiecznik”

Kz Nie Gru 08, 2019 7:00 pm

Czekam na „reportaż” o tym Panu w państwowej telewizji 😂
Awatar użytkownika
Partia TVN

Re: Szymon Hołownia wystartuje na prezydenta Polski. „Musimy zamontować bezpartyjny bezpiecznik”

Partia TVN Nie Gru 08, 2019 7:06 pm

Ale zmyła z tym Polsatem. Kulczykowa odradziła ogłaszać start w TVN24? Teatr Szekspirowski też raczej wskazuje na prawdziwy dramat albo tragikomedię. Mimo wszystko dla niedoszłego kleryka najlepsza byłaby... ambona.
Awatar użytkownika
Kuba

Kuba Nie Gru 08, 2019 7:09 pm

Ale on wie, że to nie jest „Mam talent”.
Awatar użytkownika
Taka prawda

Taka prawda Nie Gru 08, 2019 7:48 pm

Idiokracja
Awatar użytkownika
Pracownik Polskiego Radia

Pracownik Polskiego Radia Nie Gru 08, 2019 8:01 pm

Ma mój głos.
Awatar użytkownika
bosaxi

bosaxi Nie Gru 08, 2019 8:35 pm

"Agata" napisał(a): Boszzzzz, całowałam w usta przyszłego prezydenta na pielgrzymce!

Jaki prezydent taka Monika.
Awatar użytkownika
Też pracownik Polskiego Radia

Też pracownik Polskiego Radia Nie Gru 08, 2019 8:36 pm

"Pracownik Polskiego Radia" napisał(a): Ma mój głos.[/quoteM
Mój też.
Awatar użytkownika
Jestem na nie

Jestem na nie Nie Gru 08, 2019 8:47 pm

Bezpartyjny hehehe. Dobre sobie.
Awatar użytkownika
E

E Nie Gru 08, 2019 9:11 pm

Mój też ma. Wszystkie argumenty bym zrozumiała, ale robienie z gościa idioty to za grube. Mazowiecki, Kwaśniewski byli naczelnymi tytułów prasowych, ten ma doświadczenie w prowadzeniu kanału tv, napisał parę rzeczy o religii, które ja, ateistka, przeczytałam z przyjemnością i poczuciem, że się czegoś dowiaduję. Prowadzi jakieś organizacje pomocowe, wiele wie, wiele robi. Po co tak szczuć?
Awatar użytkownika
Szlezwik Ch.

Szlezwik Ch. Nie Gru 08, 2019 9:37 pm

Ja bym tam nie zaczynał w Gdańsku...
Awatar użytkownika
2019

2019 Nie Gru 08, 2019 9:48 pm

Jestem na tak. Hołownia daje szansę na przerwanie wojny na paragrafy. Wojny naszych z tamtymi. Daje nadzieję na mówienie po ludzku. Mówienie wprost , bez oklepanych formułek i zaciemniania rzeczywistości. No i żaden prezes , przewodniczący lub komitet polityczny go nie namaszczał. Mój głos ma.
Awatar użytkownika
Januszek Biłgorajski

Januszek Biłgorajski Nie Gru 08, 2019 10:08 pm

Make OZON Great Again!
Awatar użytkownika
Milczenie owiec

Milczenie owiec Nie Gru 08, 2019 10:18 pm

Po pierwsze trzeba zadać sobie pytanie, kto - jeśli nie milionerzy i kościelni celebryci - stoi za tą kampanią? Zarówno TVN, jak i Newsweek są teraz w rękach Amerykanów, a wiadomo, kto tam rządzi. Niedoświadczony katecheta z żoną pracującą dla armii przyda się, kiedy tak jak ostatnio będzie trzeba po nocach zrywać żołnierzy na misje na pustyniach. Im mniej wie, tym lepiej dla tych, którzy na wojnach robią interesy. Gorzej z owieczkami, które posłużą za mięso armatnie. Do mamienia baranków posłuży więc popularny pasterz kaznodzieja. Na Ukrainie do realizacji podobnego celu wystarczył wesołkowaty aktor. W Polsce, jak wiadomo, więcej znaczy kler. Nawet ten niedoszły.
Awatar użytkownika
dobre sobie

dobre sobie Nie Gru 08, 2019 11:03 pm

Rzeczywiście aktualny lokator Pałacu Prezydenckiego wykazał do tej pory niezwykłą niezależnością w dialogu z Amerykanami.

quote="Milczenie owiec']Po pierwsze trzeba zadać sobie pytanie, kto - jeśli nie milionerzy i kościelni celebryci - stoi za tą kampanią? Zarówno TVN, jak i Newsweek są teraz w rękach Amerykanów, a wiadomo, kto tam rządzi. Niedoświadczony katecheta z żoną pracującą dla armii przyda się, kiedy tak jak ostatnio będzie trzeba po nocach zrywać żołnierzy na misje na pustyniach. Im mniej wie, tym lepiej dla tych, którzy na wojnach robią interesy. Gorzej z owieczkami, które posłużą za mięso armatnie. Do mamienia baranków posłuży więc popularny pasterz kaznodzieja. Na Ukrainie do realizacji podobnego celu wystarczył wesołkowaty aktor. W Polsce, jak wiadomo, więcej znaczy kler. Nawet ten niedoszły.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości