WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Omatulu co tu sie porobilo

Szymon Majewski, Marek Starybrat, Kamil Baleja i Dawid Kwiatkowski w kampanii reklamowej Radia ZET (wideo)

Omatulu co tu sie porobilo Pią Wrz 15, 2023 6:53 am

Witajcie w naszej bajce slon zagra na fujarce pinokio nam zaspiewa zatancza wkolo drzewa😂😂😂 fajna reklama taka kiczowata.
Awatar użytkownika
Sławny

Re: Szymon Majewski, Marek Starybrat, Kamil Baleja i Dawid Kwiatkowski w kampanii reklamowej Radia ZET (wideo)

Sławny Pią Wrz 15, 2023 7:32 am

Fatalna, nie na poziomie zetki, taka do zwykłych ludzi! No może przekona słuchaczy RMFu, ale czy im naprawdę zależy żeby ich słuchali tacy ludzie??? Przeciez to radio dla elity!
Awatar użytkownika
Dawny słuchacz rmf

Re: Szymon Majewski, Marek Starybrat, Kamil Baleja i Dawid Kwiatkowski w kampanii reklamowej Radia ZET (wideo)

Dawny słuchacz rmf Pią Wrz 15, 2023 8:10 am

Dzień dobry bardzo dobrze się słucha
Awatar użytkownika
Katy

Katy Pią Wrz 15, 2023 8:12 am

Dej suchara i Szymon Majewski szał i mam banana;)
Awatar użytkownika
Słucham tylko mamy i Radia ZET

Słucham tylko mamy i Radia ZET Pią Wrz 15, 2023 8:15 am

Brakuje na końcu Radio Zet i już. Bez tego brzmi drętwo.
Awatar użytkownika
Tio

Tio Pią Wrz 15, 2023 8:25 am

Na tym plakacie wszyscy wyglądają jakby wypadli z pojemnika z używaną odzieżą.
Awatar użytkownika
znawca

znawca Pią Wrz 15, 2023 8:35 am

Całkiem niezła ta reklama. Prosta i bez kombinowania. Tylko po co ten Szymon?
Awatar użytkownika
Danka

Danka Pią Wrz 15, 2023 8:36 am

Widać po tym że ZETKA idzie do ludu. Wreszcie poszliście po rozum do głowy na tej Żurawiej
Awatar użytkownika
z_humorem

z_humorem Pią Wrz 15, 2023 8:37 am

Świetnie że są suchary. Kocham je!!!!!!!!!!!!! Aga i Karpiu wymiatają
Awatar użytkownika
Zofia

Zofia Pią Wrz 15, 2023 9:02 am

Tym spotem dokładnie przypomnieli mi dlaczego nie słucham tego radia
Awatar użytkownika
Pawel

Pawel Pią Wrz 15, 2023 9:08 am

Dla znudzonych ciągłym gadaniem o pieniądzach i konkursach wyslij sms. Zetka jest dobrą opcją. Ja już od wielu lat zmieniłem zółty kolor na czerwony i jest mi lepiej ;)
Awatar użytkownika
Michał

Michał Pią Wrz 15, 2023 9:21 am

Noooo!!! Ruszyło się w tej Zetce. Trzymam kciuki, bo mi się podoba
Awatar użytkownika
RMF_imploi

RMF_imploi Pią Wrz 15, 2023 9:21 am

Bardzo kampania! Brawo dla marketingu Zetki. U nas tylko plansze i pesele😎
Awatar użytkownika
Hitman

Hitman Pią Wrz 15, 2023 9:35 am

i że agora wydała pinążek na reklamę? świat stanął na głowie
Awatar użytkownika
fanka

fanka Pią Wrz 15, 2023 9:51 am

Panu Redaktorowi Korościelowi bardzo do twarzy w tym motorze. Włączę dla niego!
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości