WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
kasia za zero

Szymon Majewski w reklamie PKO BP jako „zerowy” marketingowiec-koszykarz (wideo)

kasia za zero Pon Mar 21, 2011 12:50 am

takie dosyc dziwne to jest.
Awatar użytkownika
aldona

Re: Szymon Majewski w reklamie PKO BP jako „zerowy” marketingowiec-koszykarz (wideo)

aldona Pon Mar 21, 2011 7:51 am

Słabe, sztuczne i źle zagrane a szkoda
Awatar użytkownika
marek z ing

Re: Szymon Majewski w reklamie PKO BP jako „zerowy” marketingowiec-koszykarz (wideo)

marek z ing Pon Mar 21, 2011 9:10 am

fantastyczne!!!! .......... ;)
Awatar użytkownika
byly posiadacz konta w PKO BP

byly posiadacz konta w PKO BP Pon Mar 21, 2011 2:30 pm

no zenujace
Awatar użytkownika
Bruce

Bruce Pon Mar 21, 2011 2:41 pm

Słabe i głupie. "Zawsze łapałaś Kasiu"?
Awatar użytkownika
Szymon

Szymon Pon Mar 21, 2011 2:48 pm

Myślę, że kolejnej odsłony tej kampanii nie będzie. Po prostu skutek będzie zerowy :/. Nie trzeba zatrudniać Szymona Majewskiego, który permanentnie robi z siebie durnia i wygląda niechlujnie, aby przekazać ludziom, że bank ma dla nich wszystko za 0 zł. Jeszcze się agencje poduczyć muszą, a tymczasem mogą wziąć przykład z ING, który robi to z klasą. Ale właśnie, gdzie Majewskiemu do Konrada.
Awatar użytkownika
ghost

ghost Pon Mar 21, 2011 3:48 pm

słabe strasznie
Awatar użytkownika
oko

oko Pon Mar 21, 2011 3:57 pm

nieważne jaka reklama. Najważniejsze że Szymon zgarnie za nią 3mln PLN.
A że słaba?
Że nie trafia do ludziów?
Że cienizna?

To co? Nieważne
Awatar użytkownika
hehe

hehe Pon Mar 21, 2011 9:11 pm

pomysł mało odkrywczy...wydatek na gwiazdę zdecydowanie za duży...ale O złotych za wszystko dobrze akcentowane. No cóż mnie to nie rusza, bo reklamą zajmuję się na co dzień ale kowalskiego złapie i przede wszystkim osobę młodą. Łapiesz???
Awatar użytkownika
v

v Pon Mar 21, 2011 9:15 pm

Nie wiem czy choćby sugerowanie, że w instytucji finansowej jest ktoś niekompetentny to dobry pomysł na reklamę, nawet żartobliwą.
Awatar użytkownika
KHKJHJK

KHKJHJK Pon Mar 21, 2011 10:28 pm

TO ANTYREKLAMA-ON MOZE REKLAMOWAC JOGURT A NIE POWAZNĄ INSTYTUCJE FINANSOWĄ-POZATYM BEZNADZIEJNA REKLAMA KTÓRA PRZYNIESIE ODWROTNY SKUTEK
Awatar użytkownika
mkx

mkx Pon Mar 21, 2011 11:21 pm

A ja uważam, że PKO BP zrobiło badzo dobry ruch. Chcą odmłodzić target. Do tej pory kojarzeni byli z bankiem "dla emerytów",a dzięki Majewskiemu zdobędą młode pokolenie. Poza tym co możemy się wypowiadać po jednym spocie, jak nie znamy całej strategii kamunikacji.
Dla mnie reklama git! :)
Awatar użytkownika
ujMI

ujMI Wto Mar 22, 2011 12:01 pm

Jak się nazywa ten łysy kolo w pinglach ?
Awatar użytkownika
TRAGEDIA

TRAGEDIA Nie Mar 27, 2011 11:21 am

TRAGEDIA!!!niechlujny Majewski przygłupawe teksty dla opużnionych w rozwoju!i ja mam iśc do takiego banku ?!za kogo oni nas mają!!??za żuli z pod biedronki!!!!
Awatar użytkownika
TRAGEDIA

TRAGEDIA Nie Mar 27, 2011 11:22 am

TRAGEDIA!!!niechlujny Majewski przygłupawe teksty dla opużnionych w rozwoju!i ja mam iśc do takiego banku ?!za kogo oni nas mają!!??za żuli z pod biedronki!!!!
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości