WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Andrzej

T-Mobile Polska z 11,6 mln klientów. Więcej na reklamy, w dół przychody i EBITDA

Andrzej Czw Sie 11, 2016 1:57 pm

Wszystko tylko nie różowe T
Awatar użytkownika
Marecki

Re: T-Mobile Polska z 11,6 mln klientów. Więcej na reklamy, w dół przychody i EBITDA

Marecki Czw Sie 11, 2016 2:30 pm

wiadomo, że info przygotowane wcześniej, ale faktycznie ostatnio przestali doliczać jakieś dodatkowe kwoty do abonamentów, zauważyłem po własnych fakturach.
Awatar użytkownika
Xls

Re: T-Mobile Polska z 11,6 mln klientów. Więcej na reklamy, w dół przychody i EBITDA

Xls Czw Sie 11, 2016 2:42 pm

To źle zarządzana firma niestety
Awatar użytkownika
Gość

Gość Czw Sie 11, 2016 3:10 pm

Jedynie reklama z Nykiel wyszła im na dobre.
Awatar użytkownika
franko

franko Czw Sie 11, 2016 3:41 pm

wykresy swoją drogą, liczy się praktyka i to czy dana firma się rozwija, dla mnie najważniejsze zeby oferty byly dobre a chyba jest coraz lepiej, no ale czas pokaże
Awatar użytkownika
Tok

Tok Czw Sie 11, 2016 4:21 pm

Niech splatają to jest szajs a nie sieć
Awatar użytkownika
Logo

Logo Czw Sie 11, 2016 4:23 pm

Nigdy t mobile
Awatar użytkownika
LL

LL Czw Sie 11, 2016 4:53 pm

Reklamy wychodzą im najlepiej ze wszystkich operatorów więc wydatki na pewno im się zwrócą w kolejnych zestawieniach.
Awatar użytkownika
hahahah

hahahah Czw Sie 11, 2016 6:47 pm

Jest źle, będzie jeszcze gorzej. T-Mobile traci masowo klientów ale nie indywidualnych a korporacyjnych. A ty jeden klient to często kilkaset SIMów. W ciągu roku z działu sprzedaży i obsługi odeszła większość fachowców. Zatrudniono na ich miejsce amatorów. Kiedyś czas reakcji na dyspozycję to były minuty. Teraz często zlecenia zostają bez jakiejkolwiek odpowiedzi, trzeba interwencji, pism.
O ile większość operatorów o klienta korporacyjnego do tej pory się starało, to T-Mobile spadł w jakości obsługi ze szczytu na samo dno. Wiele kontraktów kończy się w tym i na początku przyszłego roku. Obstawiam spadki wyrażone w dziesiątkach procentów. Pewnie będą odbijać na rynku indywidualnym, ale wtedy EBITDA poleci jeszcze bardziej.
Każdemu może się zdarzyć błąd jednak to co się tam stało to zwyczajna amatorszczyzna w zarządzaniu. Szkoda, bo do tej pory byli na rynku korporacyjnym bardzo dobrzy, jedyny realny konkurent to był Orange.
Awatar użytkownika
Janek

Janek Pią Sie 12, 2016 10:40 am

Jakoś nie ciągnie mnie do tej sieci czytając że to najgorsza sieć jeśli chodzi o obsługę klienta i oferty. Byłem w erze było ok. Teraz jestem w plusie.
Awatar użytkownika
jojo

jojo Pią Sie 12, 2016 2:46 pm

ja mam dobre doświadczenie z ich obsługą klienta, ale muszę przyznać, że nie jestem harduserem ;D od niedawna mam abonament, bo mnie skusiła ta oferta bez dodatkowych kosztów, zobaczymy, czy faktycznie doją klientów, czy da się żyć. ;D
Awatar użytkownika
były naiwny

były naiwny Pią Sie 12, 2016 3:13 pm

Nawet cała drużyna Barcelony im nie pomoże to skutek podejścia i olewania ,swoichabonentów, klijentów i brak atrakcyjnej oferty i słabizna internet DOBRZE IM TAK
Awatar użytkownika
tosiek

tosiek Pią Sie 12, 2016 3:17 pm

Zepsuli tego operatora jak Kurski telewizję
Awatar użytkownika
plusitnoobiletokupa

plusitnoobiletokupa Pon Sie 15, 2016 10:27 pm

T-mobile i Plus to porażka, nie dziwię się że te sieci tracą klientów :) Play i Orange rządzą w Polsce :D
Awatar użytkownika
Obiektywny

Obiektywny Czw Sie 18, 2016 1:14 pm

najgorsza kreacja, kiczowate reklamy dla wieśniaków. Mam wrażenie że ten brand w tym roku idzie w złą stronę. RAAAAAAK INTERNETU
Wróć do Telekomunikacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość