WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Ona

„Taniec z gwiazdami”, „Star Voice” i publicystyka w stacjach newsowych bez publiczności

Ona Czw Mar 12, 2020 11:48 am

A jaka to melodia? Dalej z publicznoscia😱😱😱😱
Awatar użytkownika
Ja_2020

Re: „Taniec z gwiazdami”, „Star Voice” i publicystyka w stacjach newsowych bez publiczności

Ja_2020 Czw Mar 12, 2020 12:01 pm

Ciekawe, że "Star Voice" bez publiczności, a w Krakowie trwają nagrania "To był rok!" dla TVP 1 z udziałem publiczności co można podejrzeć na Insta.
Awatar użytkownika
waw

Re: „Taniec z gwiazdami”, „Star Voice” i publicystyka w stacjach newsowych bez publiczności

waw Czw Mar 12, 2020 6:08 pm

"Ona" napisał(a): A jaka to melodia? Dalej z publicznoscia😱😱😱😱

Tylko kiedy odbyły się nagrania?
Awatar użytkownika
m.

m. Czw Mar 12, 2020 6:11 pm

Oj biedne "Studio Polska". Jednak ekipa z ZCDCP byli wizjonerami - pamietne tętno pulsu, Można obejrzec na yt, niektore skecze to praktycznie publicznosc Studio Polska jeden do jednego.
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Czw Mar 12, 2020 10:53 pm

Tymczasowo także bez publiczności "Koło fortuny", to byłyby jaja.
Awatar użytkownika
MAX

MAX Pią Mar 13, 2020 12:44 am

Ale jaja
Awatar użytkownika
Andreas

Andreas Pią Mar 13, 2020 2:56 am

Co z Kubą Wojewódzkim? Jutro nagrywają z czy bez publiczności?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości