WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
kogo interesuje MUX8

Telewizja Polska musi rozpocząć nadawanie na MUX-8. Albo trafią tam inni nadawcy

kogo interesuje MUX8 Nie Paź 15, 2017 11:55 pm

Wolne żarty panowie i panie, nie szkoda czasu i atłasu? CDA, YOY, WIZJA, WEEB to interesuje ludzi, a nie jakiś MUX8 z którego nie wiadomo jak i co odbierać w przeciwieństwie do wcześniej wymienionych dostępnych na całym świecie.
Awatar użytkownika
heh

Re: Telewizja Polska musi rozpocząć nadawanie na MUX-8. Albo trafią tam inni nadawcy

heh Pon Paź 16, 2017 12:34 am

przymiarka do wprowadzenia wPolsce, Republiki :) No tego TVP się nie spodziewała, zobaczycie jak zaraz przyśpieszą :)
Awatar użytkownika
Tom

Re: Telewizja Polska musi rozpocząć nadawanie na MUX-8. Albo trafią tam inni nadawcy

Tom Pon Paź 16, 2017 6:00 am

Dlaczego kanały z MUX - 8 mają tak słaby zasięg? Nie da się z tym nic zrobić?
Awatar użytkownika
Gosc

Gosc Pon Paź 16, 2017 7:56 am

Najpierw rachunek do uregulowania dla TVP za nie nadawanie, multipleks musi miec obsadę i finansowanie. Kiedy jakis kontrahent nie płaci operatorowi technicznemu organ tj KRRiTV powinien płacić odszkodowanie za brak reakcji i utrzymywanie tego stanu.
Awatar użytkownika
jhf

jhf Pon Paź 16, 2017 8:06 am

A ja się im nie dziwię. Ja dopiero w sobotę naglę ot tak złapałem zasięg z tym całym MUX8 i mogłem oglądać te całe WP, Meto.
Ale w sumie mi to wisi, bo nie mam czasu na oglądanie telewizji i nie mam do tego nerwów.
Awatar użytkownika
trybunał

trybunał Pon Paź 16, 2017 9:40 am

Mała oglądalność bo jest słaby sygnał,gdy tylko pogoda deszczowa sygnał kompletnie zanika,no to jak można oglądać?
Awatar użytkownika
Aaabbbccc

Aaabbbccc Pon Paź 16, 2017 10:45 am

Marnotrastwo częstotliwości które można przeznaczyć na internet, a na nim netflix, hbo itp. i to bez reklam. Tak to jest jak kraj dalej żyje w XIX wieku.
Awatar użytkownika
erfqqe

erfqqe Pon Paź 16, 2017 3:08 pm

czyli na mux 8 mogą wejść wpolsce.pl albo republika jeśli TVP nie zajmie tych miejsc
Awatar użytkownika
Sławojar Gęsiński

Sławojar Gęsiński Pon Paź 16, 2017 3:17 pm

Wsadzić tam na MUX8 TV Republika i TV wPolsce!
Awatar użytkownika
G33

G33 Pon Paź 16, 2017 4:15 pm

A miał być TVP SPORT hahahahaha biedaki
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości