WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ja

„The Four - Bitwa o sławę” nowym talent-show Polsatu na wiosnę. Igor Herbut w jury

ja Pią Sty 17, 2020 6:40 am

Herbut? co za pomysł? kto jest tym geniuszem?
Awatar użytkownika
Krzysztof

Re: „The Four - Bitwa o sławę” nowym talent-show Polsatu na wiosnę. Igor Herbut w jury

Krzysztof Pią Sty 17, 2020 6:57 am

Jak mam rozumiec to nie bedzie ty wstepnych przesluchaj przed odcinkami czyli prelekcji kto dostanie sie do programu tylko spiewa od razu jakby z ulicy .Czy tak ? Jezeli tak to nawet to ma sens .Chociaz roznicy nie ma .
Awatar użytkownika
anna-maria

Re: „The Four - Bitwa o sławę” nowym talent-show Polsatu na wiosnę. Igor Herbut w jury

anna-maria Pią Sty 17, 2020 6:58 am

"ja" napisał(a): Herbut? co za pomysł? kto jest tym geniuszem?
On ma już 29 lat i 4 płyty na koncie (z zespołem "Lemon"), W sam raz na jurora do skserowanego zagranicznego formatu TV. To nic, że nikt nie zna jego piosenek. Są nawet młodsi od niego (np. Margaret, Kwiatkowski) i też jurorują zawzięcie w innych tego typu skserowanych programach. :)
Awatar użytkownika
michu

michu Pią Sty 17, 2020 8:55 am

I pewnie prowadzącym będzie Maciek Rock,pytanie z kim będzie w parze,może Karolina Gilon.
Awatar użytkownika
Vincenty

Vincenty Pią Sty 17, 2020 9:09 am

Po jednym sezonie zniknie z anteny. Jest tyle świetnych formatów na świecie, ale Polsat ciągle nas męczy śpiewającymi talent show. Idol był, All together now było, teraz to. Oj nudna wiosna będzie.
Awatar użytkownika
koksik

koksik Pią Sty 17, 2020 9:13 am

dajcie do jury jakąś blondynę, np. dodę, lubię blondynki
Awatar użytkownika
Qwert

Qwert Pią Sty 17, 2020 9:22 am

Nie widzę w tym programie za wiele świeżego... Będzie mała oglądalność.
Awatar użytkownika
studencik

studencik Pią Sty 17, 2020 9:25 am

Blondynki rządzą, dajcie jakąś
Awatar użytkownika
Lili

Lili Pią Sty 17, 2020 9:26 am

Powinni zrobić Masked Singer, świetny program. Teraz 1 edycja jest w UK i jest tam ogromnym hitem.Ma ponad 5 milionów widzów. Ten program jest tez hitem w USA, i innych krajach. W Niemczech pobił rekord od kilku lat. Oczywiście jak zrobić to tylko wersje amerykańska a nie pierwotna koreańska. Amerykanie fajnie swoja wersję zrobili.
Awatar użytkownika
ko

ko Pią Sty 17, 2020 11:29 am

bla bla blabla bla kolejna wydmuszka zapchaj dziura pomiedzy reklamami
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Pią Sty 17, 2020 1:03 pm

Kolejne badziewie które będzie miało niską oglądalność bo wszystko co nadaje Polsat to badziewia które ludzie mają gdzieś ,tak jak to badziewne cztery wesela które nikt normalny nie chce oglądać bo to straszny chłam i nudy
Awatar użytkownika
#niehejtuje

#niehejtuje Pią Sty 17, 2020 1:11 pm

Jezu. Nawet jeszcze nie zobaczyliście a już
pier**licie, że takie srakie.
Zobaczycie to wtedy se tak będziecie gadać
Trochę luzu, a jak się nie podoba to nie oglądaj jeden z drugim Polsat to nie jest tylko jedną stacją w TV :)
Awatar użytkownika
Romero

Romero Pią Sty 17, 2020 1:50 pm

Kolejne śpiewory tylko z małym liftingiem, odgrzewanie kotletów. Albo tańczą, albo śpiewają albo gotują - nowość za nowością.
Awatar użytkownika
znowu coś niepotrzebnego

znowu coś niepotrzebnego Pią Sty 17, 2020 2:03 pm

"Piotr" napisał(a): Kolejne badziewie które będzie miało niską oglądalność bo wszystko co nadaje Polsat to badziewia które ludzie mają gdzieś ,tak jak to badziewne cztery wesela które nikt normalny nie chce oglądać bo to straszny chłam i nudy

Masz racje chociaż znajdą się niepoważni którzy będą bronić Polsatu że jest fajny lub trochę fajny - telewizja ta jest przykładem najgorszego co może być gdzie zawyża się jej oglądalność, chociaż i tak badanie oglądalności to fikcja, żart, niekończące się zakłamywanie - widać że nikt normalny na pewno nie ogląda Polsatu lub jego klonów stacji powtórkowych w których nic nie ma oprócz głupot, plus reklamy i tak bez końca Polsat tworzy kolejne stacje klony powtórkowe z powtórkami - i tak bez końca - wstydźcie się że cieszycie się i pozwalacie na takie coś...

Co do zapowiedzi najgłupszej TV w Polsce - Polsat - jak zawsze będzie to coś nikomu niepotrzebnego, zrealizowane najgorzej jak można - gdyż tylko tak Polsat potrafi wszystko robić i wykonywać...
Awatar użytkownika
Pdk

Pdk Pią Sty 17, 2020 2:15 pm

Jestem ciekaw jak wyjdzie ten program, choć bardziej nadawałby się na 2015 rok. Teraz może już nie odnieść sukcesu. Szkoda, że Terentiew nie sięga po żadne teleturnieje. Jest ich tyle do wzięcia, ale nie, ona woli wygrzebywać jakieś niehitowe showy, co to nikt o nich nie słyszał.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 60 gości