WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
tr

Tomasz Berezowski za Sławomira Krzewińskiego szefem biura technologii Polskiego Radia

tr Pią Wrz 03, 2021 6:00 am

kolaborant wstyd
Awatar użytkownika
cd

Re: Tomasz Berezowski za Sławomira Krzewińskiego szefem biura technologii Polskiego Radia

cd Pią Wrz 03, 2021 7:05 am

Prezesowa lubi roszady. Będzie piątym szefem technologii za władzy PIS-u. Nie zna ludzi, obiektów, procedur (PRSA to nie prywatna firma). Nim to wszystko pozna prawdopodobnie już go posuną.
Awatar użytkownika
Intern

Re: Tomasz Berezowski za Sławomira Krzewińskiego szefem biura technologii Polskiego Radia

Intern Pią Wrz 03, 2021 7:13 am

Dalej pracujcie na śmieciówkach.
Awatar użytkownika
Jadem?

Jadem? Pią Wrz 03, 2021 7:22 am

To są jakieś nowe technologie plucia jadem?
Awatar użytkownika
Rurek

Rurek Pią Wrz 03, 2021 7:36 am

Typowy dyrektor z zawodu :) kompetencje... A kogo to obchodzi
Awatar użytkownika
Hub

Hub Pią Wrz 03, 2021 8:04 am

Dajcie spokój kto, jak kto ale akurat Berez zna się na technologii bardziej niż jego poprzednicy na tym stanowisku. Tak, znam człowieka. Nie jestem fanem partii rządzącej, ale nie ma co go nazywać od razu kolaborantem.
Awatar użytkownika
JA

JA Pią Wrz 03, 2021 8:18 am

"Hub" napisał(a): Dajcie spokój kto, jak kto ale akurat Berez zna się na technologii bardziej niż jego poprzednicy na tym stanowisku. Tak, znam człowieka. Nie jestem fanem partii rządzącej, ale nie ma co go nazywać od razu kolaborantem.
Mas zracje zna się na swojej robocie ale za czasów kiedy był w TVN ludzi zwalniał za byle co
Awatar użytkownika
Jan

Jan Pią Wrz 03, 2021 8:21 am

"JA" napisał(a):
"Hub" napisał(a): Dajcie spokój kto, jak kto ale akurat Berez zna się na technologii bardziej niż jego poprzednicy na tym stanowisku. Tak, znam człowieka. Nie jestem fanem partii rządzącej, ale nie ma co go nazywać od razu kolaborantem.
Mas zracje zna się na swojej robocie ale za czasów kiedy był w TVN ludzi zwalniał za byle co
Nie masz racji , kolaborowania z okupantem w każdej formie jest amoralne. Koniec
Awatar użytkownika
Ktos

Ktos Pią Wrz 03, 2021 8:41 am

To pewnie z powodu objęcia tej funkcji jego profil na FB nagle stał się neutralny politycznie. Ciekawi mnie również jakie w związku z nowym miejscem siedzenia i wcześniej wspomniana "poprawnością" ma teraz kolega w temacie DAB+. A i lexTVN to też ciekawa sprawa z punktu tego stanowiska.
Generalnie - Berez żenada i wstyd !
Awatar użytkownika
Rena

Rena Pią Wrz 03, 2021 9:02 am

Ale że co? Kolejny męczennik jak ci z Trójki?
Przecież zastąpiono go fachowcem z TVN, czyli opozycji.
No to o co znowu krzyczycie?
Awatar użytkownika
Xyz

Xyz Pią Wrz 03, 2021 9:03 am

Wkrótce zostanie "Ojcem" DAB w Polsce i pierwszym jej orędownikiem :-(
Awatar użytkownika
Bogdan

Bogdan Pią Wrz 03, 2021 10:16 am

To jest zabawne, przychodzi do PRSA koleś związany półtorej dekady z TVN, a debiliusze piszą o kolaboracji i służeniu PiS. Zwalniał ludzi? Zwalniał i będzie zwalniać. Jeśli jest rozsądny to przyprowadzi swoich ludzi, bo w sektorze publicznym pracuje cała masa nierobów narzekających na niskie płace ale niechętnych by dać cokolwiek z siebie. Więc po co z nimi pracować? Będą stosowali obstrukcję i Berezowskiego zwolnią swoją postawą.
Awatar użytkownika
Xyz

Xyz Pią Wrz 03, 2021 10:36 am

Będą stosowali obstrukcję i Berezowskiego zwolnią swoją postawą.

Berez z TVN a teraz to już nie ta sama osoba. Największą obstrukcja dla Bereza jest sam Berez !
Awatar użytkownika
K.

K. Pią Wrz 03, 2021 10:46 am

za czasów RMF FM (lata 90) Berezowski jako doktor RDS, ale tego już nikt nie pamieta
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Pią Wrz 03, 2021 4:22 pm

Za rok żegnamy Agnieszkę i RMN.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości