WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
DW

Tomasz Kot i Robert Lewandowski w śpiewającym pojedynku reklamują T-Mobile (wideo)

DW Śro Cze 01, 2016 7:13 am

O matko! Ale wiocha. Lewandowski to niech lepiej się szykuje na Euro a nie celebryci. Przypomina mi się sytuacja z naszymi piłkarskimi "gwiazdami" przed mundialem, chyba w Korei - gdzie reklamowali wszystko co się da - od piwa po zupki Knorra... a jak się skończył ich występ to wiemy...
Awatar użytkownika
Tomek 28

Re: Tomasz Kot i Robert Lewandowski w śpiewającym pojedynku reklamują T-Mobile (wideo)

Tomek 28 Śro Cze 01, 2016 8:12 am

Fajna reklama. Z humorem. Pozytywnie
Awatar użytkownika
D

Re: Tomasz Kot i Robert Lewandowski w śpiewającym pojedynku reklamują T-Mobile (wideo)

D Śro Cze 01, 2016 8:46 am

Bardzo udana reklama, jest i będzie szeroko omawiana, a nie ma nic kontrowersyjnego - @DW mógłbyś się wysilić, a nie pisać to co wszyscy wszędzie ;)
Awatar użytkownika
Ola

Ola Śro Cze 01, 2016 10:03 am

Świetna! RL wreszcie poluzował wrotki. Najlepsza z dotychczasowych z serii "szlagierów" :) czytelna, barwna, merytoryczna. Brawo!
Awatar użytkownika
rambo

rambo Śro Cze 01, 2016 11:14 am

na luzie i z dystansem, brawo Lewy! czasami trzeba coś z przymrużeniem oka zrobić
Awatar użytkownika
rek

rek Śro Cze 01, 2016 1:38 pm

Ta reklama to poziom totalnej żenady. Komentarze powyżej pisane przez jej twórców wieśniaków. Reklama poniżej wszelkiego poziomu. dziwie się lewemu że w tym wziął udział
Awatar użytkownika
:|

:| Śro Cze 01, 2016 2:12 pm

Idiotyzm.
Awatar użytkownika
teraz wiecie, dlaczego jestem Antylewandowski

teraz wiecie, dlaczego jestem Antylewandowski Śro Cze 01, 2016 2:16 pm

"rek" napisał(a): dziwie się lewemu że w tym wziął udział

To akurat nic dziwnego. Zawsze miał zapędy do grania w gównoreklamach. Dla niego liczy się tylko kasa. To wieśniak nie posiadający jakiejkolwiek ogłady. Osobiście nim gardziłem praktycznie od zawsze, zaś z każdym dniem moja niechęć do niego wzrasta w zawrotnym tempie.
Awatar użytkownika
eles44

eles44 Śro Cze 01, 2016 2:26 pm

t-mobile jest sponsorem bayernu i to jego obowiązek
Awatar użytkownika
123

123 Śro Cze 01, 2016 2:36 pm

"eles44" napisał(a): t-mobile jest sponsorem bayernu i to jego obowiązek

No to słabo w takim razie. Oznacza to, że jest po prostu przegrywem skoro daje się zmuszać do grania w takim syfie. Człowiek bez honoru.
Awatar użytkownika
zapytywacz

zapytywacz Śro Cze 01, 2016 2:45 pm

Dżizas, a czemu nagle nie Bridge2Fun???
Awatar użytkownika
AntyAntyLewandowski

AntyAntyLewandowski Śro Cze 01, 2016 2:56 pm

"teraz wiecie, dlaczego jestem Antylewandowski" napisał(a):
"rek" napisał(a): dziwie się lewemu że w tym wziął udział

To akurat nic dziwnego. Zawsze miał zapędy do grania w gównoreklamach. Dla niego liczy się tylko kasa. To wieśniak nie posiadający jakiejkolwiek ogłady. Osobiście nim gardziłem praktycznie od zawsze, zaś z każdym dniem moja niechęć do niego wzrasta w zawrotnym tempie.

A co się dla Ciebie liczy - Bóg, honor, ojczyzna? Zresztą to bez znaczenia bo nie znasz Lewandowskiego, nie masz pojęcia o jego motywacji, ale oczywiście po nim jedziesz. Szczerze, gówno mnie obchodzi co o nim myślałeś i jak wzrasta twoja niechęć do niego. Powiedz o tym kolegom w klasie.
Awatar użytkownika
corka

corka Śro Cze 01, 2016 5:04 pm

Super wyszło, trochę koloru i humoru i naszym smutnym kraju:)
Awatar użytkownika
gero

gero Śro Cze 01, 2016 9:17 pm

Nie każdy celebryta tak by się powygłupiał. Brawo dla Lewego za dystans do siebie i wszystkiego :)
Awatar użytkownika
Fahóra

Fahóra Śro Cze 01, 2016 9:28 pm

Straszna wiocha. Pod każdym wzgledem, to juz nie pójście po bandzie, ale pójscie na rympał... kasa może i zarobiona, ale wiocha jest wiochą, dziwię się menedżerom, że nie odradzili tego obu panom...
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości