WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Public Relations

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
hahaha

Tomasz Lis ujawnił nagranie Andrzeja Seweryna o „przypier....aniu Trumpom, Kaczyńskim”. „Bawi mnie ten oburz”

hahaha Sob Cze 03, 2023 4:57 pm

Hahaha, i to ma kogoś zniechęcić? Oburzenie pisowskich hypokrytów i medialnych kolanków przekonalo mnie, żeby jednak pójść na marsz.
Awatar użytkownika
Clio

Re: Tomasz Lis ujawnił nagranie Andrzeja Seweryna o „przypier....aniu Trumpom, Kaczyńskim”. „Bawi mnie ten oburz”

Clio Sob Cze 03, 2023 5:36 pm

A pan Andrzej to przypadkiem nie bierze państwoych dotacji od PiSu na teatr którym kieruje?
Awatar użytkownika
tak

Re: Tomasz Lis ujawnił nagranie Andrzeja Seweryna o „przypier....aniu Trumpom, Kaczyńskim”. „Bawi mnie ten oburz”

tak Sob Cze 03, 2023 9:40 pm

Lis jak zwykle pomaga pisowi w wygraniu wyborów. Niech mu ktoś odetnie internet w końcu
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Sob Cze 03, 2023 11:58 pm

Seweryn to naprawdę wybitny aktor. Tyle lat grał mądrego, kulturalnego człowieka i nikt się nie połapał, że to zwykły żul.
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Nie Cze 04, 2023 12:00 am

Towarzyszu Lis - tak trzymać.
Dobra robota.
Awatar użytkownika
aaa

aaa Nie Cze 04, 2023 1:07 am

jak tacy psychole mają znów rządzić to jednak na te wybory stety niestety trzeba będzie iść. im nie chodzi, żeby lepiej się żyło narodowi tylko by zemścić się na PiSie xD
to są ćwierć inteligenci - Seweryn sugeruje, że jakiś pegasus wykradł dane, a film udostępnił sam Lis. młodzież z liceum ma więcej rozumu, sprytu i ogłady.
Awatar użytkownika
platfys

platfys Nie Cze 04, 2023 2:02 am

Zenujace to wszystko. Takim językiem wielce,, celebryci,, Pokazemy wam gdzie wasze miejsce tam gdzie wasz guru
Awatar użytkownika
NIE

NIE Nie Cze 04, 2023 9:51 am

Niestety czasami trzeba przy...walić prawdą prosto w oczy. PiS przyssał się do koryta. Nie popieram żadnej partii opozycyjnej, ale na wybory pójdę bo trzy kadencje nieudaczników rozdających publiczną kasę na prawo i lewo to niebezpieczeństwo. Można dystrybuować podatki, ale nie palić kasą w piecu bo z tego nie ma inwestycji i zysku, rozwoju. PiS pokazał co potrafi, a do tego tworzy system oligarchiczny.
Awatar użytkownika
Gość

Gość Nie Cze 04, 2023 1:13 pm

Cywilizowany świat...
Awatar użytkownika
olo

olo Nie Cze 04, 2023 1:15 pm

"aaa" napisał(a): jak tacy psychole mają znów rządzić to jednak na te wybory stety niestety trzeba będzie iść. im nie chodzi, żeby lepiej się żyło narodowi tylko by zemścić się na PiSie xD
to są ćwierć inteligenci - Seweryn sugeruje, że jakiś pegasus wykradł dane, a film udostępnił sam Lis. młodzież z liceum ma więcej rozumu, sprytu i ogłady.

Mocne!
Awatar użytkownika
m,,,

m,,, Nie Cze 04, 2023 3:00 pm

"Clio" napisał(a): A pan Andrzej to przypadkiem nie bierze państwoych dotacji od PiSu na teatr którym kieruje?
europosłowie z pisu, to jest hit!
Awatar użytkownika
Stasiek

Stasiek Pon Cze 05, 2023 8:38 am

Świetne. Autentyczne i pełne emocji. Dość tego bandyctwa
Awatar użytkownika
Hoffa

Hoffa Pon Cze 05, 2023 11:54 am

Pan Andrzej powiedział tylko to, co jakieś 70% Polaków myśli o tym całym PiSlamie i jego marnych kadrach. Ja rozumiem, że tych wszystkich Foglów, Bochenków i innych pomniejszych Matołuszy boli, że ich nie poważamy, ale cóż - sami na to przez 8 lat ostro harowali.
Awatar użytkownika
babcia Kasia

babcia Kasia Pon Cze 05, 2023 5:58 pm

Tomuś - dziękujemy ze serca za ujawnienie postępowych myśli Jądrusia Suweryna
Awatar użytkownika
no nie

no nie Pon Cze 05, 2023 8:57 pm

"Hoffa" napisał(a): Pan Andrzej powiedział tylko to, co jakieś 70% Polaków myśli o tym całym PiSlamie i jego marnych kadrach. Ja rozumiem, że tych wszystkich Foglów, Bochenków i innych pomniejszych Matołuszy boli, że ich nie poważamy, ale cóż - sami na to przez 8 lat ostro harowali.
Zgodze sie co do tego, że część Polaków tak myśli, ale nie 70%. Nawet najbardziej optymistyczne sondaże ni pokazują tylu krytyków PISu.
Wróć do Public Relations

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość