WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
profesor

Top 40 kanałów tematycznych w Polsce: TVN24 przed Polsat News, spory awans Kino Polska

profesor Śro Kwi 04, 2012 7:06 am

Oszustwo, nie ma TVP Historia, a przecież od dawna ma wyższe wskaźniki od np. TVP Kultura czy BBC Knowledge
Awatar użytkownika
nick

Re: Top 40 kanałów tematycznych w Polsce: TVN24 przed Polsat News, spory awans Kino Polska

nick Śro Kwi 04, 2012 7:28 am

Tak nie wierzyli w polsat news. Tak wyśmiewali. A tu proszę. Drugie miejsce. By tvn24 dogonić jeszcze długa droga ale kiedyś nikt nie wierzył że polsat w te drogę się uda. Udał się i mu się udaje krok po kroku...
Awatar użytkownika
TVP0

Re: Top 40 kanałów tematycznych w Polsce: TVN24 przed Polsat News, spory awans Kino Polska

TVP0 Śro Kwi 04, 2012 9:19 am

Nikt tych badziewiastrych kanalików tvkpiny nie ogląda, poza ich tfurcamy...che, che
Awatar użytkownika
puchanka

puchanka Śro Kwi 04, 2012 10:20 am

I tak INFO teraz naaajlepsze...czyzby to nie byla dla was kanal tematyczny.........
Awatar użytkownika
telewizor

telewizor Śro Kwi 04, 2012 11:26 am

Jak to możliwe że kanał tvn 24 ma większa oglądalność od HBO?
Jedyne wytłumaczenie to dostęp do hbo ma mniejsza ilość telewidzów.
Tvn 24 jest najtańszych pakietach.
Awatar użytkownika
zdziwiony

zdziwiony Śro Kwi 04, 2012 11:53 am

Zaraz, zaraz. A TVP Info gdzie jest?
Awatar użytkownika
zdziwiony2

zdziwiony2 Śro Kwi 04, 2012 11:56 am

Może trzeba było dać gwiazdkę i napisać: badanie nie obejmowało tvp info. A potem zrobić badania najlepszych samochodów, pokazać wynik, że wygrała Kia i dać gwiazdkę: w badaniu nie uwzględniono mercedesa, bmw, volvo itp. :)))
Awatar użytkownika
kolejny GNIOT 40 "kit"

kolejny GNIOT 40 "kit" Śro Kwi 04, 2012 2:55 pm

ŻENADA , KOLEJNA ŻENADA DO SZEŚCIANU :D
Top 40 kanałów.............zdecydowanie kolejne 40 GNIOT KANAŁÓW :D
A co na to adamaszek jąkający :D
Awatar użytkownika
cvnkcvnl

cvnkcvnl Śro Kwi 04, 2012 3:54 pm

AXN na drugim w 16-49??? To ciekawe. Ja oglądam (i moja rodzina) miejsca
1, ,3,4,5,6,7,8,9 ale na AXN nic ciekawego nie znalazłem. Wielkie to budzi moje zdziwienie.
Awatar użytkownika
ygfvbiugfbsh

ygfvbiugfbsh Śro Kwi 04, 2012 3:57 pm

AXN na drugim w 16-49??? To ciekawe. Ja oglądam (i moja rodzina) miejsca
1, ,3,4,5,6,7,8,9 ale na AXN nic ciekawego nie znalazłem. Wielkie to budzi moje zdziwienie.

ps dla administratorów
z poziomu Opery (11.62), nie mogę dodać komentarza!!!!!!!
Awatar użytkownika
waldi

waldi Śro Kwi 04, 2012 4:06 pm

W Polsat News pracują mądrzejsze, kulturalne dziewczyny i ładniejsze. Nie wcinają się w pół zdania, jak POchanke, czy Olejnik.
Awatar użytkownika
groteska

groteska Śro Kwi 04, 2012 4:39 pm

a TVP Info gdzie?
Awatar użytkownika
OBSERWATOR

OBSERWATOR Czw Kwi 05, 2012 3:23 pm

TVN24 TO KLAMLIWA TELEWIZJA TVN KLAMIE
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości