WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Marcin

TV Puls HD w Cyfrowym Polsacie

Marcin Śro Gru 28, 2016 9:49 pm

Ciekawe kiedy w końcu dodają PULS 2 do Cyfrowego Polsatu. Polsat to robi sobie kpinę ze swoich abonentów....
Awatar użytkownika
kocham całym sercem platformę nc+

Re: TV Puls HD w Cyfrowym Polsacie

kocham całym sercem platformę nc+ Śro Gru 28, 2016 10:45 pm

Cyfrowy Polsat jest dla mnie marną ofertą. Nie interesuję się sportem, dla mnie najważniejszy jest film. Oferta filmowa Canal+ jest nie do przebicia i Cyfrowy Polsat nigdy nie będzie miał paczki Canal+ w swojej ofercie. Chyba że nastąpi fuzja platform, ale jestem przekonany, że nigdy do tego nie dojdzie i zawsze będzie taki podział na rynku: droga nc+ dla zamożnych kinomanów i tani Cyfrowy Polsat dla całej reszty...
Awatar użytkownika
Grzegorz

Grzegorz Czw Gru 29, 2016 2:59 pm

Czy ja wiem? kanały c+ to raczej tylko takie lukrowane cukierki w ładnym sreberku, a pokazywane w nich filmy i tak są w innych kanałach. A jak chodzi o kino autorskie, to przecież CP tu nie odstaje, ma nawet więcej do zaoferowania. Panie Kinomanie :)
Awatar użytkownika
.Niedouczony Ryszard

.Niedouczony Ryszard Sob Gru 31, 2016 1:51 am

Puls w SD był zawsze beznadziejny. Czy dobrze kombinuję , że HD Puls będzie beznadziejny mniej więcej ze 4 razy bardziej?
Awatar użytkownika
Zbig

Zbig Sob Sty 07, 2017 10:25 pm

Dlaczego zlikwidowano kanał Puls na 84 kanale, oraz przyrodniczy na 68? Gdzie one teraz są?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 124 gości