WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
lolek

TV Republika w portfolio Delegaty. „To będzie strzał w 10”

lolek Pią Lut 22, 2013 1:41 am

zycze powodzenia i czekam az stacja ruszy;]
Awatar użytkownika
analityk

Re: TV Republika w portfolio Delegaty. „To będzie strzał w 10”

analityk Pią Lut 22, 2013 2:00 am

Po miesiącu zostawi w tyle TVN24, podobni jak "W Sieci" rozgniotło Wprost i URze. TVN może już się zwijać :-)
Awatar użytkownika
yogidługonogi

yogidługonogi Pią Lut 22, 2013 2:09 am

No i Delegata ma przechlapane. Będą do bólu przewidywalne docinki, że to dystrybutorzy kaszany (Polo TV), choć w ofercie jest też Mezzo. Znów będą się martwić o pieniądze SKOKów, choć to nie ich forsa. I ogłoszą, że TV Republika będzie stronnicza i że upadnie. Powiedzcie, dlaczego lemingi zawsze paplą te same, zapożyczone wrzutki?
Awatar użytkownika
W Sieci same śmieci

W Sieci same śmieci Pią Lut 22, 2013 3:38 am

Powiedzcie, dlaczego lemingi lolek i yogi Karnowscy śpiewają zawsze tę samą komsomolską piosenkę?
Awatar użytkownika
Patryk

Patryk Pią Lut 22, 2013 8:50 am

TVN pozostanie z ogłupiającymi i hałaśliwymi programami dla bezmózgowców. Ja od dwóch lat wyciąłem sobie z programów tą stację i mam spokój.
Życzę twórcom Republiki powodzenia. Macie przed sobą niepowtarzalną misję. Osłabiona Ojczyzna i otumanione społeczeństwo czeka na repertuar dla normalnych ludzi.
Awatar użytkownika
prawdziwy Polak

prawdziwy Polak Pią Lut 22, 2013 8:58 am

A co niepokorni myślą o kanale erotycznym "Red Light Premium", który także jest dostępny w ofercie delegaty, co na to kościół?! I czy nadal panowie niepokorni będą płuc na polo tv, że zabiera miejsce wspaniałej tv trwam, czy teraz już przymkna na tak jawna niesprawiedliwość oko?
Awatar użytkownika
do prawdziwego (hehe) Polaka

do prawdziwego (hehe) Polaka Pią Lut 22, 2013 9:22 am

Odpowiadam: nic. Za to Ty na pewno masz zdanie. Pytanie do Kościoła musisz zadać gdzie indziej. Delegata nie jest właścicielem, lecz dystrybutorem TV Polo. I to w konkurencyjnym kanale do cyfry. A teraz ja mam pytanie do ciebie: co robisz na tym portalu, jeśli nic, ale to ABSOLUTNIE nic nie rozumiesz?
Awatar użytkownika
kamil

kamil Pią Lut 22, 2013 9:22 am

to będzie strzał!! Prawdziwy strzał w kolano :) max 2 miesiące i Bronisław pokłóci się ze wszystkimi odchodząc teatralnie zbluzga za pracował ze zdrajcami i pozostaną długi do spłacenia. Transmisja z arabskiego transpondera spowoduje, że brzozę będzie widać niewyraźnie ale za to będzie wrażenie mgły, w której Gargas z apteczką pierwszej pomocy będzie relacjonować na żywo, że nie na wysokości 666cm ale na wysokości 665,9 cm drzewko ściął wybuch helu poprzedzony wybuchem trotylu po którym nastąpił wybuch kryptonitu :)
Awatar użytkownika
Maria

Maria Pią Lut 22, 2013 10:35 am

Nie chcę w mojej UPC tej idiotycznej talibowskiej telewizji oni będą podpalali kraj aż w końcu dojdzie do wojny domowej bo przecież AntekM, JaroK ciągle podrzucają drew do ogniska i dążą po trupach do władzy!
Awatar użytkownika
marko

marko Pią Lut 22, 2013 10:44 am

Maria napisał(a):Nie chcę w mojej UPC tej idiotycznej talibowskiej telewizji oni będą podpalali kraj aż w końcu dojdzie do wojny domowej bo przecież AntekM, JaroK ciągle podrzucają drew do ogniska i dążą po trupach do władzy!

Kraj podpala ten, kto łamie Konstytucję w sposób ostentacyjny i bezczelny, jak to się stało przedwczoraj w Sejmie.
Awatar użytkownika
Greh

Greh Pią Lut 22, 2013 11:05 am

Tylko jak oglądać Republikę i TV Trwam jednocześnie? Trza będzie telewizor z obrazem w obrazie kupić
Awatar użytkownika
gustaw

gustaw Pią Lut 22, 2013 11:34 am

Czy mógłby ktoś wytłumaczyć co kryje się za sformułowaniem "model a la carte". Pozostał mi dekoder po tnk i cyfrze czy będę mógł oglądać tv republika nie podpisując umowy z nc czy polsatem?
Awatar użytkownika
Bruce

Bruce Pią Lut 22, 2013 11:38 am

No to po raz kolejny należy zakrzyknąć Bravo Jasiu! A la carte za 5 zł, wynik widzę gigantyczny. W TVN24 już pewnie umierają (ale ze smiechu a nie strachu). Towarszystwo znających się na wszystkim prawicowych dziadków uwierzyła w swoją wartość a Delegacie nie wypadało wyprowadzać ich z błędu. Estymuję sprzedaż na poziomie 20,000 abonentów w 6 miesięcy, ale w międzyczasie pewnie przejdą do szerszych pakietów za 4 centy od gniazda, a bardziej prawdopodobne, że zwiną biznes.
Awatar użytkownika
edek

edek Pią Lut 22, 2013 1:04 pm

jedyna szansa dla tej stacji to nadawanie FTA i szukanie finansowania ze sprzedaży czasu antenowego reklamodawcom. jeśli chodzi o operatorów satelitarnych, kablowych i pozostałych to chyba są małe szanse na włączenie tego kanału do ich telewizyjnych pakietów na podstawie opłat za raportowanych abonentów. nie chodzi tu o politykę czy ideologię, ale o biznes. operatorzy nie załacą. może włączą kanał oferowany im bez opłat? tych abonentów którzy zapłacą 5 zł/m-c pewnie nie będzie zbyt wielu...
Awatar użytkownika
Reformator

Reformator Pią Lut 22, 2013 2:13 pm

Rozumiem, ze wytna TV Trwam, bo dwa razy jad konserwy, to za duzo o 50%
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości