WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
arkos

TVN Grupa Discovery liczy, że prezydent zawetuje „lex TVN”. „To bezprecedensowy zamach na wolne media”

arkos Pią Gru 17, 2021 5:19 pm

Mam nadzieje że nie zawetuje, jednak PIS to rząd który ma największe cojones ze wszystkich rządów. Nie głosowałem na niego, ale zaczyna mi sie podobać. Będzie za ro miał moj głos.
Awatar użytkownika
Pismak

Re: TVN Grupa Discovery liczy, że prezydent zawetuje „lex TVN”. „To bezprecedensowy zamach na wolne media”

Pismak Pią Gru 17, 2021 5:24 pm

"arkos" napisał(a): Mam nadzieje że nie zawetuje, jednak PIS to rząd który ma największe cojones ze wszystkich rządów. Nie głosowałem na niego, ale zaczyna mi sie podobać. Będzie za ro miał moj głos.

Poczekaj na prezenty na nowy rok: zmiany podatkowe, podwyżki gazu i prądu, to dopiero będziesz mógł przebierać w argumentach za.
Awatar użytkownika
m.

Re: TVN Grupa Discovery liczy, że prezydent zawetuje „lex TVN”. „To bezprecedensowy zamach na wolne media”

m. Pią Gru 17, 2021 5:31 pm

Gdyby miał zawetować, to by tego nie przepychali. Robić to zamieszanie tylko po to, żeby odwrocic uwage i o wszystkim zapomniec, nawet jak na pis byłoby skrajnie nikczemne. Wiec niestety raczej na to nie ma co liczyc. Nic to, ze czolgi rosyjskie na granicy z Ukrainą, poszli po całości.
Awatar użytkownika
klayman

klayman Pią Gru 17, 2021 6:13 pm

Wyjątkowo dużo pisowskiego łajna na . Mediach. Trzeba Heraklesa, by oczyścił tę stajnię Kaczora.
Awatar użytkownika
Ron

Ron Pią Gru 17, 2021 6:16 pm

Brawo PiS
Awatar użytkownika
Terier

Terier Pią Gru 17, 2021 6:34 pm

Mejza, facet, który powinien siedzieć, a liże dupe prezesowi.
Awatar użytkownika
kk

kk Pią Gru 17, 2021 6:37 pm

"arkos" napisał(a): Mam nadzieje że nie zawetuje, jednak PIS to rząd który ma największe cojones ze wszystkich rządów. Nie głosowałem na niego, ale zaczyna mi sie podobać. Będzie za ro miał moj głos.

I mój.
Awatar użytkownika
z jakiej racji?

z jakiej racji? Pią Gru 17, 2021 6:38 pm

Oby nie zawetował. A co tam sobie sądzi i na co liczy prywatna firma to ich sprawa. Takie prawo ma większość krajów UE.
Awatar użytkownika
Wolne Media 100% kapitału poza PL

Wolne Media 100% kapitału poza PL Pią Gru 17, 2021 6:47 pm

Śmiać się chce od tego szczekania i gęb pełnych frazesów nt "wolnych" mediów. Jaki kraj w UE ma gazety, portale i kanaly komercyjne w TV będące w obcych rękach? ... obstrukcja TVN jest żałosna. To nie jest zamach na jedną stację. To jest proba uporządkowania syfu, który dzieje się w tym kraju od lat.
Niestety Polacy to głupcy. Chodzą do Biedronki i myślą, że to rodzima firma, kupują w Lidlu Vy Auchan i sponsorują bogate kraje UE. I to jest ta wolność. Identycznie z mediami, których zyski wypływają poza PL a zagraniczne zarządy decydują co i jak pisać i jak podawać informacje.
Awatar użytkownika
Gosc

Gosc Pią Gru 17, 2021 6:54 pm

I będę uporczywie chodzić do zagranicznych sklepów i tam wydawać moje pieniądze.
Awatar użytkownika
Gie

Gie Pią Gru 17, 2021 7:12 pm

TVN24 powinien natychmiast pojawić się testowo w MUXach które ma TVN i ew. innych lokalnych. Niechy w małych miasteczkach i wsiach wiedzą co mogą stracić.
Awatar użytkownika
f

f Pią Gru 17, 2021 7:18 pm

TVN = wolność mediów? Chyba to frommowska wolność. Od skromności. No i od obiektywności. A to się równości od wiarygodności.
Awatar użytkownika
mm

mm Pią Gru 17, 2021 7:54 pm

To gratuluję standardów. Podoba ci się rząd który w swoich szeregach ma człowieka wyłudzającego pieniądze od rodziców chorych dzieci, Podoba ci się rząd który namawia pracowników BOR do krzywoprzysięstwa. podoba ci się rząd który kupuje niesprawny sprzęt medyczny za setki milionów i twierdzi że nic się nie stało,. podoba ci się rząd który najpierw sprzedał limity emisji obcym państwom a teraz ubolewa że firmy będą musiały płacić 3x więcej za prąd.
Awatar użytkownika
Jurek

Jurek Pią Gru 17, 2021 8:38 pm

Strajkujemy dla TVN wszyscy wychodzimy
Awatar użytkownika
Tak, ale...

Tak, ale... Pią Gru 17, 2021 9:02 pm

"mm" napisał(a):

To gratuluję standardów. Podoba ci się rząd który w swoich szeregach ma człowieka wyłudzającego pieniądze od rodziców chorych dzieci, Podoba ci się rząd który namawia pracowników BOR do krzywoprzysięstwa. podoba ci się rząd który kupuje niesprawny sprzęt medyczny za setki milionów i twierdzi że nic się nie stało,. podoba ci się rząd który najpierw sprzedał limity emisji obcym państwom a teraz ubolewa że firmy będą musiały płacić 3x więcej za prąd.

Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych, nie bądźmy Pewexami.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości