WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
User

TVN planuje rozwój platformy TVN24 GO, portal TVN24.pl częściowo z płatnymi treściami. "Rozważamy różne modele biznesowe"

User Pią Sie 30, 2019 7:19 am

Póki co do wykupienia tvn24GO skutecznie odstrasza mnie brak możliwości strumieniowania treści z telefonu na TV (np. przez Chromecast).
Awatar użytkownika
Ezra

Re: TVN planuje rozwój platformy TVN24 GO, portal TVN24.pl częściowo z płatnymi treściami. "Rozważamy różne modele biznesowe"

Ezra Pią Sie 30, 2019 8:31 am

Hehe, Amerykanie tną koszty zawsze i wszędzie.
Awatar użytkownika
on

Re: TVN planuje rozwój platformy TVN24 GO, portal TVN24.pl częściowo z płatnymi treściami. "Rozważamy różne modele biznesowe"

on Pią Sie 30, 2019 9:14 am

1. Nie ma jak na razie na platformę Android TV.
2. Obecne ceny są znośne, ale te które są zapowiadane poza promocją (300zł za rok !!!) to chyba żart :)
3. Zlikwidowano sięganie do materiałów archiwalnych głównych magazynów i programów, obecnie także trzeba mieć wykupioną subskrypcję - to duży błąd i brak uzasadnienia logicznego, żeby informacja sprzed kilku dni, także była dla odbiorcy cenna?
4. konkurencja jak Polsat News, udostępnia za darmo i na żywo w Ipli programy z tzw. prime time od 18:15 do 21:00 - to dobry kierunek.
Awatar użytkownika
k.

k. Pią Sie 30, 2019 2:00 pm

Odkąd wprowadzili TVN24GO i programy nie pojawiają się już na tvn24.pl przestałem oglądać "Kropkę nad i" czy "Rozmowę Piaseckiego". Nie chcę drugi raz płacić, za co już płacę w abonamencie za satelitę, a godziny emisji w tv mi nie pasują. Myślę, że takich widzów jest więcej, poza tym goście tych programów teraz też nie za bardzo mogą dotrzeć ze swoim przekazem do np. wyborców, więc będą wybierać inne media. Takie jest moje zdanie.
Awatar użytkownika
Swordfish

Swordfish Pią Sie 30, 2019 7:42 pm

Materiały TV Republika i wPolsce.pl wraz z ich emisją live są dostępne bezpłatnie. A potem lewica płacze, że wszędzie są tylko kanały prawicowe, a nie ma ich ulubionego TVN24.
Awatar użytkownika
sg

sg Pon Wrz 02, 2019 8:17 pm

Abonament na rok wykupiłem ale przyznam, że gdyby zamiast 100 zł kosztował 300 to musiałbym mocno temat przemysleć. Poki, co z drugiej strony jak nie TVN24 to co? Nie ma alternatywy.
Awatar użytkownika
MALINA

MALINA Nie Wrz 15, 2019 1:17 am

Zacznijcie godziwie płacić ludziom za pracę!

Od kilkunastu lat nie było żadnej podwyżki stawek!!!!
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości