WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ja

TVP ABC nowym liderem wśród stacji dziecięcych w I półroczu. Kto na czele w grupie 4-12?

ja Czw Lip 21, 2016 3:15 am

Nie będę rżnął tzw.głupa,że w jedne badania tej firmy wierzę,w drugie nie,w te co mi się podobają tak,a itd..choć oczywiście może tak być,że jedne są bardziej drugie mniej,jedne jak najbardziej a drugie zdecydowanie wcale,intencje...Ale jeśli to prawda,to tylko się cieszyć,tak samo ze wzrostu jimjam,ale głównie z tego pierwszego.Tylko kiedy
kieeeeeeedy tvp abc w
polsacieeeeeeee!!Albo dostępna na str.jak kanały regionalne tvp zwane 3.
Awatar użytkownika
prawnik

Re: TVP ABC nowym liderem wśród stacji dziecięcych w I półroczu. Kto na czele w grupie 4-12?

prawnik Czw Lip 21, 2016 9:28 am

Jim Jam rulez! Bo są tam "Ćwierkające historie". Moje dziecko wprost przepada za nimi. No i "Małe królestwo Bena i Holy" nadające się do oglądania przez rodziców.

A w TVP ABC najbardziej podoba mi się śpiąca animacja nocna. Używam do wytłumaczeniu dziecku, że bajki poszły spać. Ale mi ostatnio rzekło: "Ale to państwowe... Może inne nie śpią?". Ale byłem przygotowany, mam zapisany kanał z szachownicą ;]
Awatar użytkownika
Marcin

Re: TVP ABC nowym liderem wśród stacji dziecięcych w I półroczu. Kto na czele w grupie 4-12?

Marcin Czw Lip 21, 2016 8:51 pm

TVP ABC jest super, choć córcia z chęcią zobaczyłaby Księżniczkę Zosie.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości