WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ekspert

Re: TVP, TVN i Polsat ze wspólnym exit poll na wybory prezydenckie. Przygotuje je Ipsos

ekspert Wto Kwi 21, 2015 8:45 am

i znowu będzie wtopa?
Awatar użytkownika
PiSudzki

Re: TVP, TVN i Polsat ze wspólnym exit poll na wybory prezydenckie. Przygotuje je Ipsos

PiSudzki Wto Kwi 21, 2015 9:46 am

Przekaziory oligarchii partyjnej we wspólny froncie narodu.No to drukowanie wyników na całego.
Awatar użytkownika
T.

T. Wto Kwi 21, 2015 1:13 pm

No to ukonstytuował się nam Komitet ds. Prawdy. Uff, teraz zamiast na wybory, można sobie spokojnie pójść do lasu, już nic złego stać się nie może.
Awatar użytkownika
girodimaciej

girodimaciej Wto Kwi 21, 2015 2:45 pm

No to wyniki już ktoś zna...
Awatar użytkownika
Beata

Beata Śro Kwi 22, 2015 11:31 am

Będę oglądała na Polsat News, najbardziej odpowiada mi ich sposób prowadzenia tego typu "imprez", zwykle zapraszają interesujących gości, potrafią wyciągnąć z danego tematu i pokazać to, co jest najciekawsze.
Awatar użytkownika
Misiek

Misiek Śro Kwi 22, 2015 3:25 pm

Też w ostatnich latach wieczory wyborcze oglądałem najczęściej właśnie w Polsacie. Jakoś najrzetelniejsze sondaże mieli i też oprawa mi najbardziej pasowała.
Awatar użytkownika
lol

lol Czw Kwi 23, 2015 4:02 am

jakiś spam z polsatu przylazł i myśli, że się nabiore. Rzetelne sondaże w Polsacie? hahaha mówicie o tej kompromitacji 5 lat temu?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości