WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Esc

TVP ujawniła wyniki głosowania widzów w koncercie eurowizyjnym. Jann zdobył najwięcej głosów

Esc Pon Lut 27, 2023 2:53 pm

Jan miał 18k głosów a blanka 6k a przełożyło się to tylko na 2 punkty w głosowaniu widzów. Brawo TVP
Awatar użytkownika
!!!kk

Re: TVP ujawniła wyniki głosowania widzów w koncercie eurowizyjnym. Jann zdobył najwięcej głosów

!!!kk Pon Lut 27, 2023 2:57 pm

Nie wiem gdzie redaktor słyszał buczenie. Specjalnie odtworzyłem moment ogłoszenia wyników i obejrzałem na słuchawkach. Żadnego buczenia. Także Panie Redaktorze PP, proszę sprawdzić źródło, a nie przepisywać głupoty z Internetu.
Awatar użytkownika
mrówczan_wapnia

Re: TVP ujawniła wyniki głosowania widzów w koncercie eurowizyjnym. Jann zdobył najwięcej głosów

mrówczan_wapnia Pon Lut 27, 2023 3:19 pm

Wychodzi więc na to, że jury z premedytacją zaniżyło wynik Janna, żeby przeforsować piosenkę Blanki. Jeszcze wczoraj Górniak zapewniała dziennikarzy, że wyniki jury pokryły się z głosami widzów. Dziś okazuje się, że było zupełnie inaczej. Jeśli jeszcze dodać do tego "mądrości" Górniak o wszechobecnym mroku, który należy zwalczać światłością, to układa nam się to w jeden wielki skandal.
Awatar użytkownika
Gie

Gie Pon Lut 27, 2023 3:20 pm

To był test przed ogłaszaniem jesiennych wyborów. TVP ogłosi że wygrał PiS nie podając żadnych szczegółów a następnego dnia potwierdzi to PKW jakimiś danymi.
Awatar użytkownika
Jurek

Jurek Pon Lut 27, 2023 3:26 pm

TVP fałszują wszystko Janna skandal
Awatar użytkownika
Matador

Matador Pon Lut 27, 2023 3:36 pm

"!!!kk" napisał(a): Nie wiem gdzie redaktor słyszał buczenie. Specjalnie odtworzyłem moment ogłoszenia wyników i obejrzałem na słuchawkach. Żadnego buczenia. Także Panie Redaktorze PP, proszę sprawdzić źródło, a nie przepisywać głupoty z Internetu.
Buczano kiedy ogłoszono, które miejsce w rankingu jury zajął Jann. Na szczęście dla Blanki jego fani wykazali się taktem i nie wygwizdali jej po ogłoszeniu naszego reprezentanta.
Awatar użytkownika
ehhh

ehhh Pon Lut 27, 2023 3:50 pm

"!!!kk" napisał(a): Nie wiem gdzie redaktor słyszał buczenie. Specjalnie odtworzyłem moment ogłoszenia wyników i obejrzałem na słuchawkach. Żadnego buczenia. Także Panie Redaktorze PP, proszę sprawdzić źródło, a nie przepisywać głupoty z Internetu.

Playbook, puscili fake krzyki
Awatar użytkownika
m.

m. Pon Lut 27, 2023 3:51 pm

Na pewno TVP wyciągnie wnioski. Koniec z preselekcjami na dekadę - sami będą wybierać z kapelusza.
Awatar użytkownika
qba

qba Pon Lut 27, 2023 3:55 pm

Eurowizja to od lat festiwal tandety i kiczu dlatego nie ma znaczenia czy Blanka czy Jann czy ktokolwiek inny. Obejrzałem występ zarówno jego jak i jej. Nie podobało mi się. Obydwoje fałszowali aż miło. Jann - silenie się na oryginalność, nie kupuję tego. Blanka - bardziej na konkurs piękności a nie wokalny. Jeśli to jest przyszłość polskiej piosenki rozrywkowej to zdecydowanie ponawiam apel żeby już nic nowego nie powstawało. Wszystkie piękne piosenki z melodią i tekstem zostały już napisane i zaśpiewane. Nic nowego nie wymyślicie panie i panowie piosenkarze. Możecie się jedynie ścigać na to kto kogo bardziej sprowokuje, obrazi czy więcej golizny pokaże.
Awatar użytkownika
Zbigniew Zarosiński

Zbigniew Zarosiński Pon Lut 27, 2023 4:03 pm

Zacofany naród polski wraz z ograniczoną intelektualnie tvpis nie rozumieją idei Eurowizji oni nadal myślą, że to taki festiwal piosenki w Opolu, przecież Eurowizja to tolerancja, otwartość na inne kultury, solidarność z dyskryminowanymi…… to wszystko co wrogie nacjonalizmowi i faszyzmowi
Awatar użytkownika
Trombek

Trombek Pon Lut 27, 2023 4:26 pm

Górniak poniżyła nastarsza kobieta świata mataczy...kłamią i udają
Awatar użytkownika
Sisi

Sisi Pon Lut 27, 2023 4:30 pm

Czy wreszcie ktoś - najlepiej szefowa Agencji Rozrywki zapłaci za kolejną kompromitację TVP? Czego się nie dotkną - afera!
Awatar użytkownika
Mar

Mar Pon Lut 27, 2023 4:53 pm

Alicja i Jann - reszta nie nadaje się nawet na lokalne festyny.
Awatar użytkownika
BayZell

BayZell Pon Lut 27, 2023 6:04 pm

JAnn... chm......... Do Orlińskiego nie ma startu, a falsetowanie wyoczone w Artosie brzmi karykaturalnie. Poza tym to jakaś tęczówa... No dobra .. materiał na pierwsze miejsce na euroźwizji.. tam takich potrzebują.. więc produkt w sumie exportowy...
Awatar użytkownika
LPG-

LPG- Pon Lut 27, 2023 6:05 pm

Niedługo warunkiem uczestnictwa w Eurowizji będzie bycie zwolennikiem stymulacji jelita grubego.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości