WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ja_to_ja

„Twoja twarz brzmi znajomo” straciła widzów, ale pozostała liderem. 29 mln zł z reklam

ja_to_ja Wto Lis 10, 2015 8:51 am

Z coraz większym niesmakiem oglądam ten program.
Co z tego, że metamorfozy uczestników robią wrażenie, jak jury psuje cały efekt?

W programie, w którym cała władza należy do jurorów, sędziowie powinni być bardziej fachowi. O ładnym obrazku nie wspomnę, a pan Królikowski nie łapie się ani na fachowca, ani na ładny obrazek.
Awatar użytkownika
Xaja

Re: „Twoja twarz brzmi znajomo” straciła widzów, ale pozostała liderem. 29 mln zł z reklam

Xaja Wto Lis 10, 2015 9:04 am

Jury do wymiany, najsłabszy uczestnik wygrywa program. To jakieś nieporozumienie.
Awatar użytkownika
Nick 13

Re: „Twoja twarz brzmi znajomo” straciła widzów, ale pozostała liderem. 29 mln zł z reklam

Nick 13 Wto Lis 10, 2015 10:45 am

Świetny program! Najlepsza rozrywka na rynku. Niech się TVN schowa ze swoimi formatami!
Awatar użytkownika
Zenon

Zenon Wto Lis 10, 2015 11:01 am

Słabiutkie, bardzo.
Awatar użytkownika
Staszek

Staszek Wto Lis 10, 2015 11:09 am

Wszystko dobre poza jury. Jak je wymienią, albo chociaż połowę składu to wiosną będą lepsze wyniki.
Awatar użytkownika
J

J Wto Lis 10, 2015 1:53 pm

Co za glupi tytul programu. Od kiedy to twarz brzmi?-ja nie slyszalem brzmienia twarzy co innego glosu,a morze sa jakies urzadzenia co wykrywaja brzmienie twarzy?
Awatar użytkownika
Alek

Alek Wto Lis 10, 2015 6:30 pm

Bardzo udana edycja. Po ostatniej myślałem, że już lepiej się nie da, ale Polsat jednak potrafi na plus zaskakiwać. Dobrze się każdy program oglądało i słuchało. Oby do wiosny i następnej edycji, bo równie fajnego show nie ma w telewizji.
Awatar użytkownika
Kacper3100

Kacper3100 Śro Lis 11, 2015 6:31 pm

"Nick 13" napisał(a): Świetny program! Najlepsza rozrywka na rynku. Niech się TVN schowa ze swoimi formatami!

Sam się schowaj, deklu.
Awatar użytkownika
Jurg

Jurg Czw Lis 12, 2015 10:07 am

W mojej ocenie program jest bardzo dobry, bo artyści w nim występujący często wznoszą się na szczyty swoich możliwości. Polsat będzie kontynuował ten format bo przynosi mu on sporą widownię, a to bezpośrednio przekłada się na reklamodawców.
Awatar użytkownika
Ufnal

Ufnal Czw Lis 12, 2015 11:06 am

To jest jałowa wyczerpana rozrywka. Do tego ślepy zaułek. Widownia przy tej b dobrej godzinie słaba i spada, a koszty wysokie. Ja mam odczucie, że pozytywne komentarze pisze produkcja albo zarząd, zapominając, ze nie można być sędzią w swojej sprawie.
Awatar użytkownika
Ela

Ela Czw Lis 12, 2015 11:19 am

Super program! Nie ma tyle ciśnienia i rywalizacji, dlatego czasem można przymknąć oko na opinie jury :) Całą rodziną się bawimy. Czekamy na kolejną edycję!
Awatar użytkownika
Jola

Jola Śro Lis 18, 2015 8:56 pm

Masz rację, właśnie to w tym programie polsatu jest bardzo fajne, jest dobra zabawa, brak chorej rywalizacji, a do tego bardzo dobzi wykonawcy. Chętnie to oglądam i daje to bardzo fajną rozrywkę, czego nie ma np. w programach o polityce. Dobrze też, że będzie kolejna edycja.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości