WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Joanna L.

Ukraińskie media dziękują Fundacji „Gazety Wyborczej” za wspieranie w czasie wojny

Joanna L. Wto Sty 31, 2023 6:50 am

Uuuu...prorosyjski rząd pisowcowi będzie wściekły. Może jakaś kara dla Agory??
Awatar użytkownika
dddd

Re: Ukraińskie media dziękują Fundacji „Gazety Wyborczej” za wspieranie w czasie wojny

dddd Wto Sty 31, 2023 8:00 am

Kogo dziś Agora obchodzi, upadające mediom z coraz mniejszymi wpływami. Jeden dobry gest niewiele im pomoże.
Awatar użytkownika
Czas się obudzić

Re: Ukraińskie media dziękują Fundacji „Gazety Wyborczej” za wspieranie w czasie wojny

Czas się obudzić Wto Sty 31, 2023 8:40 am

Skoro Ukraina dziękuje tylko Agorze to reszta mediów powinna już zaprzestać żyć życiem Ukraińców w tym kraju żyją jeszcze Polacy czy media się jeszcze interesują tym narodem ?? bo politycy zawsze sobie przypominają o Polakach tylko podczas wyborów a może niech media już całkowicie zaczną nadawać po ukraińsku..gdyby nie serwisy VOD nie było by co oglądać
Awatar użytkownika
Tomek

Tomek Wto Sty 31, 2023 8:49 am

Na Ukrainie się pojawiają, a u nas ciągle padają xD
Awatar użytkownika
Sasza

Sasza Wto Sty 31, 2023 10:15 am

"Joanna L." napisał(a): Uuuu...prorosyjski rząd pisowcowi będzie wściekły. Może jakaś kara dla Agory??

Masz płacone za trollowanie?
Awatar użytkownika
Seba

Seba Wto Sty 31, 2023 10:19 am

Najważniejsze jest żeby wojska ukraińskie pozbyły się ruskich okupantów z Ukrainy.
Awatar użytkownika
Xd

Xd Wto Sty 31, 2023 10:53 am

"Czas się obudzić " napisał(a): Skoro Ukraina dziękuje tylko Agorze to reszta mediów powinna już zaprzestać żyć życiem Ukraińców w tym kraju żyją jeszcze Polacy czy media się jeszcze interesują tym narodem ??

Czytałeś ten artykuł? Spójrz jeszcze raz na zdjęcia gazet z podziękowaniami i użyj w końcu mózgu, jeśli go masz... Podpowiem, żeby nie było za trudno: na planszy z podziękowaniami są loga fundacji z różnych krajów, nie tylko GW.
Awatar użytkownika
Wojtek

Wojtek Wto Sty 31, 2023 7:44 pm

"Seba" napisał(a): Najważniejsze jest żeby wojska ukraińskie pozbyły się ruskich okupantów z Ukrainy.

Oby, a wtedy Ukraińska przesiedleńcza swołocz wróci do siebie i przestanie drenować polski system socjalny. OECD wyliczyło, że wydrenowali już na ponad 40 miliardów zł. Wiem, nadzieja matką głupich, bo takiej pasożytniczej bezkarnej laby, nikt inny na świecie prócz Polski i Polaków, nie będzie tolerować.
Awatar użytkownika
Senio77

Senio77 Śro Lut 01, 2023 2:22 am

Przyznaję się, bo przez 10 lat tj od 1995, do 2005 roku, miałem u siebie Wyborczą, w 1980-85 trybunę ludu, i jako że mi sąsiedzi też grozili, przyznaję się, że siedziałem za odmowę bycia mięsem armatnim ZSRR, a zarazem PRL, więc jestem wyrzutkiem, bo nawet nie idealnym leśnym PiS -u
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości