WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ppp1

W dom na Sadybie uderzył meteoryt, czyli nagły zwrot akcji w „Klanie”

ppp1 Pią Gru 30, 2022 3:00 am

Serial według mnie ciągnięty mocno na siłę, jest na antenie co najmniej o dobrych kilka lat za dużo. Irytująca gra większości aktorów, głównie serialowych: Moniki, Pawła, Bożenki. Za długo ciągnięty jest wątek Teresy. Nie ma już stricte klanu Lubiczów, tylko Kazuniów.
Awatar użytkownika
ppp1

Re: W dom na Sadybie uderzył meteoryt, czyli nagły zwrot akcji w „Klanie”

ppp1 Pią Gru 30, 2022 3:03 am

"ppp1" napisał(a): Serial według mnie ciągnięty mocno na siłę, jest na antenie co najmniej o dobrych kilka lat za dużo. Irytująca gra większości aktorów, głównie serialowych: Moniki, Pawła, Bożenki. Za długo ciągnięty jest wątek Teresy. Nie ma już stricte klanu Lubiczów, tylko Kazuniów.
chodziło mi o kilka lat za długo :)
Awatar użytkownika
Facepalm

Facepalm Pią Gru 30, 2022 8:39 am

Pewnie scenariusz pisała ta sama osoba, która wymyśliła śmiertelne zderzenie z kartonami Hanki Mostowiak z "M jak miłość".
Awatar użytkownika
Ja

Ja Pią Gru 30, 2022 9:04 am

A to na pewno był meteoryt? Może dom Lubiczów jest zlokalizowany nieopodal głównej komendy policji?
Awatar użytkownika
Tomekk

Tomekk Pią Gru 30, 2022 9:43 am

"ppp1" napisał(a): Serial według mnie ciągnięty mocno na siłę, jest na antenie co najmniej o dobrych kilka lat za dużo. Irytująca gra większości aktorów, głównie serialowych: Moniki, Pawła, Bożenki. Za długo ciągnięty jest wątek Teresy. Nie ma już stricte klanu Lubiczów, tylko Kazuniów.

Też się dziwie ile głupot tam wymyślają. Nie oglądam już od dobrych paru lat. Czasem sobie z ciekawości poczytam streszczenia to sobie myślę tylko jak można takie głupoty wymyślać? Nie tylko Klan jest ciągnięty na siłę. Ale M jak Miłość czy Na Wspólnej również.
Awatar użytkownika
Moherokomuch

Moherokomuch Pią Gru 30, 2022 10:39 am

To fascynujące, że ludzie piszący scenariusze do tego mogliby wymyślić cokolwiek mniej abstrakcyjnego, ale widać mają daleko w poważaniu swojego widza i sami są już chyba tak znudzeni pisaniem tego przeciągniętego tasiemca od którego uzależniły się jak od koksu wszystkie emerytki, że meteoryt naprawdę nie dziwi. Pozostaje teraz czekać na zombie i potem chyba tylko powrót dinozaurów.
Awatar użytkownika
Ja

Ja Pią Gru 30, 2022 10:57 am

"Ja" napisał(a): A to na pewno był meteoryt? Może dom Lubiczów jest zlokalizowany nieopodal głównej komendy policji?

Tak, strzał z granatnika byłby bardziej prawdopodobny.
Awatar użytkownika
Filodendron

Filodendron Sob Gru 31, 2022 6:15 pm

Co tam Jerzy z siekierą, wielbłąd na Sadybie i zdolności telekinetyczne Pawełka to dopiero był hit :)
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości