WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Agatka z IVa

W Polsacie mecze Polaków na Euro 2016 skomentują Borek i Hajto, w studiu m.in. Iwanow, Gmoch i Magiera

Agatka z IVa Wto Cze 07, 2016 8:14 am

Wypadałoby, żeby portal nr 1 o mediach posługiwał się poprawnym językiem polskim... "Skomentować" można wyłącznie wydarzenia przeszłe. Państwo zapewne chcieli przekazać informację, że mecze Polaków na Euro 2016 b ę d ą k o m e n t o w a l i Borek i Hajto, w studiu m.in. Iwanow, Gmoch i Magiera...

Widać, że za wzór wzięli Państwo bełkot telewizyjnych komentatorów. Piszę "bełkot", a nie żargon, bo nawet żargon powinien być w miarę poprawny.
Awatar użytkownika
Dominator

Re: W Polsacie mecze Polaków na Euro 2016 skomentują Borek i Hajto, w studiu m.in. Iwanow, Gmoch i Magiera

Dominator Wto Cze 07, 2016 8:19 am

Euro 2016 w PPV za 79 zł czy 99 zł? Sory ja dziękuję i wybieram TVP oraz ARD, ZDF i Sat 1. Niech się jelenie dają łoić po kieszeni.
Awatar użytkownika
G31

Re: W Polsacie mecze Polaków na Euro 2016 skomentują Borek i Hajto, w studiu m.in. Iwanow, Gmoch i Magiera

G31 Wto Cze 07, 2016 8:55 am

Ja też dziękuję Polsatowi za Euro za 79 nasi nawet z grupy nie wyjdą a ja mam
kupować tych kopaczy nigdy będę oglądał to co jest aż tak piłka mnie nie interesuje żeby płacić 79 pln
Awatar użytkownika
mateo49

mateo49 Wto Cze 07, 2016 9:35 am

Zez na astre zamontowany nic tylko czekać a za te 99zł piwko się kupi
Awatar użytkownika
Arek

Arek Wto Cze 07, 2016 9:41 am

Bojkot Polsatu. Wolę Szpakowskiego
Awatar użytkownika
krzyk

krzyk Wto Cze 07, 2016 10:06 am

To złodziejstwo i oszustwo. Polsat oszukał swoich abonentów. Ktoś kto wcześniej wykupił pakiet sport teraz nie ma dostępu do programów sportowych. Zrobili to specjalnie tworząc nowe programy sportowe aby naciągnąć ludzi.
Awatar użytkownika
ech, ach !

ech, ach ! Wto Cze 07, 2016 4:43 pm

całe szczęście, że nie muszę słuchać tych borkuff i hajtuff /pisownia oryg./ !!!
całe Euro na Astra 19*E z bitrate 13,2 Mb/s, 720p/50, DD 5.1 i bez reklam :)))

a Solosz może mnie cm***** w pompkę!!
Awatar użytkownika
Paweł

Paweł Wto Cze 07, 2016 9:11 pm

Chyba pora przypomnieć zwycięski skład Kaiserslauterna w meczu z bayernem Monachium w sezonie 97/98
Awatar użytkownika
Bogdan

Bogdan Wto Cze 07, 2016 10:15 pm

Gdzie Cię Polsat naciągnął? Wystarczy przedłużyć umowę i masz całe ME w telewizorze. Jak dla mnie - CP jest wobec abonentów w porządku. Przecież nie robi żadnych podwyżek. Owszem, chce sobie zadbać o przedłużenie umów, ale jeśli chodzi o koszty, to nic nie tracisz. A zyskujesz dostęp do Euro.
Awatar użytkownika
rycho

rycho Wto Cze 07, 2016 10:20 pm

Czeska Telewizja powinna jakichs Polakow do studia zaprosic bo ich naziemna beda ogladac za darmo miliony na poludniu Polski
Awatar użytkownika
Gozdy

Gozdy Wto Cze 07, 2016 10:29 pm

No i super, moim zdaniem jedni z najlepszych komentatorów, w szczególności Mateusz Borek - uwielbiam gościa :) Wielki szacun za cała prace na kanale polsat sport.
Awatar użytkownika
Wojtek

Wojtek Śro Cze 08, 2016 1:23 pm

Przecież piłka nożna to nie tylko Reprezentacja. Euro jest raz na cztery lata i można pooglądać w najlepszy europejskim wydaniu. Trzymam kciuki za naszych, ale to nie jest kryterium czy kupię prawa do oglądania czy nie. Prawa rynku w Polsce narzuciły opłaty za wszystko, nie ważne czy CP, TVP, NC+ czy inna platforma każda wprowadziła by opłaty za EURO - albo płacimy i oglądamy albo musimy się obejść smakiem.
Awatar użytkownika
do: @Wojtek

do: @Wojtek Śro Cze 08, 2016 7:59 pm

Mylisz się drogi Kolego !
Prawa do Euro kupił Cyfrowy Polsat a Ty możesz kupić pakiet z dwoma kanałami /PS2 HD i PS3 HD/ za bagatela 99 zł !!!
Albo oglądać za free i w HD:
Astra /19E/
Eutelsat /9E/ - wybrane mecze
DVB-T CZ
DVB-T SK
DVB-T DE
DVB-T BLR

Wygodny fotel, najlepsze piwko i startujemy :)
Awatar użytkownika
Kedziorek

Kedziorek Pią Cze 17, 2016 12:02 am

Polska, moja ojczyzny, mój zespole. Świetny wynik, Milik proszę strzel swoją pierwszą bramkę. A propo, co to za łysy pesymista w studiu Polsat, wyautujcie tego cwaniaka. Dla kogo on gra? Out man!
Awatar użytkownika
asto

asto Pon Cze 27, 2016 9:42 pm

Czy jest możliwość wyłączenia głosu w czasie meczu znakomitego polskiego piłkarza a teraz też dobrego komentatora polsatu
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości