WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Krevs

W Poznaniu wystartował trzeci lokal Papa Diego. Sieć Agory z tytułem "Debiut Roku 2018"

Krevs Pią Gru 21, 2018 12:21 am

Taaaa jasne. 3 restauracje, prawie nikt z nich nie jadł i jest laur. Hahaha
Awatar użytkownika
Wojtek

Re: W Poznaniu wystartował trzeci lokal Papa Diego. Sieć Agory z tytułem "Debiut Roku 2018"

Wojtek Pią Gru 21, 2018 1:01 pm

Uwielbiam nagrody biznesowe: Gazele, Orły, Tygrysy, cała menażeria. Nawet ja dostałem certyfikat rzetelnej firmy. Powiesiłem sobie w przedpokoju.
Awatar użytkownika
oollaa

Re: W Poznaniu wystartował trzeci lokal Papa Diego. Sieć Agory z tytułem "Debiut Roku 2018"

oollaa Pią Gru 21, 2018 1:07 pm

Ale jaja, ale jaja ......... :)
" ...Marka Papa Diego pojawiła się na polskim rynku w listopadzie br..." a w grudniu otrzymały tytuł w kategorii „Debiut Roku”

.
Awatar użytkownika
pokot

pokot Pią Gru 21, 2018 4:32 pm

Ile garkuchnia Kowalskiego musiałaby zapłacić za takie ostre pompowanie tematu od roku, laury nagrody? Czy świat nie upadł na główkę? Dwóch sprzedawców, 15 kotletów dziennie i KONCEPT buaghhahahahahahaha
Awatar użytkownika
Nick_roku

Nick_roku Sob Gru 22, 2018 12:01 pm

Pierwsza restauracja dopiero co się pojawiła i już tytuł roku? 😂 Ile to kosztuje?
Awatar użytkownika
pol

pol Nie Gru 23, 2018 3:22 pm

"pokot" napisał(a): Ile garkuchnia Kowalskiego musiałaby zapłacić za takie ostre pompowanie tematu od roku, laury nagrody? Czy świat nie upadł na główkę? Dwóch sprzedawców, 15 kotletów dziennie i KONCEPT buaghhahahahahahaha

i dziwić się że te medialne biznesy ledwo przędą - czuć fałsz na kilometr
Awatar użytkownika
poPO

poPO Nie Gru 23, 2018 8:37 pm

To już pewne. Papa Diego z Agory zostanie "Dziennikarzem Roku" w 2019 r.
Awatar użytkownika
Daro

Daro Sob Gru 29, 2018 1:42 pm

"poPO" napisał(a): To już pewne. Papa Diego z Agory zostanie "Dziennikarzem Roku" w 2019 r.

A kelner z Papy zostanie człowiekiem Wolności Gazety Wyborczej
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości