WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Bardzo lubię pana Wojtka

W Radiu Nowy Świat powstała powieść z udziałem słuchaczy. Twórcami Andrus i Zimiński

Bardzo lubię pana Wojtka Nie Kwi 04, 2021 8:55 am

Ktoś w końcu powinien powiedzieć młodemu Mannowi, że nie nadaje się do pracy w radiu. Przez jego poczucie humoru, piątkowych poranków NIE DA SIĘ SŁUCHAĆ !
Awatar użytkownika
Max

Re: W Radiu Nowy Świat powstała powieść z udziałem słuchaczy. Twórcami Andrus i Zimiński

Max Nie Kwi 04, 2021 9:56 am

A ja uważam wręcz przeciwnie. Piątki z duetem Mannów są rewelacyjne. Natomiast niespecjalnie lubię (współ)sposób prowadzenia przez p.Marcina Szczytu Wszystkiego/Szczytów. Ale to oczywiście kwestia gustu ...
Awatar użytkownika
Michał

Re: W Radiu Nowy Świat powstała powieść z udziałem słuchaczy. Twórcami Andrus i Zimiński

Michał Nie Kwi 04, 2021 11:21 am

Pozdrawiam serdecznie Radio Nowy Świat, obecnie najlepsze programowo radio, ambitne, dowcipne i naprawdę ciekawe, bardzo różnorodna muzyka - Wagle, Badach, Napiórkowski, Mann, Chojnacki, Młynarski, Kydryński, Andrus... i to nie wszyscy... ciągle jest coś ciekawego do posłuchania. Powodzenia
Awatar użytkownika
rns

rns Nie Kwi 04, 2021 11:54 am

RNS jest lepsze od nudziarzy zapatrzonych w postrojkowa przeszłość z 357!
Awatar użytkownika
słuchacz radia

słuchacz radia Nie Kwi 04, 2021 1:00 pm

RNŚ, zabierzcie do Siebie Pana Andrusa na stałe! 🙏
Awatar użytkownika
Olik

Olik Nie Kwi 04, 2021 1:43 pm

To będzie bardzo zabawne, bardzo...
Awatar użytkownika
belfer

belfer Nie Kwi 04, 2021 3:36 pm

,, influencerzy na Instagramie" insta komedia
Awatar użytkownika
Iza

Iza Nie Kwi 04, 2021 8:32 pm

Lubię duet Panów Manów. I lubię tego typu poczucie humoru 👍
Awatar użytkownika
Gość X

Gość X Nie Kwi 04, 2021 10:36 pm

A może lepiej w 357?
Awatar użytkownika
Jutub

Jutub Nie Kwi 04, 2021 10:55 pm

Z miesiąca na miesiąc RNŚ staje się coraz nudniejsze... Kończą się pomysły...
Awatar użytkownika
zdziwiony

zdziwiony Pon Kwi 05, 2021 9:10 am

"Bardzo lubię pana Wojtka" napisał(a): Ktoś w końcu powinien powiedzieć młodemu Mannowi, że nie nadaje się do pracy w radiu. Przez jego poczucie humoru, piątkowych poranków NIE DA SIĘ SŁUCHAĆ !

Oboje panowie Mannowie w piątki??? Od kiedy i gdzie ? Przecież junior Mann nie ma audycji w piątki.
Awatar użytkownika
Jerzy Kubala z BB

Jerzy Kubala z BB Pon Kwi 05, 2021 9:13 am

"mdm" napisał(a): Ćwok Mann z syneczkiem...frajery placa

Tylko ćwioki, frajerzy i tchórze potrafią pisać w takim tonie na anonimowym forum.
Awatar użytkownika
alex

alex Pon Kwi 05, 2021 9:30 am

"zdziwiony" napisał(a):
"Bardzo lubię pana Wojtka" napisał(a): Ktoś w końcu powinien powiedzieć młodemu Mannowi, że nie nadaje się do pracy w radiu. Przez jego poczucie humoru, piątkowych poranków NIE DA SIĘ SŁUCHAĆ !

Oboje panowie Mannowie w piątki??? Od kiedy i gdzie ? Przecież junior Mann nie ma audycji w piątki.[/quote

Niektórzy mylą Marcina Manna z Marianem, który prowadzi piątkowe audycje z Wojciechem Mannem.
Awatar użytkownika
wiola

wiola Pon Kwi 05, 2021 3:53 pm

"alex" napisał(a):
"zdziwiony" napisał(a):

Oboje panowie Mannowie w piątki??? Od kiedy i gdzie ? Przecież junior Mann nie ma audycji w piątki.[/quote

Niektórzy mylą Marcina Manna z Marianem, który prowadzi piątkowe audycje z Wojciechem Mannem.

Co za szczęście że na tego Manna nie natknę się w Trójce!
Awatar użytkownika
Aldona

Aldona Pon Kwi 05, 2021 6:11 pm

Co za szczęście że na tego Manna nie natknę się w Trójce!

A to tu jest mowa o p. Mannie?? Myślałam że o audycji, z którą Pan Wojciech nie ma nic wspólnego.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości