WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
mural

Re: W spocie „Reklamy dzieciom” córka Jacka i Joanny Kurskich. TVP: wątpliwości będą wyjaśniane

mural Śro Gru 14, 2022 7:53 am

Nie mogę się doczekać chwili, gdy całe to towarzystwo zostanie przegonione na cztery wiatry
Awatar użytkownika
Banas

Re: W spocie „Reklamy dzieciom” córka Jacka i Joanny Kurskich. TVP: wątpliwości będą wyjaśniane

Banas Śro Gru 14, 2022 7:56 am

Niech Ich Kontrolują
Awatar użytkownika
pasażer57

pasażer57 Śro Gru 14, 2022 8:22 am

Ale gdzie tu jest afera?
Awatar użytkownika
Gość

Gość Śro Gru 14, 2022 8:30 am

Czy za udział w spocie wynagrodzenie się należy? I ile?
Awatar użytkownika
Jener

Jener Śro Gru 14, 2022 10:01 am

Czy za użyczenie dziecka było honorarium dla rodzica? Jeśli tak, to złe świadczy o rodzicu
Awatar użytkownika
Kot prezesa

Kot prezesa Śro Gru 14, 2022 10:29 am

No ale w czym problem???
Awatar użytkownika
Tomasz

Tomasz Śro Gru 14, 2022 1:18 pm

Sprawdźcie czemu TVP nagrywa kolędy w Chicago. Zewnętrzna firma, nomen omen Klatta, wywozi artystów, ekipę tv do USA, aby tam nagrać koncert. No na bogato. 2,7 miliarda się ma to się wydaje.
Awatar użytkownika
Luska

Luska Śro Gru 14, 2022 3:16 pm

To jest skandal, zeby w publicznej telewizji tak nachalnie promowac cala swoja rodzine. Kurscy wstydu nie maja.......... Jesli bylby to Polsat lub TV Puls, prosze bardzo - jest wiadomy wlasciciel, robi co chce. Czy oni nie maja tam kodeksu etycznego?????????????? Pogonic ja, bo ma parcie na szklo. W normalych telewizjach twarzami sa celebryci i prowadzacy, a nie jacys podrzedni producenci
Awatar użytkownika
ela

ela Śro Gru 14, 2022 3:23 pm

Daleko mi do bronienia Kurskiej, ale od kiedy pamiętam, w każdej redakcji zbierało się dzieci pracowników firmy do zdjęć, filmów i nikt nie widział w tym afery
Awatar użytkownika
pasażer57

pasażer57 Śro Gru 14, 2022 6:59 pm

Steki inwektyw a ja nadal nie wiem gdzie tu jest afera skoro udział w tym spocie jest darmowy i od lat dzieci pracowników telewizji są brane do takich akcji.
Awatar użytkownika
Wiesław

Wiesław Czw Gru 15, 2022 10:29 am

"pJAasażer57" napisał(a): Ale gdzie tu jest afera?
o
Ja też jej (afery) nie widzę.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości