WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
TGF11

Wardęga wyśmiał tłumaczenia Wersow ws. skopiowanego logo. „Złodziej kupuje od złodzieja” (wideo)

TGF11 Nie Sie 08, 2021 12:19 pm

Fakty są takie Sowa została solidnie zaorana. Im dalej w las tym głupsze zachowanie i tłumaczenie się. Cała ta ekipa to typowe promowanie patologii i łamanie prawa. Oby wreszcie ludzie oprzytomnieli i nie promowali tego, nie kupowali też tam reklamy. Im dłużej to żyje tym bardziej ogłupione sa nasze dzieci!
Awatar użytkownika
Ewa

Re: Wardęga wyśmiał tłumaczenia Wersow ws. skopiowanego logo. „Złodziej kupuje od złodzieja” (wideo)

Ewa Nie Sie 08, 2021 12:29 pm

Ekipa powinna być zdelegalizowana, już dawno sądy powinny się za to wziążć . Kulawe Państwo prawa gdzie sławni ludzie ignorują prawa a goni sie maluczkich.
Awatar użytkownika
Kuba

Re: Wardęga wyśmiał tłumaczenia Wersow ws. skopiowanego logo. „Złodziej kupuje od złodzieja” (wideo)

Kuba Nie Sie 08, 2021 12:42 pm

Brawo Wardenga
Awatar użytkownika
Haksb

Haksb Nie Sie 08, 2021 12:47 pm

Zenuje mnie ta cała ekipa i robienie z dzieci durniów ale Wardęga skończył się dawno temu i żeruje teraz na innych. Chyba najgorszy rodzaj patoyutuberstws
Awatar użytkownika
Mam

Mam Nie Sie 08, 2021 1:06 pm

Byłoby dość zabawnie, gdyby okazało się, że licencję na ten logotyp wykupił Wardęga, zarejestrował go jako znak towarowy, a następnie dochodził swoich praw na drodze sądowej domagając się zadośćuczynienia ORAZ skasowania filmów, na których logotyp występuje.

To nic, że sprawa ciągnęłaby się kilka lat. Jest z góry przegrana. A pieniążki pani ponoć ma :)
Awatar użytkownika
Okr

Okr Nie Sie 08, 2021 1:17 pm

Cała ta "afera" jest tak dęta że ręce opadają. Powinni zawiadomic autora a on się powinien odnirsc i z nią skontaktować. Wiem że ta jutuberka powinna ponieść konsekwencje ale zeby robić na ten temat artykuły... Ktoś nagrywa serię filmów n yt.. Cyrk na kółkach 😁
Awatar użytkownika
ekipa czego?

ekipa czego? Nie Sie 08, 2021 2:01 pm

"Haksb" napisał(a): Zenuje mnie ta cała ekipa i robienie z dzieci durniów ale Wardęga skończył się dawno temu i żeruje teraz na innych. Chyba najgorszy rodzaj patoyutuberstws
Klasyka gimbazy !!!!
Awatar użytkownika
Ja

Ja Nie Sie 08, 2021 2:06 pm

Mój Boże widzisz i nie grzmisz!
Awatar użytkownika
JJ

JJ Nie Sie 08, 2021 2:37 pm

Za 20 lat Ekipa będzie odpowiednikiem Agory a Wardęga Gazety Polskiej.
Awatar użytkownika
Prezes

Prezes Nie Sie 08, 2021 3:11 pm

Ekipa z prezesem xDD i dalej wciskajcie dzieciakom kit, że łączy was przyjaźń i "ekipa" xD idiots are everywhere
Awatar użytkownika
braktolerancji

braktolerancji Nie Sie 08, 2021 5:41 pm

Zdelegalizować ta patologie ile mozna to tolerowac.
Awatar użytkownika
Karol

Karol Nie Sie 08, 2021 6:06 pm

Twarde prawo ale prawo. Ta pani powinna zostać przykładnie ukarana a Ekipa rozwiazana lub zdelegalizowana za szerzenie zachowań aspołecznych. Demoralizacja dzieci jest przez nich ogromna.
Awatar użytkownika
kot666

kot666 Nie Sie 08, 2021 10:21 pm

"W nagraniu z końcówki lipca Sylwester Wardęga zarzucił Wersow, że przez dwa lata bez odpowiedniej licencji korzystał z logo z sową stworzonego przez francuskiego artysty. Zrezygnowała z tego na początku br., kiedy Wardęga wytknął jej, że skopiowała choreografię ze zdjęć zagranicznej influencerki."
Czy ktoś jest w stanie przetłumaczyć to zdanie na polski?
Awatar użytkownika
Językowy

Językowy Nie Sie 08, 2021 10:40 pm

Ten artykuł pisał media worker, randomowo kopiując I wklejając fragmenty znalezionych zdań byle tylko zdążyć na sobotni melanż. Ogarnijcie się i zróbcie korektę, bo to co wrzucacie woła o pomstę do nieba:

"W nagraniu z końcówki lipca Sylwester Wardęga zarzucił Wersow, że przez dwa lata bez odpowiedniej licencji korzystał z logo z sową stworzonego przez francuskiego artysty. Zrezygnowała z tego na początku br., kiedy Wardęga wytknął jej, że skopiowała choreografię ze zdjęć zagranicznej influencerki"
Awatar użytkownika
Delegalizacja

Delegalizacja Nie Sie 08, 2021 11:03 pm

Zdelegalizować i oddać do domu poprawczego albo zesłać na prace społeczne. Ilość zła którą wyrzadziła ta EKipa jest wielka
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości