WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
dlg

WarnerMedia porządkuje portfolio swoich kanałów. Kanały TNT zmienią się w Warner TV

dlg Śro Cze 16, 2021 8:24 am

Szkoda, bo TNT to dość znana marka. Ale znów robią zmianę dla samej zmiany.
Awatar użytkownika
Jwjwj

Re: WarnerMedia porządkuje portfolio swoich kanałów. Kanały TNT zmienią się w Warner TV

Jwjwj Śro Cze 16, 2021 9:28 am

Oby tylko TNT miało ramówkę i filmy itp tak jak jest, to jeden z niewielu kanałów które naprawdę lubię.
Awatar użytkownika
hehe

Re: WarnerMedia porządkuje portfolio swoich kanałów. Kanały TNT zmienią się w Warner TV

hehe Śro Cze 16, 2021 9:29 am

"dlg" napisał(a): Szkoda, bo TNT to dość znana marka. Ale znów robią zmianę dla samej zmiany.

i jako logotypy paskudne.
Awatar użytkownika
Krzysiek36

Krzysiek36 Śro Cze 16, 2021 3:50 pm

Prawie nie oglądam tego kanału .
Awatar użytkownika
Xyz

Xyz Śro Cze 16, 2021 4:23 pm

TNT rozpoznawalną marką? Zdecydowanie nie. Wcześniej było to TCM. Lubiłem oglądać, gdy dzielili kanał z Cartoon Network. Dużo klasyki i nieznanych staroci. To były czasy przed erą VOD, więc głównie tam oglądało się stare, amerykańskie kino. Teraz Netflix, HBO i Prime oferuje mi te same emocje. Brak reklam, lepsza jakość, możliwość oglądania o dowolnej porze - nie trzeba być zakładnikiem i niewolnikiem ramówki. Chyba gdzieś mam dostęp do tego kanału, ale nie oglądam.
Awatar użytkownika
widz

widz Śro Cze 16, 2021 4:59 pm

Podstawowe pytanie brzmi, dlaczego w pewnym momencie na kanale TNT pojawiły się reklamy? Czy to aby nie był kanał premium? Na MGM HD nigdy ich nie było! Wszystko zepsuło się po przejęciach i rebrandingach. Dziwne tylko, że wytwórnie same pozwalają na przerywanie ich dzieł reklamami. Dawniej toczyła się w Polsce dyskusja, czy to nie jest zaburzanie wizji artystycznej reżysera. Jak widać pieniądze są ważniejsze.
Awatar użytkownika
BatteryInYourLeg

BatteryInYourLeg Śro Cze 16, 2021 10:08 pm

W stanach to bardzo popularny kanał. U nas tylko byl tcm dzielący wieczory z CN.
"Xyz" napisał(a): TNT rozpoznawalną marką? Zdecydowanie nie. Wcześniej było to TCM. Lubiłem oglądać, gdy dzielili kanał z Cartoon Network. Dużo klasyki i nieznanych staroci. To były czasy przed erą VOD, więc głównie tam oglądało się stare, amerykańskie kino. Teraz Netflix, HBO i Prime oferuje mi te same emocje. Brak reklam, lepsza jakość, możliwość oglądania o dowolnej porze - nie trzeba być zakładnikiem i niewolnikiem ramówki. Chyba gdzieś mam dostęp do tego kanału, ale nie oglądam.
Awatar użytkownika
Telewidz

Telewidz Śro Cze 16, 2021 10:43 pm

Bez końca powtórki dr Quinn i strażnika Teksasu.
Awatar użytkownika
jagna

jagna Śro Cze 16, 2021 11:48 pm

Będzie teraz kevin sam w tvn 24

hahahahahahahah

hahahahahahhaah

hahahahahahhaa
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości