WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Mariola

Nowa odsłona "Wiadomości". „Drogie efekciarstwo rodem z rozrywki”

Mariola Pon Maj 13, 2019 6:03 am

Teraz to nawet mogą pokazać, że prezes Kaczyński jest wyższy od generała de Gaulle.
Awatar użytkownika
EKSPERT

Re: Nowa odsłona "Wiadomości". „Drogie efekciarstwo rodem z rozrywki”

EKSPERT Pon Maj 13, 2019 6:20 am

Wszytko ładnie pięknie tylko zastanawiam się skąd w wiadomościach TVP wiedzą że PiS wygra wybory do Europarlamentu, czyżby jakieś wczesne przecieki ? 😀
Awatar użytkownika
markeret

markeret Pon Maj 13, 2019 6:20 am

Na dachu naszego budynku Polsatu wylądował śmigłowiec i wysiadł z niego Mariusz Szczygieł. A nie, wróć!
Awatar użytkownika
student

student Pon Maj 13, 2019 6:35 am

Chciałem tylko przypomnieć, jakie efekciarstwo uprawiano swego czasu w TVN24, gdy zostało zakupione wirtualne studio. Juliusz Kaszyński pokazujący wielką bakterię przeszedł do historii dziennikarstwa.
Awatar użytkownika
Ja

Re: „Wiadomości” częściowo na stojąco, animacje ze słupkami sondażowymi i śmigłowcem. „Studio stało się estradą” (wideo)

Ja Pon Maj 13, 2019 6:43 am

Ale tzw. „eksperci” mają ból tylnej części ciała. TVP pokazła kawałek nowoczesnej telewizji. Wreszcie! Po latach technologicznego regresu. Gdyby to było w TVN to cmokali by z zachwytem. Brawo Wiadomości. Zostawiliście Fakty w tyle, o Wydarzeniach nawet nie ma co wspominać
Awatar użytkownika
złoch

Re: „Wiadomości” częściowo na stojąco, animacje ze słupkami sondażowymi i śmigłowcem. „Studio stało się estradą” (wideo)

złoch Pon Maj 13, 2019 6:57 am

Ale tandeta. Pokazywać w 2019 roku animacje w 3d na poziomie gier komputerowych sprzed 10 lat...
Awatar użytkownika
ja

ja Pon Maj 13, 2019 6:59 am

kolaboranci zawsze pozostaną nimi nawet w nowym studio.
Awatar użytkownika
Seba

Seba Pon Maj 13, 2019 7:08 am

Oglądałem wczoraj w internetach i też to zauważyłem "że biega"... Holecka może schudnie heheh.

Najlepsze czołówki były do 2014 roku.
Bardzo charakterystyczną muzyka i 5 sekundowa czołówka.

Polecam do obejrzenia Tageschau .. prostota w swoim wydaniu.
Awatar użytkownika
Zawiedziony

Zawiedziony Pon Maj 13, 2019 7:22 am

Tyle gadania o nowoczesnosi... Tylko gdzie ona jest? Nie było nic czego byśmy jeszcze nie widzieli chocby w tvn24. Więc po co ta ekscytacja?
Awatar użytkownika
smutek

smutek Pon Maj 13, 2019 7:40 am

że nad najnowszym obliczem "Wiadomości" pracował Tomasz Bagiński
Nazwisko ma się jedno.
Awatar użytkownika
Stoppis

Stoppis Pon Maj 13, 2019 7:42 am

Dramat za nasze pieniądze. Pies ich...
Awatar użytkownika
aaa

aaa Pon Maj 13, 2019 7:43 am

chyba to robili Bracia Wachowscy:) haha a nie sory teraz siostry Lana i Lilly:)
Awatar użytkownika
rozbawiony

rozbawiony Pon Maj 13, 2019 7:44 am

"Ja" napisał(a): Ale tzw. „eksperci” mają ból tylnej części ciała. TVP pokazła kawałek nowoczesnej telewizji. Wreszcie! Po latach technologicznego regresu. Gdyby to było w TVN to cmokali by z zachwytem. Brawo Wiadomości. Zostawiliście Fakty w tyle, o Wydarzeniach nawet nie ma co wspominać
Taka technologia jest od lat wykorzystywana na specjalne okazje (a nie na co dzień) w TVN24. O czym zatem mowa? :) Jak się nie ma czym błysnąć, to się błyska na co dzień opakowaniem, bo co innego pozostaje.
Awatar użytkownika
Gostek

Gostek Pon Maj 13, 2019 7:47 am

A mi wszystko się podoba w nowej odsłonie. Numer z śmigłowcem ciekawy.
Mój zachwyt nad oprawą nie jest równocześnie zachwytem dotyczącym prezentowanych tam treści.
Awatar użytkownika
Zaciekawiony

Zaciekawiony Pon Maj 13, 2019 7:57 am

Czy aby Ciocia Danusia albo Edzia L. się nie wykopyrtną, kiedy tak będą biegły na wysokich obcasach do biurka od słupków pokazujących przewagę PiS?
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 51 gości