WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Dariusz

Wicedyrektor Trójki stracił stanowisko

Dariusz Śro Gru 16, 2020 8:06 am

Byłem zaskoczony, gdy Kordaszewski, po 8 latach pracy w Trójce, dołączył do grupy, która przejęła stację. No cóż, jak się okazało wdzięczność pani prezes bywa krótkoterminowa :)
Awatar użytkownika
Pan Ewnik

Re: Wicedyrektor Trójki stracił stanowisko

Pan Ewnik Śro Gru 16, 2020 8:15 am

Ponieważ jest absurdalnie i posttrójka jest absurdalna, to mam taką absurdalną koncepcje, żeby tę stację przejął Orlen.
Awatar użytkownika
Dzień dobry

Dzień dobry Śro Gru 16, 2020 8:19 am

I to jest ostatnia okazja kiedy w internecie pojawiło się imię i nazwisko - Piotr Kordaszewski.
Awatar użytkownika
Edi

Edi Śro Gru 16, 2020 8:39 am

A Mirosław Rogulski trwa i "trwa mać!"
Awatar użytkownika
Ktoś

Ktoś Śro Gru 16, 2020 8:54 am

Przyzwoity człowiek który uległ pokusie znaczenia więcej. A można było iść z tym który budują a nie psują.
Oj Korda...
Awatar użytkownika
Tadeusz Laskowski

Tadeusz Laskowski Śro Gru 16, 2020 8:56 am

Nie żal mi go. Żałuję Mariusza Owczarka który jest na jakiejś zsyłce a na to sobie nie zasłużył.

Czy Radio 357 zostawi Owczarka czy wyciągnie do niego rękę, jak do dobrego kolegi?
Awatar użytkownika
witek

witek Śro Gru 16, 2020 8:57 am

No to jest winny spadku słuchalności... a sanie jadą dalej...
Awatar użytkownika
rozbawiony socjalistami z piSSu

rozbawiony socjalistami z piSSu Śro Gru 16, 2020 9:35 am

Słuszną linię ma nasza partia :D :D :D
Odkryła zapewne lewaka ale dzielne bojówki patriotyczne wykryły zdrajcę.
Awatar użytkownika
Bartos

Bartos Śro Gru 16, 2020 9:38 am

"Tadeusz Laskowski" napisał(a): Nie żal mi go. Żałuję Mariusza Owczarka który jest na jakiejś zsyłce a na to sobie nie zasłużył.

Czy Radio 357 zostawi Owczarka czy wyciągnie do niego rękę, jak do dobrego kolegi?

Pewnie już wyciągneło ale trzeba czekać bo powiem Redaktor Owczarek ma 3 miesięczny okres wypowiedzenia.
Awatar użytkownika
mmp

mmp Śro Gru 16, 2020 9:44 am

Ktoś musiał wylecieć za te wyniki, pani prezes musi stwarzać pozory że troszczy się o antenę, a to że powinna wyrzucić całą dyrekcję to już inna sprawa, Polskie Radio to specyficzna instytucja, Strzyczkowskiego odwołano za 4% słuchalności, obecnie mamy 2,6%, a większość dyrekcji trwa w najlepsze.
Awatar użytkownika
PiSarro

PiSarro Śro Gru 16, 2020 9:45 am

"Bartos" napisał(a):
"PiSarro" napisał(a): Dobrze mu tak.

Karma chyba wróciła. Narkiewicz - Jodko zapewne też wyleci ...

Zostanie po nim głupawy uśmiech.
Awatar użytkownika
Pan

Pan Śro Gru 16, 2020 9:48 am

Zauwarzyłam, że od pewnego czasu program znacząco się poprawił, ludzie spowrotem włączają Trójkę i teraz już wszystko rozumiem, z kąd ta zmiana inplus.
Awatar użytkownika
Andrzej

Andrzej Śro Gru 16, 2020 9:49 am

"Tadeusz Laskowski" napisał(a): Nie żal mi go. Żałuję Mariusza Owczarka który jest na jakiejś zsyłce a na to sobie nie zasłużył.

Jak nie zasłużył? Za każdym razem, jak trzeba było grać audycje żeby nie było ciszy, kiedy prezes niszczyła radio odsuwając innych, to on grał...
Awatar użytkownika
Halo?

Halo? Śro Gru 16, 2020 9:50 am

Ktoś bierze pod uwagę, że facet sam zrezygnował?
Awatar użytkownika
PiSarro

PiSarro Śro Gru 16, 2020 9:52 am

"mmp" napisał(a): Ktoś musiał wylecieć za te wyniki, pani prezes musi stwarzać pozory że troszczy się o antenę, a to że powinna wyrzucić całą dyrekcję to już inna sprawa, Polskie Radio to specyficzna instytucja, Strzyczkowskiego odwołano za 4% słuchalności, obecnie mamy 2,6%, a większość dyrekcji trwa w najlepsze.

Pewnie wkrótce usłyszymy to samo wyjaśnienie, co kilka miesięcy temu: winę ponosi zespół. Czyli Sosnowski, Nogaś, Niedźwiecki, Bugalski, Mann etc. Nieważne, że ich nie było/nie ma, ważne, że ponoszą winę.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości