WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Radia

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
rozbawiony socjalistami z pSSu

Wicedyrektorzy Trójki odwołani. Trwają prace nad ramówką

rozbawiony socjalistami z pSSu Wto Wrz 07, 2021 6:31 am

Słuszną linię ma nasza partia, oj słuszną ;)
Awatar użytkownika
Lucy

Re: Wicedyrektorzy Trójki odwołani. Trwają prace nad ramówką

Lucy Wto Wrz 07, 2021 6:40 am

Ciekawe czy kiedykolwiek jeszcze ci „staży” słuchacze Trójki wrócą do jej słuchania?
Czy zostaną na stałe w 357 lub nowym Świecie. Ja zdałam sobie sprawę, że w ogóle wykreśliłam trójkę z pamięci
Awatar użytkownika
PZ

PZ Wto Wrz 07, 2021 7:00 am

Kamińska powinna zostać odwołana bo prowadzi radio do upadku
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Wto Wrz 07, 2021 7:23 am

Jak ci obaj panowie, wraz z rodzinami, się obraża i przestaną słuchać Trójki to znowu o połowę jej słuchalność spadnie. Kamińska ostro ryzykuje.
Awatar użytkownika
Dff

Dff Wto Wrz 07, 2021 7:24 am

A łyżka na to - Niemożliwe! :DDD
Awatar użytkownika
Dizel

Dizel Wto Wrz 07, 2021 7:31 am

Wygląda na to, że zarząd PR już sam się zakręcił w swoich dziwnych zmianach. Będą zmieniać co chwilę ekipę aż radio totalnie padnie. Zastanawia mnie jak to się dzieje, że w innych stacjach radiowych jesienne ramówki wchodzą we wrześniu - to samo w stacjach telewizyjnych a w PR prace wciąż trwają. Ramówka jest prosta do ułożenia, zamiast Pani Popek, Panów Firana i Lazara i paru innych ich pokroju dać więcej audycji Marganowi,. Kirmuciowi, Justynie Grabarz, Grabkowskiemu, Borzymowi i pozostałym "świeżym" osobom i powinno być lepiej. No chyba że znowu w soboty będzie pora na rytm, departament rytmu itd (w sobotę w Trójce puścili Dr Albana....) to nic z tego nie będzie. Patronują Carbon Festival, czy scenei alternatywnej w Opolu a na antenie nic z tej z muzyki na co dzień nie istnieje.
Awatar użytkownika
Dno

Dno Wto Wrz 07, 2021 7:38 am

"Dizel" napisał(a): Wygląda na to, że zarząd PR już sam się zakręcił w swoich dziwnych zmianach. Będą zmieniać co chwilę ekipę aż radio totalnie padnie. Zastanawia mnie jak to się dzieje, że w innych stacjach radiowych jesienne ramówki wchodzą we wrześniu - to samo w stacjach telewizyjnych a w PR prace wciąż trwają. Ramówka jest prosta do ułożenia, zamiast Pani Popek, Panów Firana i Lazara i paru innych ich pokroju dać więcej audycji Marganowi,. Kirmuciowi, Justynie Grabarz, Grabkowskiemu, Borzymowi i pozostałym "świeżym" osobom i powinno być lepiej. No chyba że znowu w soboty będzie pora na rytm, departament rytmu itd (w sobotę w Trójce puścili Dr Albana....) to nic z tego nie będzie. Patronują Carbon Festival, czy scenei alternatywnej w Opolu a na antenie nic z tej z muzyki na co dzień nie istnieje.
A skąd wiesz że leciał alban ?
Awatar użytkownika
qba

qba Wto Wrz 07, 2021 7:45 am

"Lucy" napisał(a): Ciekawe czy kiedykolwiek jeszcze ci „staży” słuchacze Trójki wrócą do jej słuchania?
Czy zostaną na stałe w 357 lub nowym Świecie. Ja zdałam sobie sprawę, że w ogóle wykreśliłam trójkę z pamięci
Jest tam jeszcze parę Redaktorów, których warto posłuchać więc czasem wracam. Rzadko, ale wracam.
Awatar użytkownika
Henryk

Henryk Wto Wrz 07, 2021 7:58 am

Mydlenie oczu Suskiemu. Brak pomysłów i ludzi.
Awatar użytkownika
Henryk

Henryk Wto Wrz 07, 2021 7:58 am

Mydlenie oczu Suskiemu. Brak pomysłów i ludzi.
Awatar użytkownika
Iwona

Iwona Wto Wrz 07, 2021 8:05 am

Czy prezes Polskiego Radia nie powinna przejść badania stanu psychicznego? Jedzie z dużą prędkością pod prąd, kierowcy z naprzeciwka trąbią, migają światłami, a ona dalej myśli, kto im dał prawo jazdy? Katastrofa w ruchu radiowym nieunikniona! Przewodniczący towarzysz Krzysztof cieszy się.
Awatar użytkownika
zex

zex Wto Wrz 07, 2021 8:12 am

Jak to ??? Przecież i pani Kamińska, i p. Lichocka i inne osoby z zarządu PR uparcie twierdzą, że jeszcze nigdy nie było tak dobrze w Pr3 jak jest teraz. Chyba że chcą, aby było jeszcze lepiej ....w spadku słuchalności stacji.
Awatar użytkownika
Y.A.C.

Y.A.C. Wto Wrz 07, 2021 8:13 am

Pani Prezes, krok po kroku, wypełnia powierzone zadanie. "Zaorać" Trójkę, tak aby nikt, nigdy już jej nie odbudował.
Myślę, że niebawem będzie sowita nagroda.
Awatar użytkownika
Michał 2

Michał 2 Wto Wrz 07, 2021 8:24 am

Jeszcze niedawno tacy wspaniali a dzisiaj winni braku spektakularnego sukcesu. Jak to możliwe? Czy w kierownictwie Trójki jest jeszcze ktokolwiek, kto pojawił się w niej 20 sierpnia?
Awatar użytkownika
Michał 2

Michał 2 Wto Wrz 07, 2021 8:27 am

P.S. A Wiernik jak całe życie był wykopywany tak i z Trójki też został wykopany. Pewnie się już zdążył przyzwyczaić przez tyle lat zbierania doświadczeń w byciu wykopywanym.
Wróć do Radio

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości