WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Seba

Widzowie z naziemnej telewizji chcą pozbyć się TV Trwam i Polo TV. Brakuje im HBO i National Geographic

Seba Pon Maj 18, 2020 7:26 am

Ludzie chcą konkretnych kanałów czy pewnych grup tematycznych?
Sorry ale kanał Discovery to ma tylko rozpoznawalna markę, więcej tam powtórek powtórek niż na Polsacie.
Telewizja to niby okno na świat.
Co nam oferuje TVP? Propagandową politykę, same polskie seriale I teleturnieje.
Od rana w TVP same powtórki.
Premiery w TVP powinny być na 1 i 2 a powtórki już na kanałach tematycznych a w ich miejsce telewizja edukacyjna.
Wszystkie kanały TVP powinny być w naziemnej.
Takie seriale np można bardzo łatwo wypromować puszczając "premierę" chwilę przed TVP1 /2 (lub powtórkę ostatniego odcinka), to tylko trochę kanibalizuje wyniki gdyż wzmacnia się oglądalność grupy.
Awatar użytkownika
abc

Re: Widzowie z naziemnej telewizji chcą pozbyć się TV Trwam i Polo TV. Brakuje im HBO i National Geographic

abc Pon Maj 18, 2020 8:28 am

Ludzie nie wiedzą co mają :)
Metro to ramówka 2 2/3 Discovery, bo Discovery tym kanałemm
Awatar użytkownika
Gosc

Re: Widzowie z naziemnej telewizji chcą pozbyć się TV Trwam i Polo TV. Brakuje im HBO i National Geographic

Gosc Pon Maj 18, 2020 8:39 am

Państwowa telewizja powinna zostać ograniczona do 2 kanałów, a wolne miejsce powinna zająć komercja, która przynajmniej płaci za koncesję i nie żyje na koszt suwerena.
Awatar użytkownika
Wakuś GMA

Wakuś GMA Pon Maj 18, 2020 8:43 am

Ja to chciałbym Polsat 2 na naziemnej. Mam gdzieś tę gówna TV Propaganda, czyli Telewizji Polskiej.
Awatar użytkownika
Człowiek

Człowiek Pon Maj 18, 2020 8:57 am

Polsat, TVN, Puls, TVN7, TTV, TV4.
Wszystko wiadomo, ludzie są wdzięczni za paradokumentalną papkę.
Awatar użytkownika
No i tak by bylo

No i tak by bylo Pon Maj 18, 2020 9:26 am

Pamiętam jak były zbierane podpisy by tv trwam był na muxie A teraz nie chcą ? Zresztą to jedyny kanał religijny i są ludzie ,którzy to oglądają mi nie przeszkadza ja nie oglądam i tyle .Również to samo z Polo tv jest jest jedynym kanałem, która gra taka muzykę to niech gra mi nie przeszkadza. Ja bym usunął kila kanałów Polsatu A i jeszcze połączył tv 4 i tv 6 .
Awatar użytkownika
real36

real36 Pon Maj 18, 2020 10:26 am

Tutaj chyba powinno paść pytanie o dobór grupy w badaniu. Wiemy, że osoby z dostępem do internetu, ale czy to jakkolwiek jest reprezentatywne do widzów TV naziemnej, czy w ogóle TV ? Wygląda jakby została zbadana inna grupa, a wyniki przypisywane są do innej tj widzów naziemnej.

Może tytuł powinien brzmieć "internauci" chcą się pozbyć TV Trwam i Polo, albo "Internauci z dużych miast".
Awatar użytkownika
Karol

Karol Pon Maj 18, 2020 11:13 am

"abc" napisał(a): Ludzie nie wiedzą co mają
Metro to ramówka 2 2/3 Discovery, bo Discovery tym kanałemm

A z kolei w Discovery w przerwach programów o złomiarzach cały czas reklamy TVN, TVN7 i TTV bo to jedna grupa, przestaliśmy oglądać
Awatar użytkownika
Megi

Megi Pon Maj 18, 2020 11:33 am

Kiedy będzie TVP seriale w naziemnej telewizji
Awatar użytkownika
Do seba

Do seba Pon Maj 18, 2020 11:33 am

Rzeczywiście na Discovery jest tylko kilka ciekawych programów nadawanych w kolko
Awatar użytkownika
Lolek

Lolek Pon Maj 18, 2020 11:38 am

Dziwne badanie tvp1 prowadzi od pół roku w +4 a w pozostałych w 1 szej czwórce ale to ja widzowie nie chca widziec w tv naziemnej to się kupy nie trzyma
Awatar użytkownika
kolis

kolis Pon Maj 18, 2020 11:41 am

Z tym darmowym HBO to ktoś kto tak głosuje, musi mieć niezłą fantazję. Może jeszcze cały Netflix hybrydowo emitować na jakimś kanale xd
Awatar użytkownika
G34

G34 Pon Maj 18, 2020 12:10 pm

No i tak by
A gdzie na TV trwam i o której lecą msze św
Bo ja jakoś nie widziałem ani jednej mszy św na tym kanale który został to tego stworzony ofszem filmy i seriale religijne leciały ale po jakiego grzyba tam jest polityka jest to jeszcze jeden dowód na to że tak zwane Państwo Kościelene jest wrogiem całego narodu europejskiego nie zdziwscie się później jak krzyżacki naród powróci
Awatar użytkownika
Ewa K-S

Ewa K-S Pon Maj 18, 2020 12:27 pm

Nowa dla tzw. inteligentów cenzura. Ich zdaniem zwykli ludzie nie powinni mieć głosu.
Awatar użytkownika
info

info Pon Maj 18, 2020 3:12 pm

"Megi" napisał(a): Kiedy będzie TVP seriale w naziemnej telewizji

Już jest - nazywa się TVP HD.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości