WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telekomunikacji

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
kolis

Windows 11 za darmo do pobrania od wakacji. Lepsza komunikacja, obsługa i zabezpieczenia

kolis Czw Cze 24, 2021 9:38 pm

10 miał być ostatnim systemem. Ale i tak każdy zaktualizuje, czy to teraz, czy za 2-3 lata.
Awatar użytkownika
Gill Bates

Re: Windows 11 za darmo do pobrania od wakacji. Lepsza komunikacja, obsługa i zabezpieczenia

Gill Bates Czw Cze 24, 2021 9:45 pm

Pfff, dopiero 11, ja mam już Windows 98.
Awatar użytkownika
Bartosz

Re: Windows 11 za darmo do pobrania od wakacji. Lepsza komunikacja, obsługa i zabezpieczenia

Bartosz Czw Cze 24, 2021 10:04 pm

Ma być na holiday, ale to ten holiday na koniec roku, a nie teraz na wakacje.
Awatar użytkownika
ekspert

Re: Windows 11 za darmo do pobrania pod koniec roku. Lepsza komunikacja, obsługa i zabezpieczenia

ekspert Czw Cze 24, 2021 10:48 pm

łaskę robią tym "darmowym" uaktualnieniem....
Awatar użytkownika
miś społeczny

Re: Windows 11 za darmo do pobrania pod koniec roku. Lepsza komunikacja, obsługa i zabezpieczenia

miś społeczny Czw Cze 24, 2021 11:31 pm

Wszyscy jesteśmy niewolnikami Micromiękkiego, taka jest prawda. Gates i Ballmer już na emeryturach, ale nic to nie zmieniło na lepsze.
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Czw Cze 24, 2021 11:34 pm

Paradoksalnie, dla mnie najwygodniejszym i najładniejszym systemem był Windows Millenium. Oczywiście brak stabilności dyskwalifikował ten system, ale wizualnie miał wszystko co potrzebowałem i nic ponadto. Obwieszanie systemu świecidełkami zaczęło się już w XP, choć za tym systemem najbardziej tęsknię, jeśli chodzi o stabilność.
Awatar użytkownika
Facepalm

Facepalm Pią Cze 25, 2021 1:05 am

Niestety kolejny raz dowiezienie systemu spójnego stylistycznie przerosło Microsoft. Na jednym ekranie dwa różne scrollbary i dwie wysokości title bara. Ikony minimalistyczne i monochoromatyczne a obok nich szalone gradienty. Tragedia. Do tego OSX wannabe mocno.
Awatar użytkownika
Trzeźwy

Trzeźwy Pią Cze 25, 2021 9:15 am

System musi być szybki, stabilny i potrzebować mało zasobów. Reszta to kosmetyka...
Awatar użytkownika
Moje imię/nick

Moje imię/nick Pią Cze 25, 2021 2:57 pm

Znam starego człowieka, który był kumaty w interfejsie win7. Od dwóch lat próbuje uczyć się win10,... To jest wszystko po to, żeby wyrugować staruszków sprzed komputerów.
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Sob Cze 26, 2021 10:10 pm

Shakować XP, żeby chodziły na nim najnowsze programy i sprzęt!
Awatar użytkownika
PatryKues

PatryKues Nie Cze 27, 2021 6:28 am

POV: masz prawie naj nowszy sprzęt ale i tak "nie spełniasz wymagań sprzętowych" XD
Awatar użytkownika
m

m Sob Lip 10, 2021 12:01 am

m
Awatar użytkownika
ThomasMigOL

ThomasMigOL Czw Paź 05, 2023 4:57 pm

High-quality and inexpensive traffic for your site - click here
Wróć do Telekomunikacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości