WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Public Relations

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
A320

Wizerunki Pileckiego i „Inki” na dworcach PKP z okazji Święta „Żołnierzy Wyklętych”. „Angażujemy się w promowanie polskiej historii”

A320 Czw Mar 01, 2018 1:15 pm

Prawdziwy dzień pieszego pasażera

Kolej bierze się za uczenie patriotyzmu socjalizm pełną gębą
Awatar użytkownika
jak

Re: Wizerunki Pileckiego i „Inki” na dworcach PKP z okazji Święta „Żołnierzy Wyklętych”. „Angażujemy się w promowanie polskiej historii”

jak Czw Mar 01, 2018 2:58 pm

"Uwaga. Uwaga. Zawiadamia się uprzejmie, że ze względu na wystawę plakatu kolejowego » Podróż koleją skraca czas «dworzec będzie nieczynny do odwołania".
Awatar użytkownika
gość

Re: Wizerunki Pileckiego i „Inki” na dworcach PKP z okazji Święta „Żołnierzy Wyklętych”. „Angażujemy się w promowanie polskiej historii” (zdjęcia)

gość Czw Mar 01, 2018 5:56 pm

Partyjna dworcowa wersja historii - trudno o coś bardziej żałosnego. Im więcej promocji tym większa awersja do tych "narodowych" bohaterów .
Awatar użytkownika
rozbawiony socjalistami z piSSu

Re: Wizerunki Pileckiego i „Inki” na dworcach PKP z okazji Święta „Żołnierzy Wyklętych”. „Angażujemy się w promowanie polskiej historii” (zdjęcia)

rozbawiony socjalistami z piSSu Czw Mar 01, 2018 6:16 pm

Powyższe komentarze z ust mi wyjęły to, co chciałem napisać :D
Jednak narodowosocjalistyczna powtórka made by pis nadal śmieszy tak samo.
Awatar użytkownika
Polak

Polak Czw Mar 01, 2018 6:51 pm

Widać jak wielu ludzi boli, że na takich plakatach nie wieszają już Kiszczaka i Jaruzela. Oj widzę, jak was to boli. To już nie wróci. Jak mawiał Tesla: "Wasza jest teraźniejszość, ale moja jest przyszłość". I tak jest i tutaj. Ich była przeszłość, ale przyszłość jest Żołnierzy Wyklętych. Przeciwstawiali się ZSRR, więc takie współczesne lewaki-popierdółki to dla nich bułka z masłem (dla fanów ex-presidente Bula: bółka z masłem).
Awatar użytkownika
jak

jak Czw Mar 01, 2018 6:56 pm

"Polak" napisał(a): Widać jak wielu ludzi boli, że na takich plakatach nie wieszają już Kiszczaka i Jaruzela. Oj widzę, jak was to boli. To już nie wróci. Jak mawiał Tesla: "Wasza jest teraźniejszość, ale moja jest przyszłość". I tak jest i tutaj. Ich była przeszłość, ale przyszłość jest Żołnierzy Wyklętych. Przeciwstawiali się ZSRR, więc takie współczesne lewaki-popierdółki to dla nich bułka z masłem (dla fanów ex-presidente Bula: bółka z masłem).

Przestań mnie śmieszyć bo jak Jaruzelski stan wojenny wprowadzał to mnie na świecie nie było.
Awatar użytkownika
anty anty

anty anty Czw Mar 01, 2018 7:23 pm

Jezu, co za bełkot... przecież Pilecki nie był żadnym "Wyklętym", nie walczył w lesie. Oczywiście, on, jak i wiele oddziałów partyzanckich zasługuję na (uczciwe) upamiętnienie, ale litości, nie mieszajmy pojęć! A skoro już pojęcie "Żołnierzy Wyklętych" ma tyle desygnatów, to dlaczego nie mówi się np. o Kazimierzu Pużaku, który najprawdopodobniej również został zamordowany przez komunistów. Tylko dlatego, że był tym złym "czerwonym" z PPS (choć na procesie mówił o sobie "rzymski katolik narodowości polskiej"?)?
Wróć do Public Relations

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość