WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące gospodarki

Moderatorzy: Moderator, Robin

Awatar użytkownika
Pan T

Właściciel RTV Euro AGD i OleOle.pl: wpływy wzrosły o 14 proc., 616 mln zł z reklam

Pan T Sob Wrz 21, 2019 11:41 am

Motory, quady, awionetki, helikoptery, samochody z tjuningowanymi wydechami, motolotnie, skutery wodne, motorówki, dmuchawy, piły, kosiarki, sekatory spalinowe - całe to tałatajstwo generujące nadmierny i niepotrzebny hałas powinno zostać przetopione na łyżeczki.
Awatar użytkownika
Piotr

Re: Właściciel RTV Euro AGD i OleOle.pl: wpływy wzrosły o 14 proc., 616 mln zł z reklam

Piotr Nie Wrz 22, 2019 3:11 pm

Często kupuję u nich że względu na promocje których u innych nie uświadczysz
Awatar użytkownika
Mariusz

Re: Właściciel RTV Euro AGD i OleOle.pl: wpływy wzrosły o 14 proc., 616 mln zł z reklam

Mariusz Śro Lis 13, 2019 3:17 pm

A ja u nich kupowałem i niestety się przejechałem. Zamówiłem w Ole Ole i z góry zapłaciłem mija już 13 dzień od chwili zamówienia i nadal nie wiem czy otrzymam zamówienie. Infolinia milczy jak zaklęta. Zastanawiam się jak to rozwiązać.
Awatar użytkownika
Olek

Olek Pią Kwi 24, 2020 1:27 pm

Czekam na przesyłkę od 7.04.2020r. Moje interwencje na inofolinii pozostają bez echa. Tak nie może być. Proszę właścicieli o większy nadzór nad pracą pracowników.
Wróć do Gospodarka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości