WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
gwgwgw

Wojciech Bartkowiak ma być przedstawicielem „Gazety Wyborczej” w zarządzie Agory

gwgwgw Pią Gru 10, 2021 12:28 am

wreszcie jakaś choć trochę rozsądna decyzja i szansa na to, że absurdalny jazgot GW na trwałe odejdzie do lamusa. Bartkowiak to bardziej człowiek Fuska, człowiek lokali, ma za sobą znaczną armię. Najważniejsze, czy zdobędzie się na ostre odcięcie od bzdur poprzednika.
Awatar użytkownika
Witold

Re: Wojciech Bartkowiak ma być przedstawicielem „Gazety Wyborczej” w zarządzie Agory

Witold Pią Gru 10, 2021 12:30 am

Chyba coś mi dali w samolocie, kiedy po kilku latach wracałem do kraju, bo mam niekończącą się jazdę: w TVN skoki narciarskie a Edziu twierdzi, że zawsze tego pragnął. PR3 opanowali amatorzy z niejakim Oraczem na czele, za to Dobrosz-Oracz w TVN. Jakimowicz ekspertem w TVP a arcyekspert Rusinek się jara słówkiem „śpiulkolot”. Adaś na wojnie z Agorą. No nie, to już hard core. Uciekam w internety. RNŚ - opus magnum Madzi, a tam Mann, całkiem odmłodniał, słucham, je mi fajn, znów wierzę, że jak Leszek wygra wybory, to każdy dostanie po 100 milionów... A może wciąż jeszcze lecę? Tylko czy leci z nami pilot?
Awatar użytkownika
Paweł

Re: Wojciech Bartkowiak ma być przedstawicielem „Gazety Wyborczej” w zarządzie Agory

Paweł Pią Gru 10, 2021 12:42 am

Wywalić Michnika, Kurskiego i Cuchnącego i Wyborcza staje na nogi w ciągu pół roku
Awatar użytkownika
Gal

Gal Pią Gru 10, 2021 1:00 am

"Witold" napisał(a): Chyba coś mi dali w samolocie, kiedy po kilku latach wracałem do kraju, bo mam niekończącą się jazdę: w TVN skoki narciarskie a Edziu twierdzi, że zawsze tego pragnął. PR3 opanowali amatorzy z niejakim Oraczem na czele, za to Dobrosz-Oracz w TVN. Jakimowicz ekspertem w TVP a arcyekspert Rusinek się jara słówkiem „śpiulkolot”. Adaś na wojnie z Agorą. No nie, to już hard core. Uciekam w internety. RNŚ - opus magnum Madzi, a tam Mann, całkiem odmłodniał, słucham, je mi fajn, znów wierzę, że jak Leszek wygra wybory, to każdy dostanie po 100 milionów... A może wciąż jeszcze lecę? Tylko czy leci z nami pilot?

Owszem, leci z nami tym samolotem pilot, tylko że to pilot wycieczek zakładowych.
Awatar użytkownika
Znajomy

Znajomy Pią Gru 10, 2021 7:19 am

No tak a człowiekowi który pracował 28 lat poświęcił życie dla firmy,miał dobre wyniki co nie podlega dyskusji dali na koniec wilczy bilet i won,a w firmie współpracownicy którzy mają się za przykład moralności pozwolili na potraktowanie.To świadczy o was miernoty obłudne i to do was wróci że zdwojoną siłą
Awatar użytkownika
Dominika

Dominika Pią Gru 10, 2021 8:54 am

"Znajomy" napisał(a): No tak a człowiekowi który pracował 28 lat poświęcił życie dla firmy,miał dobre wyniki co nie podlega dyskusji dali na koniec wilczy bilet i won,a w firmie współpracownicy którzy mają się za przykład moralności pozwolili na potraktowanie.To świadczy o was miernoty obłudne i to do was wróci że zdwojoną siłą
Wojtek jest w firmie 30 lat, cieszy się szacunkiem i jakoś mnie nie dziwi, że holding wybrał WB, a nie Wójcika intryganta. Dobra decyzja.
Awatar użytkownika
dobre wyniki

dobre wyniki Pią Gru 10, 2021 8:56 am

"Znajomy" napisał(a): No tak a człowiekowi który pracował 28 lat poświęcił życie dla firmy,miał dobre wyniki co nie podlega dyskusji dali na koniec wilczy bilet i won,a w firmie współpracownicy którzy mają się za przykład moralności pozwolili na potraktowanie.To świadczy o was miernoty obłudne i to do was wróci że zdwojoną siłą
dzień dobry, DOBRY DZIEŃ :))
Awatar użytkownika
Znajomy

Znajomy Pią Gru 10, 2021 9:08 am

Dobre wyniki:Subskrypcja, fundacji
e oddziały a ty co osiąnołes po za pisaniem paszkwila
Awatar użytkownika
D

D Pią Gru 10, 2021 9:16 am

"Znajomy" napisał(a): Dobre wyniki:Subskrypcja, fundacji
e oddziały a ty co osiąnołes po za pisaniem paszkwila
spokój ducha
Awatar użytkownika
Ken Adams

Ken Adams Pią Gru 10, 2021 9:29 am

Pytanie: czy jak pan Bartkowiak odmówi redaktorom przydziału na służbowe auto, rozszerzonej opieki zdrowotnej i rocznej odprawy, to okaże się zdrajcą i sługusem PiS?
Awatar użytkownika
kj

kj Pią Gru 10, 2021 10:08 am

Wreszcie jakaś normalna decyzja!
Awatar użytkownika
Pytanie

Pytanie Pią Gru 10, 2021 10:33 am

Fajnie, ale jak można być jednocześnie członkiem zarządu nadzorującym GW i jednocześnie w GW pracującym i odpowiadającym tam przed red. naczelnym?
Awatar użytkownika
Baśka

Baśka Pią Gru 10, 2021 10:39 am

Bartkowiak - taka zmiana to żadna zmiana, następna oślizgła menda Wójcika, ślepo wierna i stojąca za tym nieustannym knuciem i podkopywaniem dołków; szkoda
Awatar użytkownika
doso

doso Pią Gru 10, 2021 10:54 am

czyli w Ago i GW po staremu, bez zmian :-)
Awatar użytkownika
Icek

Icek Pią Gru 10, 2021 12:20 pm

Dziś na Czerskiej wszyscy z plakatami Adasia całującego jaruzela ha ha ha i krzyk bronimy wolności ha ha
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości