WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
gg

Wojciech Cejrowski na YouTubie krytykuje Bidena i usprawiedliwia Putina. Polskie Radio nie komentuje

gg Czw Mar 03, 2022 7:33 am

to zdraJCA
Awatar użytkownika
YKK

Re: Wojciech Cejrowski na YouTubie krytykuje Bidena i usprawiedliwia Putina. Polskie Radio nie komentuje

YKK Czw Mar 03, 2022 7:49 am

Ile jeszcze będziemy tolerować i sponsorować onucarza Cejrowskiego?
Awatar użytkownika
obywatel

Re: Wojciech Cejrowski na YouTubie krytykuje Bidena i usprawiedliwia Putina. Polskie Radio nie komentuje

obywatel Czw Mar 03, 2022 8:11 am

Dotąd lubiłem jego programy podróżnicze, ale takie wypowiedzi są przeciwko polskiej racji stanu. Bojkot!
Awatar użytkownika
zwiadowca

zwiadowca Czw Mar 03, 2022 8:19 am

Ja wiedziałem, że to idjota. Ale nie przypuszczałem, że to ruski agent.
Awatar użytkownika
zwiadowca

zwiadowca Czw Mar 03, 2022 8:21 am

"zwiadowca" napisał(a): Ja wiedziałem, że to idjota. Ale nie przypuszczałem, że to ruski agent.

Błąd ortograficzny zamierzony, inaczej ... nie puszcza.
Awatar użytkownika
T

T Czw Mar 03, 2022 9:11 am

Po co rozpowszechniacie tego typu bzdury i karmicie trola. Jednostka wysoce skompromitowana, a Wy jeszcze robicie mu zasięgi.
Awatar użytkownika
antek

antek Czw Mar 03, 2022 9:56 am

"T" napisał(a): Po co rozpowszechniacie tego typu bzdury i karmicie trola. Jednostka wysoce skompromitowana, a Wy jeszcze robicie mu zasięgi.

Bzdura, jednostka ta ma programy w TV i jest bardzo zasięgowa. Powtórki programów tego ruskiego szpiega są w telewizji publicznej, za Twoje podatki. Dostaje z tego Wojtuś prowizje, dlatego może siedzieć w domciu i pisać, jaka to wojna jest przyjemna.
Awatar użytkownika
Dizel

Dizel Czw Mar 03, 2022 10:07 am

Cejrowski w życiu wiele bredni opowiadał ale to co ostatnio plecie to już totalnie uwłacza ludzkiej inteligencji. Narracja sfrustrowanego trolla, którego chyba codziennie budzi tekst z piosenki Budki Suflera |"w życiu znowu mi nie wyszło". Cierpi chyba na tę samą przypadłość co wódz kremla.
Awatar użytkownika
Rysiek

Rysiek Czw Mar 03, 2022 10:12 am

Prawdziwie katolicka postawa ruskiej onucy
Awatar użytkownika
fff

fff Czw Mar 03, 2022 10:15 am

Tani sposób na rozgłos. Ale efekt odwrotny. No debil. Powinno się go zbojkotować i wykluczyć z mediów
Awatar użytkownika
Myszka

Myszka Czw Mar 03, 2022 10:30 am

Mimo wszystko - chciałbym mieć dostęp do wielu punktów widzenia.
Awatar użytkownika
Jakipantakikram

Jakipantakikram Czw Mar 03, 2022 10:32 am

Polskie Radio trzyma poziom. Dopiero co wulgaryzmy w Trójce, Radio Dzieciom piosenki o kacu, w zeszły piątek Ciechan z piosenką weselną o gorzałce (tak, wojna a on w biesiadnym nastroju). Cejro non stop atrakcje. Misja publiczna autorstwa prezes Kamińskiej.
Awatar użytkownika
Jakipantakikram

Jakipantakikram Czw Mar 03, 2022 10:41 am

Polskie Radio trzyma poziom. Dopiero co wulgaryzmy w Trójce, Radio Dzieciom piosenki o kacu, w zeszły piątek Ciechanski z piosenką weselną o gorzałce (tak, wojna a on w biesiadnym nastroju). Cejro non stop atrakcje. Misja publiczna autorstwa prezes Kamińskiej.
Awatar użytkownika
Idi na....

Idi na.... Czw Mar 03, 2022 11:14 am

cejrowski, idi nahuj.........
Awatar użytkownika
Posłuchaj

Posłuchaj Czw Mar 03, 2022 11:22 am

Pewnie nikt audycji nie słuchał ale komentarz napisał.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości