WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Stefan

Wojciech Orliński odchodzi z „Gazety Wyborczej”, będzie pracował jako nauczyciel

Stefan Pią Lut 05, 2021 3:59 pm

To był w miarę przyzwoity dziennikarz.
Awatar użytkownika
Adam M

Re: Wojciech Orliński odchodzi z „Gazety Wyborczej”, będzie pracował jako nauczyciel

Adam M Pią Lut 05, 2021 4:18 pm

Pewnie myśli że się wcześniej zaszczepi!!!!
Awatar użytkownika
Romuś

Re: Wojciech Orliński odchodzi z „Gazety Wyborczej”, będzie pracował jako nauczyciel

Romuś Pią Lut 05, 2021 4:23 pm

Wielka strata dla "Wyborczej".
Awatar użytkownika
pinio

pinio Pią Lut 05, 2021 5:06 pm

Szkoda, spoko gość.
Awatar użytkownika
Deri

Deri Pią Lut 05, 2021 5:21 pm

Na Czerskiej wykopki na Wiertniczej wykopki jak żyć
Awatar użytkownika
Prawda / TASS

Re: Wojciech Orliński odchodzi z „Gazety Wyborczej”, woli pracować jako nauczyciel

Prawda / TASS Pią Lut 05, 2021 6:16 pm

Politycznie się z WO nigdy i bardzo nie zgadzałem, ale czytać bardzo lubiłem -- i na szczęście nadal będzie można ;-)
Awatar użytkownika
desil

Re: Wojciech Orliński odchodzi z „Gazety Wyborczej”, woli pracować jako nauczyciel

desil Pią Lut 05, 2021 7:07 pm

Uprzejmie proszę o przyjęcie do pracy w TVP. Chce powiedzieć że całym sercem miłuje prezesa i kota jego bardzo. Ta praca w TVN/GW to moja wielki życiowy dramat wynikający z błędów młodości . Poglądy głoszone na antenie nie były moje jeno było to walnrodyczne przenikniecie do lewackiego obozu wroga . Kreślę się z szacunkiem amen/awomen
Awatar użytkownika
Olo

Olo Pią Lut 05, 2021 8:39 pm

No ale czego on dzieci nauczy???
Awatar użytkownika
Gal

Gal Pią Lut 05, 2021 8:54 pm

"Olo" napisał(a): No ale czego on dzieci nauczy???

Chemii - pisze w artykule.
Swoją drogą jakiś pomór w mediach ostatnio... Chociaż ten przynajmniej sam się uelastycznił ;)
Awatar użytkownika
Qwertyuiop

Qwertyuiop Pią Lut 05, 2021 9:02 pm

Nie odchodzi a wywalony z Wyborczej. Bądźcie konsekwentni w nazewnictwie.
Awatar użytkownika
Pankracy

Pankracy Pią Lut 05, 2021 10:32 pm

Twardziel.
Tyle lat w sekcie.
Awatar użytkownika
Lulu

Lulu Pią Lut 05, 2021 11:22 pm

Rzeczywiscie twardziel. Przez tyle lat byl wiernym fanem tego srodowiska. Milo Wszystko podziwiam. 😜
Awatar użytkownika
Brawo Wojtek

Brawo Wojtek Sob Lut 06, 2021 11:49 am

Będzie genialnym nauczycielem, ponad 20 lat temu tłumaczył mojej córce zagadnienia z fizyki. Jak on to robił! Wirtuoz!
Awatar użytkownika
czytelnik

czytelnik Sob Lut 06, 2021 11:51 am

Szkoda, bo to błyskotliwe pióro, mało już takich dziennikarzy z pasją.
Awatar użytkownika
qwed

qwed Sob Lut 06, 2021 12:13 pm

"Brawo Wojtek" napisał(a): Będzie genialnym nauczycielem, ponad 20 lat temu tłumaczył mojej córce zagadnienia z fizyki. Jak on to robił! Wirtuoz!

ale on jest / był nauczycielem chemii ! Na płatnych korepetycjach czy na budżetowej lekcji w szkole? Wirtuoz.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości