WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
polak

Wojciech Surmacz nowym naczelnym „Gazety Bankowej”. „Mam wolną rękę w działaniu”

polak Pią Maj 09, 2014 7:08 am

Kiedyś byłem wiernym czytelnikiem Gazety Bankowej. Mam nadzieję, że te czasy wrócą.
Awatar użytkownika
Jacek

Re: Wojciech Surmacz nowym naczelnym „Gazety Bankowej”. „Mam wolną rękę w działaniu”

Jacek Pią Maj 09, 2014 8:16 am

Kiedyś czytałem ulotki SKOK-ów. mam nadzieję, że te czasy wrócą.
Awatar użytkownika
ola

Re: Wojciech Surmacz nowym naczelnym „Gazety Bankowej”. „Mam wolną rękę w działaniu”

ola Pią Maj 09, 2014 9:22 am

powodzenia!!
Awatar użytkownika
da-NONE

da-NONE Pią Maj 09, 2014 9:34 am

Moment, jeżeli wydawce trzeba przekonywać, żeby była wersja mobilna, to ja ciemno widzę tę "wolną rękę". GB jest wdzięcznym materiałem do ulepienia niezłego tytułu, ale chyba trzeba to co jest zaorać i zalać betonem, by nic ze starego nie wykiełkowało. A tu również ciemno widzę.
No nic, może się mylę.
Awatar użytkownika
mo

mo Pią Maj 09, 2014 2:45 pm

Powodzenia Wojtek Dasz radę!
Awatar użytkownika
mo

mo Pią Maj 09, 2014 3:15 pm

Powodzenia Wojtek! Jest jeszcze wielu informatorów do wsypania! Dasz radę!
Awatar użytkownika
Baby Face

Baby Face Pią Maj 09, 2014 3:18 pm

Przystojniaczek. Szczera, słowiańska twarz.
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości