WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
tadek

WP Poczta wprowadza możliwość płacenia za rachunki z poziomu skrzynki mailowej

tadek Czw Mar 21, 2019 12:31 pm

narzucacie fiszki bez mojej zgody , nie chcę ich używac!!!!!! jeszcze do tego żądacie opłaty. to jest drtaństwo!!!
Awatar użytkownika
Ala

Re: WP Poczta wprowadza możliwość płacenia za rachunki z poziomu skrzynki mailowej

Ala Czw Mar 21, 2019 2:50 pm

Pomysłowe 👍
Awatar użytkownika
eSbek

Re: WP Poczta wprowadza możliwość płacenia za rachunki z poziomu skrzynki mailowej

eSbek Wto Kwi 09, 2019 12:59 am

Czy to oznacza że WP czyta moje maile w poszukiwaniu rachunkow?
Awatar użytkownika
po co komu ?

po co komu ? Pią Kwi 19, 2019 10:44 am

W międzyczasie zmienili interfejs, który spowodował, że poczta na WP stała się bezużyteczna. Nie ma już możliwości sortowania (!!!) listów, wyszukiwac można tylko jedno słowo, nie ma możliwości przeskoku do listów np. 1000 pozycji dalej tylko trzeba klikać ekran po ekranie. MASAKRA zwłaszcza że to co napisałem to kilka najważniejszych a zmian jest bardzo dużo. Pytanie więc po co komu kompletnie niepotrzebne fiszki, skoro na poczcie WP nie można swobodnie operować na listach ? a co najciekawsze, że jeszcze pół roku temu (przed zmianą) to był jeden z lepszych interfejsów pośród polskich providerów.
Awatar użytkownika
grześ

grześ Śro Paź 09, 2019 10:58 pm

jakim prawem - czy ktoś mnie pytał o zgodę. czy to oznacza że wp czyta moje maile. DOŚĆ nie życzę sobie. Gdzie ochrona danych osobowych?
Awatar użytkownika
Karin Sabine

Karin Sabine Pon Paź 14, 2019 11:32 pm

UBIEGAĆ SIĘ O POŻYCZKĘ

Jestem Karin Sabine, prywatny pożyczkodawca oferujący wszelkiego rodzaju legalne pożyczki na całym świecie, z zatwierdzeniem tego samego dnia, oferuję wszelkiego rodzaju pożyczki o stałej stopie procentowej wynoszącej 3%. Mój program pożyczek jest łatwy i szybki, a moja pożyczka jest w 100% gwarantowana, proszę o kontakt, jeśli jesteś zainteresowany.

Dzięki.

E-mail: sabinhelps@gmail.com

Z poważaniem.
Karin Sabine
Awatar użytkownika
tomson

tomson Pon Paź 28, 2019 6:59 pm

MAło to przelew idzie 2dzien przez nich zmieniam maila coraz gorsza ta poczta
Awatar użytkownika
słaba płatność wp

słaba płatność wp Wto Maj 11, 2021 1:52 pm

"tomson" napisał(a): MAło to przelew idzie 2dzien przez nich zmieniam maila coraz gorsza ta poczta

mam tak samo, kasa pobrana a przelew nie dotarł, na czat sie nie mogę doczekać, raczej im już nie zaufam
Awatar użytkownika
tot

tot Nie Gru 25, 2022 8:01 pm

Ostrzegam przed korzystaniem z tej możliwosci. Płatna ,nie ma certyfikacji , i prawdopodobnie wyłudza dane wrażliwe
Awatar użytkownika
gamonie

gamonie Wto Lut 14, 2023 8:48 pm

dostaję fakturę od upc z dużym okienkiem - opłać przez wp. gnojki nie pofatygowali się sprawdzić, że mam opłacone zawsze z góry za dwa miesiące. kombinacja jest taka- potrzymamy twoje pieniądze przez dwa trzy dni i jeszcze doliczymy zeta za usługę. polecam omijać wp także z powodu gimbazy, która się tam produkuje.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości