WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
iksiński

Wpływy Discovery Polska zmalały o 6 proc. Nadawca Metro z 10,3 mln zł wpływów i 14,6 mln zł straty

iksiński Pon Wrz 30, 2019 8:39 am

Równia pochyła się zaczęła. Za chwilę zwolnienia grupowe w TVN i jeszcze więcej powtórek....
Awatar użytkownika
paff

Re: Wpływy Discovery Polska zmalały o 6 proc. Nadawca Metro z 10,3 mln zł wpływów i 14,6 mln zł straty

paff Pon Wrz 30, 2019 8:53 am

Discovery skończyło się jakieś 10 lat temu więc i tak długo wytrzymali. Niestety na tym chłamie co teraz w swoich 4748484 kanałach emitują dłużej jak 3 lata nie pociągną.
Awatar użytkownika
Oglądam tvp

Re: Wpływy Discovery Polska zmalały o 6 proc. Nadawca Metro z 10,3 mln zł wpływów i 14,6 mln zł straty

Oglądam tvp Pon Wrz 30, 2019 10:04 am

I głosuję na PiS
Awatar użytkownika
Się

Się Pon Wrz 30, 2019 10:54 am

Więcej programów o hadlarzach stażyzną, warsztach samochodowych a akcje wzrost ą
Awatar użytkownika
Velve

Velve Pon Wrz 30, 2019 11:58 am

Jak się oddaje kierowaniem kanałem Discovery Channel "menagerom" z Turbo to nie ma co liczyć na zyski i słupki. Jedynie na klęskę i wstyd.
Awatar użytkownika
ppp

ppp Pon Wrz 30, 2019 11:59 am

Wiosną 2018 zwolniono ok 200 osób. We wrześniu 2018 kolejne około 100. Nie wiem skąd informacja że było to TYLKO 20 osób. Zwolnienie w obu przypadkach miało charakter grupowy.
Awatar użytkownika
Piotr

Piotr Pon Wrz 30, 2019 1:01 pm

Z roku na rok coraz więcej powtórek i programów o sprzątaniu garazy które średnio trafiaja na polski grunt. Ludziom się podoba TTV bo widza tam siebie, jakies historie z którymi mpogą się utożsamiać. To takie trochę polskie Discovery, Uważam że bardzo dobry wynik ta kobieta robiła przez ostatnie kilka lat biorąc pod uwagę jakość produktu a raczej jej brak (została nazwa) :)
Awatar użytkownika
niestety słaba jest discovery...

niestety słaba jest discovery... Pon Wrz 30, 2019 1:01 pm

Wiem że są niejako razem - ale stacje tematyczne TVN jak zawsze są super i ogląda się je z przyjemnością! Szkoda że brakuje też w zasadzie czasu na oglądania wszystkiego - ale też nie jest to aż tak ważne! Natomiast samej głównej stacji Discovery nie da się oglądać - i tak jak komentarze wskazują jest to już od dawna - stacja gdzie są takie głupoty prawie takie same jak w Polsacie gdzie jest to stała codzienna norma, że tam na wszystkich ich stacjach 24 godziny na dobę nadają rzeczy tak głupie i słabe że brakuje słów aby to opisać lub scharakteryzować...
Awatar użytkownika
Disc Overed

Disc Overed Pon Wrz 30, 2019 2:28 pm

przestałem oglądać z rodziną Discovery po mariażu z TWN i .. nie tylko ja
Awatar użytkownika
Jan

Jan Pon Wrz 30, 2019 10:45 pm

"Disc Overed " napisał(a): przestałem oglądać z rodziną Discovery po mariażu z TWN i .. nie tylko ja
No nie tylko, z rodziną przecież.
Awatar użytkownika
Jan

Jan Pon Wrz 30, 2019 10:45 pm

"Disc Overed " napisał(a): przestałem oglądać z rodziną Discovery po mariażu z TWN i .. nie tylko ja
No nie tylko, z rodziną przecież.
Awatar użytkownika
Robert

Robert Wto Paź 01, 2019 11:18 am

Niestety jak ma się w głowie że amerykański szajs sprawdzi się na polskim rynku to takie są wyniki. Do tego absolutny brak kompetencji w robieniu telewizji... Discovery nie było nigdy telewizja tylko maszyną do emisji losowych formatów. Jak przyszła fuzja z TVN to wyszło że ludzie z Discovery mają średnie pojęcie o rynku telewizyjnym. Zadeptali własne kanały, spuscili na równię pochyłą kultowy Eurosport, w którym od kilku miesięcy rządzą ludzie bez rozumu, co widać w każdej minucie. Czas się pożegnać i oddać stery tym, co mają jakiekolwiek doświadczenie i wiedzę.
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 103 gości