WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
zembaty66

"Wszystkie dzieci nasze są" Majki Jeżowskiej promują ofertę szkolną Carrefoura (wideo)

zembaty66 Wto Sie 03, 2021 6:19 am

Raz gadają, że dzieci chcą wrócić do szkoły, innym razem jakieś pełowskie lemingi animują akcję, że jednak nie chcą wracać do szkoły a gówniarzeria to podpisuje. Prawdy nie dojdziesz. Mnie by tam zdalne nauczanie pasowało, bo życie towarzyskie to ja miałem nie dzięki szkole a pomimo niej i po godzinach ;) A piosenka Jeżowskiej to wyjątkowy nawet jak na nią wytrysk infantylizmu, w Kerfurze szkolnych zakupów nie zrobię na pewno, żeby się na "przebój" nie nadziać...
Awatar użytkownika
Pawel

Re: "Wszystkie dzieci nasze są" Majki Jeżowskiej promują ofertę szkolną Carrefoura (wideo)

Pawel Wto Sie 03, 2021 7:07 am

Moim zdaniem Majka J. nie powinna już stanowić autorytetu dla dzieci.Tej celebrytce zostały tylko imprezy dozwolone od lat 18.
Awatar użytkownika
mama

Re: "Wszystkie dzieci nasze są" Majki Jeżowskiej promują ofertę szkolną Carrefoura (wideo)

mama Wto Sie 03, 2021 12:01 pm

Wyjątkowo nietrafione tło muzyczne po udziale tej pani w proaborcyjnych manifestacjach.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości