WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Michał

Wyborczy hejt przeciw Tomaszowi Karolakowi trafił też w Orange. Telekom odcina się od polityki

Michał Śro Maj 20, 2015 8:28 am

".........mało kto będzie pamiętał co, kiedy, w jakim programie, u kogo i na jaki temat Karolak powiedział - zauważa Marcin Kalkhoff."

I tu się Pan myli, internet nie zapomina. Człowiekiem trzeba być zawsze.
Awatar użytkownika
zalmizal

Re: Wyborczy hejt przeciw Tomaszowi Karolakowi trafił też w Orange. Telekom odcina się od polityki

zalmizal Śro Maj 20, 2015 8:29 am

Ja tez wypowiadam umowę orange, he he. Niech poczują
Awatar użytkownika
botus

Re: Wyborczy hejt przeciw Tomaszowi Karolakowi trafił też w Orange. Telekom odcina się od polityki

botus Śro Maj 20, 2015 8:40 am

zmusił mnie karolak w końcu do tego aby zmienić operatora, daję mu to na plus bo ciągle się ociągałem
Awatar użytkownika
botus

botus Śro Maj 20, 2015 8:42 am

to zabawne,że osoba która ma przyciągać klientów i budować pozytywną markę Orange poprzez swoje niecne czyny powoduje dokładnie odwrotny efekt
Awatar użytkownika
PIS :)

PIS :) Śro Maj 20, 2015 8:50 am

Mnie osobiście śmieszą te hejty w necie itp. Dużo pod tym względem zmieniło anty nc+. Nagle okazało się, że można na tym zarobić i teraz co jakaś akcja to od razu hejty, strony na facebookach itp. Niestety, ale już jest tego tyle, że nie robi to na nikim wrażenia.

Za kilka dni afera ucichnie, pewnie już w poniedziałek/wtorek po wyborach i wszystko wróci do normy. Ile tego było o sklepach Reserved, o Tesco, o Allegro i co? I nic, firmy istnieją, mają się dobrze. Karolak też będzie dalej istniał, Orange też i nic się nie zmieni.
Awatar użytkownika
zet

zet Śro Maj 20, 2015 8:57 am

Wyborczy hejt? Jeśli ktokolwiek dopuścił się hejtu, to jest to ten pan aktor. I tyle.
Awatar użytkownika
Hyenopiast

Hyenopiast Śro Maj 20, 2015 8:58 am

No to mamy kolejny aktorski paproch. :-) Jestem totalnie zniesmaczony jak aktor (rzna) może tak bardzo opowiedzieć się po jednej stronie politycznej - to skandal !! a gdzie PR-owcy firmy ORANGE ??? Czy oni juz na głowe poupadali ? dziwię się też trochę Aktorowi DOmagale, ze zgodził sie wystapić w programie z jednym z kandydató na prezydenta, choc na jego usprawiedliwienie dodam, że kiedy kandydat na prezydenta rozpoaczła swoja sekwencję gaworzenia z JWW - Domagałą sie nie podzywała. i miał rację.
Awatar użytkownika
Arek

Arek Śro Maj 20, 2015 9:11 am

Wiem, że umowa Karolaka z Orange nie wnika w jego osobiste poglądy, ale Orange w każdej chwili może ją zerwać bez konsekwencji i wygra w każdym sądzie. Dlaczego? Dlatego, że osoba publiczna powinna ważyć słowa i czyny, osoba publiczna powinna dawać przykład, a swoje prywatne przemyślenia zostawiać w prywatnej części życia. Mam nadzieję, że Orange w porę zrobi to, co należy i podziękuje Karolakowi.
Awatar użytkownika
YKK

YKK Śro Maj 20, 2015 9:11 am

I o czym wy PISdzielcy bełkoczecie. Za zerwanie umowy zapłacicie wysokie kary a tego to nie przeżyjecie:)
Awatar użytkownika
giero

giero Śro Maj 20, 2015 9:15 am

Obiecanki cacanki. Już widzę jak ludzie uciekają z orange przez Karolaka. Jaki to ma niby wpływ? Jestem w orange to jestam za po? Pewnie połowa z nich wcześniej na Bronka głosowała. Coraz głupsze to społeczeństwo i coraz bardziej podatne na manipulacje :)
Idąc waszym tokiem myślenia: jeżeli zwolennicy Bronka będą budowali mi dom (a będzie tanio i np dobrze) to mam z nich zrezygnować i bojkotować tą firmę?
Awatar użytkownika
sas

sas Śro Maj 20, 2015 9:26 am

to jest reklama dla orange:)
Awatar użytkownika
~megi

~megi Śro Maj 20, 2015 9:42 am

..a co mnie obchodzą poglądy polityczne aktorów? To ich prywatna sprawa.. Ludzie, nie macie co robić? Po co się w ogóle tym zajmujecie? Po co te oburzenia? Zajmijcie się sobą... To jest chore..
Awatar użytkownika
jaca

jaca Śro Maj 20, 2015 9:51 am

Orange to oszuści i kombinatorzy. Piszę to z pełną odowiedzialnością.
Zmuszony byłem opłacać rachunki za internet, na który sfałszowli umowę i mój podpis na tejże umowie.
Nie pomogły reklamacje, pisma. groźby. Zgłosiłem sprawę na policję. Policja do prokuratury. Prokuratura, oczywiście, po mozolnych czynnościach sprawę umorzyła ze względu na: NIE WYKRYCIE SPRAWCY !!!!!!
Orange kasę jednak zwrócił, ponieważ biegły grafolog podważył autentyczność podpisu na umowie.
W każdej chwili slużę odpowiednimi dokumentami z postępowania prokuratorskiego.
Awatar użytkownika
romero

romero Śro Maj 20, 2015 10:02 am

A od kiedy to aktor nie moze publicznie wyrażać swojego poparcia dla frakcji politycznej ?! Zwykła nienawiść prostych, przesiąkniętych jadem ludzi,którzy godzinami mogą mówić o miłości do Boga - zapominając o miłości do bliźniego !
Awatar użytkownika
szymon

szymon Śro Maj 20, 2015 10:03 am

Widac ze ludzie nie maja co robic i pisza te pierdoly. To wylacznie osobisto sprawa Karolaka kogo on popiera. Jak ktos ma inne zdanie to jego sprawa a niech nie obzucaja blotem czlowieka.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości