WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
tarka

Wydawcy internetowi: podsumowanie 2016 roku, prognozy na 2017

tarka Pią Gru 30, 2016 10:28 am

Porażka roku? Tomasz Machała w Wirtualnej Polsce. Miał być sukces skończyło się odejściem z pracy 3/4 zespołu newsów. Serwisu stał się odtwórczy, nudny i stronniczy politycznie.
Awatar użytkownika
Twoje imię

Re: Wydawcy internetowi: podsumowanie 2016 roku, prognozy na 2017

Twoje imię Pią Gru 30, 2016 12:25 pm

Wydarzeniem roku nowa główna strona natemat <3 :D
Awatar użytkownika
Bart

Bart Pią Gru 30, 2016 3:59 pm

Pan Branski to jest jednak prze gość - zna się na wszystkim: od ecommersu, przez wideo, publishing, tv, strategie, prasę, radio, trendy, przyszłość. No wszystko.

Taka anegdota z życia...
Kiedyś, będąc szczylem wyjechałem na staż, myślałem ze już niezłe się orientuje w świecie digital. W dużej firmie gdzie przyjmowano mnie na staż, menedżer zapytał mnie:

Ktoś: na czym się Pan zna?
Ja: na wszystkim
Ktoś: to faktycznie na niewielu rzeczach...
Awatar użytkownika
Poli

Poli Sob Gru 31, 2016 9:41 am

Irytuje mnie gdy głos daje się takim koleżkom jak ten z naTemat który pół swej wypowiedzi nawija jaki to jego serwis świetny, że nie ma nic lepszego itp. itd. Działa jak nachalny spamer. Dostał kawałek przestrzeni do wypowiedzi i wciska kity robiąc sobie darmową reklamę. #Żenada.
Awatar użytkownika
Arczi

Arczi Sob Gru 31, 2016 12:48 pm

Popieram pana derektora operacyjnego do spraw kor byznesu w serwisie na temat - wydarzeniem roku była niewątpliwie premiera nowej strony głównej!

Nie wiem jakim trzeba być głąbem żeby zaproponować coś tak infantylnego i głupiego w podsumowaniu.

Ok, już widzę, ze można - pan przed chwila był stażysta, wiec w główce nadal patrzenie przez pryzmat swojego maleńkiego światła serwisu o parówkach.
Awatar użytkownika
DrMS

DrMS Sob Gru 31, 2016 6:11 pm

Fascynujący obiektywizm doboru ekspertów w tegorocznych podsumowaniach .... Zawsze WP, nigdy RASP-Onet i Gazeta
Awatar użytkownika
Michał Mańkowski

Michał Mańkowski Pon Sty 02, 2017 5:36 pm

"Arczi" napisał(a): Popieram pana derektora operacyjnego do spraw kor byznesu w serwisie na temat - wydarzeniem roku była niewątpliwie premiera nowej strony głównej!

Nie wiem jakim trzeba być głąbem żeby zaproponować coś tak infantylnego i głupiego w podsumowaniu.

Ok, już widzę, ze można - pan przed chwila był stażysta, wiec w główce nadal patrzenie przez pryzmat swojego maleńkiego światła serwisu o parówkach.

Warto czytać ze zrozumieniem, bo wyłożyłeś się już na pierwszym akapicie. Jako wydarzenie roku wskazałem coś zupełnie innego.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości