WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Telewizji

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Maciek

Wystąpił w teledysku Maryli Rodowicz 40 lat temu, chciał odszkodowania od TVP. Jest wyrok Sadu Najwyższego

Maciek Czw Kwi 20, 2023 10:50 am

tl;dr Przegrał powództwo.
Awatar użytkownika
Aa

Re: Wystąpił w teledysku Maryli Rodowicz 40 lat temu, chciał odszkodowania od TVP. Jest wyrok Sadu Najwyższego

Aa Czw Kwi 20, 2023 10:51 am

Nagranie dołączone do tekstu nie ma tego fragmentu z syrenką kabrioletem. Jak zwykle profesjonalizm . Mediów.
Awatar użytkownika
Trobek

Re: Wystąpił w teledysku Maryli Rodowicz 40 lat temu, chciał odszkodowania od TVP. Jest wyrok Sadu Najwyższego

Trobek Czw Kwi 20, 2023 11:05 am

Jeszcze rok koniec PiS
Awatar użytkownika
debris

debris Czw Kwi 20, 2023 12:56 pm

Ciekaw jestem jaki byłby werdykt, gdyby teledysk wykorzystywał niepubliczny nadawca, np. TVN.
Awatar użytkownika
PN

PN Czw Kwi 20, 2023 1:32 pm

Zadziwiające czym zajmuje się Rzecznik Praw Obywatelskich. Pomijając kwestie od dawna bogatego orzecznictwa w tego rodzaju sprawach.
Awatar użytkownika
miś społeczny

miś społeczny Czw Kwi 20, 2023 2:02 pm

I bardzo dobrze, niech dziadzio spada na drzewo z jakimiś roszczeniami sprzed 50 lat. Co mnie obchodzi, że przerobił syrenkę - jego sprawa. Jeszcze chce za to publiczną kasę - śmieszne.
Awatar użytkownika
mn

Re: Wystąpił w teledysku Maryli Rodowicz 40 lat temu, chciał odszkodowania od TVP. Jest wyrok Sądu Najwyższego

mn Czw Kwi 20, 2023 8:53 pm

Sam również bym się zdenerwował, moja twarz, sylwetka, mój pojazd, i to pokazywane wielokrotnie, ktow tłucze na tym kase, cwane wyłudzenie, tak, nie lubię tzw dziennikarzy, wszystkich, od lewa do prawa, u zarania to był zawód pogardzany tzw hieny dziennikarskie, obecnie media zawłaszczyły świat
Awatar użytkownika
Wiktor

Re: Wystąpił w teledysku Maryli Rodowicz 40 lat temu, chciał odszkodowania od TVP. Jest wyrok Sądu Najwyższego

Wiktor Pią Kwi 21, 2023 5:43 am

Co mu jedynie pozostaje skoro przegrał potrójnie? TSUE!
Wróć do Telewizja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 96 gości