WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
ewa

Re: Z Albicli zniknęły opiniotwórcze media i politycy. Sakiewicz zadowolony z rozwoju, eksperci nie wróżą przyszłości

ewa Wto Paź 25, 2022 6:32 am

Ile tysięcy kont, to konta papieskie?
Awatar użytkownika
Jan

Re: Z Albicli zniknęły opiniotwórcze media i politycy. Sakiewicz zadowolony z rozwoju, eksperci nie wróżą przyszłości

Jan Wto Paź 25, 2022 7:15 am

Z Puszcza TV i jej trzech widzów też jest zadowolony. W końcu 7 baniek przytulił.
Awatar użytkownika
Guru

Guru Wto Paź 25, 2022 7:53 am

Polscy politycy woleli się dziś przenieść do TikToka.
Awatar użytkownika
Co go

Co go Wto Paź 25, 2022 8:29 am

Dla mnie najleprza jest ludzka tważ papierzy, że można obserwować na żywo ich dysputy teologiczne. Nawet TV trwam tak nie ma, są znacznie mniej znani księża.
Awatar użytkownika
Justyś

Justyś Wto Paź 25, 2022 8:47 am

A jacyś eksperci oceniający pozytywnie?
Awatar użytkownika
koleżko

koleżko Wto Paź 25, 2022 9:10 am

"Co go" napisał(a): Dla mnie najleprza jest ludzka tważ papierzy, że można obserwować na żywo ich dysputy teologiczne. Nawet TV trwam tak nie ma, są znacznie mniej znani księża.

słownik ortograficzny sobie kup, zainwestuj w siebie!
Awatar użytkownika
Zdziwiony

Zdziwiony Wto Paź 25, 2022 9:33 am

"ludzie nie będą rezygnować z narzędzia tak wygodnego jak FB (w kontekście mnogości aplikacji i ficzerów (funkcji, dodatków – red.) ) po to, żeby przechodzić na jakąś platformę."

A to nie można mieć kont na wielu różnych serwisach?
Awatar użytkownika
jak

jak Wto Paź 25, 2022 9:38 am

Eksperci prawiący takie banały, że nie wiem kto im te tytuły naukowe nadał.
Awatar użytkownika
YKK

YKK Wto Paź 25, 2022 10:41 am

Jak nie wiadomo o co chodzi Sakiewiczowi, to zawsze chodzi o pieniądze. Za trzy kamerki internetowe przytulił przecież ponad siedem milionów.
Awatar użytkownika
Polak

Polak Wto Paź 25, 2022 10:46 am

społeczeństwo polskie znowu nie zrozumiało;)
Awatar użytkownika
Ren

Ren Wto Paź 25, 2022 10:57 am

Stały problem prawicy: nikt z nimi nie chce. Trochę jak ten prawicowy Tinder: sami nieciekawi faceci, 0 kobiet. Prawicowe gazetki to samo: gdyby nie jakieś cytowania w prawdziwych mediach - głownie jako zoo lub jak ktoś z PiS-u coś powie - reszta Polski by nie wiedziała, że są. Słyszeliście o jakimś ważnym reportażu z tych tytułów, odkryciu jakiejś historii, opowiedzeniu czegoś światu poza opiniami prawicowych publicystów?
Awatar użytkownika
jak

jak Wto Paź 25, 2022 12:39 pm

Od początku nie było i nigdy nie będzie nawet podejścia do Facebooka, Twittera, Instagrama czy innego Tik Toka. Koniec dyskusji. Po diabła mi jakiś ekspert potrzebny żeby mi mówić to co ja wiem sam?
Awatar użytkownika
MediaFun

MediaFun Wto Paź 25, 2022 12:52 pm

Żarty sobie robicie ? przecież to kolejna pralnia. Ktoś na tym kupę forsy przytulił i tyle.
niesamowite jest to, ze to wszystko jest takie łatwe do udowodnienia a nikt z tym nic nie robi.
Chore jest to państwo i jego obywatele.........
Awatar użytkownika
AQWZX

AQWZX Wto Paź 25, 2022 1:40 pm

Prezes woli TikToka.
Awatar użytkownika
FM UM

FM UM Wto Paź 25, 2022 2:24 pm

Albicla jest fajnym przykładem, że jej twórca nastawił się tylko na branie i nie potrafi wydawać, żeby coś urosło. Pokażcie jedną kampanię tego tworu, która miała szansę trafić do szerszego kręgu odbiorców.

Nie było jej. Bo trzeba by wydać te setki tysięcy, żeby móc powiedzieć, że się je naprawdę wydało.

Ten projekt od początku skazany był na zagładę. Jego twórca nie chce go rozwijać.
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości