WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Internetu

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Uff

Założyciel Soku z Buraka prowadzi dla warszawskiego ratusza profile w social media. Dąbrowa: niech mi ktoś pokaże jego hejterski wpis

Uff Wto Wrz 24, 2019 6:13 am

Nic nie widziałem, nic nie słyszałem.
Awatar użytkownika
Adwersarz

Re: Założyciel Soku z Buraka prowadzi dla warszawskiego ratusza profile w social media. Dąbrowa: niech mi ktoś pokaże jego hejterski wpis

Adwersarz Wto Wrz 24, 2019 7:37 am

"Zamieszczane są tam grafiki, wpisy i memy dotyczące bieżących wydarzeń w polskiej polityce. W wielu mocno krytykowane są działania obecnego obozu rządzącego, a także wspierające go media. Natomiast chwalona jest opozycja, zwłaszcza Platforma Obywatelska i Koalicja Obywatelska." - co za tuman to napisał? Gdyby tylko o to chodziło, to SzB nie byłby problemem. Sęk w tym, że na tym czymś puszczano ordynarne kłamstwa (np. o aborcjach Wassermann i Terlikowskiej), przypisywano ludziom słowa, których nie wypowiedzieli lub ordynarnie manipulowano ich wypowiedziami, etc. Pod względem napędzania emocji i stosowanych technik to jest poziom gazetek Bubla.
Awatar użytkownika
Miki

Re: Założyciel Soku z Buraka prowadzi dla warszawskiego ratusza profile w social media. Dąbrowa: niech mi ktoś pokaże jego hejterski wpis

Miki Wto Wrz 24, 2019 7:45 am

Sok jest największą w polskim internecie fabryką kłamstw, nienawiści i oszczerstw. To jest zarzutem, a nie fakt że atakuje rząd czy chwali opozycję. Za tak daleko idące pomówienia prokuratura powinna wyciągać konsekwencje.
Awatar użytkownika
rozbawiony

rozbawiony Wto Wrz 24, 2019 8:01 am

"Miki" napisał(a): Sok jest największą w polskim internecie fabryką kłamstw, nienawiści i oszczerstw. To jest zarzutem, a nie fakt że atakuje rząd czy chwali opozycję. Za tak daleko idące pomówienia prokuratura powinna wyciągać konsekwencje.
Co ma prokuratura do tego? Jeśli ktoś uważa że został pomówiony, proces cywilny, droga wolna.
Awatar użytkownika
walter

walter Wto Wrz 24, 2019 8:03 am

Gdyby SzB nie pokazywał prawdy o kre......... z pisu ale był po ich stronie, zapewne założyciel strony byłby już prezesem Stowarzyszenia Dziennikarzy czy szefem zarządu którejś ze spółek państwowych. Hipokryzja pisiaków sięga zenitu.
Awatar użytkownika
walter

walter Wto Wrz 24, 2019 8:04 am

Gdyby SzB nie pokazywał prawdy o ludziach z pisu ale był po ich stronie, zapewne założyciel strony byłby już prezesem Stowarzyszenia Dziennikarzy czy szefem zarządu którejś ze spółek państwowych. Hipokryzja pisiaków sięga zenitu.
Awatar użytkownika
do walter

do walter Wto Wrz 24, 2019 8:12 am

dokładnie taka sama hipokryzja jest z drugiej strony, niczym się nie różnią! Niczym.
Awatar użytkownika
Janusz

Janusz Wto Wrz 24, 2019 8:28 am

To jest warszawski uklad, ktory tkwi w Ratuszu od lat. Warszawiakow, nas, robi sie w trabe. Bo decyzji uwlaszczeniowych nie ma. Podatki w miescie rosna. A kasa idzie na propagande w socialach, roznorodnosci tramwaje, hostele, przywileje, wyjazdy zagraniczne i rachunko za telefon po 200 tysiecy...
Awatar użytkownika
wlad

wlad Wto Wrz 24, 2019 8:44 am

A dziś proszę - Cezary Gmyz pisze o sygnałach, że nieformalnym szefem Mariusza kozaka-Zagozdy jest pan poseł Brejza. Jak to wszystko się pięknie układa w jedną całość.
Awatar użytkownika
lol

lol Wto Wrz 24, 2019 9:03 am

"wlad" napisał(a): A dziś proszę - Cezary Gmyz pisze o sygnałach, że nieformalnym szefem Mariusza kozaka-Zagozdy jest pan poseł Brejza. Jak to wszystko się pięknie układa w jedną całość.
Cezary Gmyz pisze.......... ubaw po pachy buuuuuuuhahahahahahahahaha
Awatar użytkownika
poPO

poPO Wto Wrz 24, 2019 9:12 am

SzB to wyrafinowana forma walki, wyrafinowanych, warszawskich elit z PISem. Tak, jak TVN, to jest prywatna firma i może sobie zwalczać kogo chce.
Awatar użytkownika
Dziękuję

Dziękuję Wto Wrz 24, 2019 9:57 am

Dziękuję PiSowcom że zwrócili moją uwagę na ten portal. Jest tam wiele trafnych spostrzeżeń.
Awatar użytkownika
enum

enum Wto Wrz 24, 2019 10:03 am

Zatrudniono go ,bo nikt go nie znał.Doktor Jekyll i mr Hyde.Człowiek o dwóch twarzach.,z których znana była tylko jedna.
Awatar użytkownika
dedes

dedes Wto Wrz 24, 2019 10:31 am

Kamilek rżnie głupa, ciekawe ile razy słuchał dziś ody?
Awatar użytkownika
jaś

jaś Wto Wrz 24, 2019 10:34 am

Dąbrowa naprawdę był prezesem Polskiego Radia??? Trudno uwierzyć...
Wróć do Internet

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości