WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Prasy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Maja

Re: Zdaniem ekspertów 200 tys. cyfrowych abonentów „Gazety Wyborczej” to wielki sukces. Kluczowe budowanie kompetencji wewnątrz organizacji

Maja Pią Lis 08, 2019 8:47 am

"Tomek" napisał(a): Nie uwierzę, że choć jedna osoba to prenumeruje.

To nie jest kwestia wiary, z tym do Rydzyka. Ja prenumeruję i bardzo sobie chwalę.
Awatar użytkownika
lolek

Re: Zdaniem ekspertów 200 tys. cyfrowych abonentów „Gazety Wyborczej” to wielki sukces. Kluczowe budowanie kompetencji wewnątrz organizacji

lolek Pią Lis 08, 2019 6:35 pm

nie podają ile zarabiają na prenumeratach, bo nie zarabiają. Jako sprzedane dostępy liczą te rozdawane z gazetą. Przed wyborami z sobotnią gazetą wydali ok. 150 tys. dostępów. Mogą bezkarnie uprawiać kreatywną księgowość, bo w Polsce jak dotąd nie ma żadnych standardów ani weryfikacji (tak jak jest to np. w przypadku gazet drukowanych).
Awatar użytkownika
Exp

Exp Pią Lis 08, 2019 6:42 pm

Dlaczego żaden z ekspertów nie zada prezesowi Hojcie prostego pytania o średnią cenę prenumeraty i metodę liczenia? Ta propaganda sukcesu odbije się czkawką całemu rynkowi prasowemu. Agora pompuje balon, kupując czas, bo inwestorzy giełdowi nie tolerowaliby straty jaką przynośi od trzech lat GW.
Awatar użytkownika
hmm

hmm Pią Lis 08, 2019 8:36 pm

szukalem napisu "artykul sponsorowany"..
Awatar użytkownika
dob

dob Nie Lis 10, 2019 11:02 am

ale was boli pisuary, co? :)
Awatar użytkownika
buhaha

buhaha Wto Lis 12, 2019 4:00 pm

"Maja" napisał(a):
"Tomek" napisał(a): Nie uwierzę, że choć jedna osoba to prenumeruje.

To nie jest kwestia wiary, z tym do Rydzyka. Ja prenumeruję i bardzo sobie chwalę.

Chwalisz sobie, bo w Agorze wszyscy musza chwalić. Mnie wciskali to za darmo, ale uśmiałem się i podziękowałem. A ty chwal, czytaj i poszerzaj horyzonty : )))
Awatar użytkownika
Jarp

Jarp Czw Lis 14, 2019 9:04 am

"dob" napisał(a): ale was boli pisuary, co?

Bo to taka wsiowa mentalność: chłop żywemu nie przepuści. 🙂
Awatar użytkownika
Niunia

Niunia Pon Lut 24, 2020 11:15 am

"Exp" napisał(a): Dlaczego żaden z ekspertów nie zada prezesowi Hojcie prostego pytania o średnią cenę prenumeraty i metodę liczenia? Ta propaganda sukcesu odbije się czkawką całemu rynkowi prasowemu. Agora pompuje balon, kupując czas, bo inwestorzy giełdowi nie tolerowaliby straty jaką przynośi od trzech lat GW.

cos tam...!
Wróć do Prasa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości